AZERBEJDŻAN: Dihaj - Skeletons
+13
Drover
Skrzeczek
Łosoś
IgorBielak
mercator
Aro
iguś
DanielW
Liver
Daniell
Yngwie / admin
Alpaka
KarolStark
17 posters
Strona 1 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś Azerbejdżanowi?
AZERBEJDŻAN: Dihaj - Skeletons
Pią 3 Mar - 21:33
Uczestniczką, która będzie reprezentować barwy Azerbejdżanu w Kijowie, została azerska piosenkarka Diana Hajiyeva.
WERSJA STUDYJNA
- AlpakaUżytkownik
- Liczba postów : 112
Pią 3 Mar - 22:22
Liczę na to, że Azerbejdżan w tym roku zaskoczy czymś nietuzinkowym, alternatywnym i dobrze wyprodukowanym!
Dotychczasowe dzieła DiHaj dają mi na to dużo nadziei.
Dotychczasowe dzieła DiHaj dają mi na to dużo nadziei.
Re: AZERBEJDŻAN: Dihaj - Skeletons
Pią 3 Mar - 22:54
Ja wyjątkowo liczę na ten Azerbejdżan w tym roku. Chcę coś z powerem (ale nie takim holenderskim) :lool:
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Pią 3 Mar - 23:11
Yngwie napisał:Ja wyjątkowo liczę na ten Azerbejdżan w tym roku. Chcę coś z powerem (ale nie takim holenderskim) :lool:
Czemu nie ? Dobry power nie jest zły !
Pią 3 Mar - 23:19
Daniell napisał:Yngwie napisał:Ja wyjątkowo liczę na ten Azerbejdżan w tym roku. Chcę coś z powerem (ale nie takim holenderskim) :lool:
Czemu nie ? Dobry power nie jest zły !
chciałem to wymazać z pamięci, ale Daniell mi to przypomniał.
Nie bądź jak Daniell, nie przywołuj strasznych wspomnień innym.
:lool:
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Pią 3 Mar - 23:30
Wiem, czego się mniej więcej spodziewać po DiHaj. W swojej muzyce łączy nowoczesne brzmienia z etnicznymi. Bardzo spodobał mi się jeden z wykonanych przez nią coverów (Gecələr keçir) i fajnie byłoby usłyszeć coś podobnego na ESC. Muzycznie, ale również językowo (na razie, Azerowie śpiewali "po swojemu" tylko w ramach Junior Eurowizji).
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Sob 11 Mar - 10:11
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Sob 11 Mar - 10:25
Wow wow. *-* Miałem duże oczekiwania po Dihaj i nie zawiodłem się ani odrobinkę. Nowocześnie, ale i tajemniczo, podkład muzyczny to chyba najlepsza część tego utworu, a do tego sama piosenka niesamowicie szybko wbiła mi się do głowy. No no, Azery się naprawdę postarały w tym roku. Czyżby po 4 latach mieli powrócić do TOP5? Ja osobiście nie mam nic przeciwko.
12/12
12/12
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 11 Mar - 11:24
Czy za produkcją stoją Szwedzi? Bo to by wyjaśniało Melfestowy klimat tego utworu. Do tego zwrotki są żywcem wyjęte z repertuaru t.A.T.u. Jednak ogólnie podoba mi się, utwór jest dość intrygujący i chwytliwy jednocześnie. Na szczyt mojego rankingu się nie wbije, ale będą to gdzieś okolice mojego Top 10, 8 punktów.
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Sob 11 Mar - 11:57
W końcu coś lepszego z Azerbejdżanu. W tym roku będzie zasłużony awans do finału.
Sob 11 Mar - 12:03
ale to jest dobre! nie wiem czy z czasem nie przebije Blanche w moim rankingu. Wybory wewnętrzne są jak do tej pory dużo lepsze (z wyjątkiem Irlandii i Czarnogóry). zostawiam zasłużone 12/12
- IgorBielakUżytkownik
- Liczba postów : 141
Sob 11 Mar - 12:07
Jaka miła poranna niespodzianka. Nowoczesny bardzo dobry utwór od Azerbejdżanu. Może refren mógłby być mocniejszy (przynajmniej ostatni), ale i tak jest bardzo dobrze. Ciasno robi się w naszym półfinale. Mimo wszystko mam nadzieję, że Kasia da radę.
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Sob 11 Mar - 12:36
Nie wiem .. ale dla mnie to nic specjalnego. Do refrenu jest ciekawie a potem..:/. Raczej przejdzie , ale w mym TOP 10 nie zagości. Ogółem 6/12
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Sob 11 Mar - 12:52
W ostatnich czterech latach Azerbejdżan wysyłał piosenki, które mnie nie przekonywały. Teraz nastąpiła wielka poprawa . Zapadajacy w pamięć utwór, którego dobrze się słucha, z pewnością zostanie dobrze przyjęty w konkursie. Mogę dać 10/12.
- GośćGość
Sob 11 Mar - 13:18
Ostatnie piosenki ratują Eurowizje!!! Kolejny wybór od Azerów, który lubię i będę miło do tego wracać, ten klimat <3 bardzo interesujący, refren fakt nieco słabszy od zwrotek ale i tak nie przeszkadza w odbiorze :3
Dotąd w pojedynku na lepszy song Armenia vs Azerbejdżan, tylko Ivecie udało się wygrać ten spór, teraz widzę będzie walka o to z tego co Armenia ma wystawić, podobno ma parcie na wygraną tak więc wysokie oczekiwania są.
Wracając do tematu daje jej potężne 10 i kto wie, czy nie i 12 później.
Dotąd w pojedynku na lepszy song Armenia vs Azerbejdżan, tylko Ivecie udało się wygrać ten spór, teraz widzę będzie walka o to z tego co Armenia ma wystawić, podobno ma parcie na wygraną tak więc wysokie oczekiwania są.
Wracając do tematu daje jej potężne 10 i kto wie, czy nie i 12 później.
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: