- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
GRECJA: Yianna Terzi - Karma
Pią 26 Lip - 20:30
W 8. Edycji PdF, Grecję reprezentować będzie zwyciężczyni preselekcji "Ellinikós Telikós '08" - Yianna Terzi z utworem "Karma".
Życzę miłego odsłuchu - poniżej dostępne są wyniki preselekcji.
Ellinikós Telikós '08
Bardzo dziękuję za głosy moim siskom @Fenistil , @Dastame , @Skrzeczek , @Sebek , @Wonder , @Xytros , @Morison!
Życzę miłego odsłuchu - poniżej dostępne są wyniki preselekcji.
Ellinikós Telikós '08
Bardzo dziękuję za głosy moim siskom @Fenistil , @Dastame , @Skrzeczek , @Sebek , @Wonder , @Xytros , @Morison!
Re: GRECJA: Yianna Terzi - Karma
Sob 27 Lip - 19:56
nie mogłem pominąć cudownej Yianny w ocenie i chociaż nie brałem udziału w wewnętrznych preselekcjach to przyznaję wybór jest zacny. Grecki jest wyjątkowym językiem, tak jak i ten utwór połączenie nowoczesności z elementami tradycyjnymi, zawsze wychodzi na plus. Zostałem pozytywnie zaskoczony i życzę powodzenia w półfinale.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: GRECJA: Yianna Terzi - Karma
Nie 28 Lip - 13:43
Niby wzięcie niedawnej artystki eurowizyjnej do zbyt kreatywnych nie należy, ale jednak czuć w tym wyborze coś więcej niż tylko pójście za nazwiskiem. Utwór jest na pierwszy rzut oka niepozorny, ale jednak zaskakująco ciekawy, a miks elementów tradycyjnych z nowoczesnością wypada naprawdę spójnie. Powodzenia!
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 3 Sie - 16:49
Osobiście w selekcjach głosowałem na inną piosenkę ale nie mam wątpliwości, że z tą propozycją masz dużo większe szanse na sukces, może nie przypadło mi to tak bardzo do gustu jak utwór z eurowizji ale uważam, że to jeden z lepszych numerów tego półfinału, czy będę miał okazję sypnąć punktami za tydzień? Oby tak. Dawid dostał przydomek "Drugi", to może Tobie przyjdzie cieszyć się z serii trzecich miejsc
Pozwolenia na tym forum: