WYNIKI
+13
Dawid
DanielW
Liver
vestmann
Aro
Sebek
Skrzeczek
Batiooo
Fenistil
Morison
Łosoś
Darka
Dastame
17 posters
Strona 1 z 2 • 1, 2
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1315
WYNIKI
Sob 16 Maj - 20:07
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU <- [KLIK]
OTO FINALIŚCI:
WŁOCHY
Thegiornalisti - Felicità puttana
UKRAINA
TVORCHI - Believe
ISLANDIA
KALEO - I Want More
SZWECJA
Isak Danielson - Silence
DANIA
doula - Ain't Nobody Get Up
ALBANIA
ARNON ft. Sardi - E Pash Une Djallin
NORWEGIA
Kari Rueslåtten - Sørgekåpe
FRANCJA
Maëlle - Toutes les machines ont un cœur
KOSOWO
Mimoza - Love For Days
DO FINAŁU NIE AWANSOWALI:
10. POLSKA: Create - Ptaki (55 pkt.)
11. SŁOWACJA: Kristína Peláková - Si pre mña best (52 pkt.)
12. FINLANDIA: Keko Salata - Lumilinna (46 pkt.)
13. MACEDONIA PÓŁNOCNA: Tamara Todevska - Monsters (37 pkt.)
14. CZECHY: Fiordmoss - Siberia (31 pkt.)
15. BOŚNIA I HERCEGOWINA: Dubioza Kolektiv - Rijaliti (25 pkt.)
16. HISZPANIA: Danny Avila - Run Wild (14 pkt.)
17. ROSJA: SHREZZERS feat. Jared Dines & TWild - E.M.O.J.I.Q.U.E.E.N. (11 pkt.)
Punktacja finalistów:
1. 96 pkt.
2. 93 pkt.
3. 91 pkt.
4. 83 pkt.
5. 82 pkt.
6. 80 pkt.
7. 71 pkt.
8. 64 pkt.
9. 55 pkt.
_______________________________________________________________________________________________________________
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU <- [KLIK]
OTO FINALIŚCI:
AUSTRALIA
Hayley Mary - Like A Woman Should
WIELKA BRYTANIA
Grace Carter - Don't Hurt Like It Used To
ESTONIA
NOËP feat. CHINCHILLA - fk this up
BELGIA
Loïc Nottet - Mr/Mme
WĘGRY
Bagossy Brothers Company - Visszajövök
NIEMCY
CRO - Traum
WYSPY OWCZE
Frum - Birdstone
GRECJA
Beast in Black - Sweet True Lies
9. SERBIA: Neda Ukraden - Favorit (58 pkt.)
10. HOLANDIA: CUT_ - Love & Alcohol (49 pkt.)
11. IRLANDIA: Celtic Woman - Níl Sé'n Lá (49 pkt.)
12. KAZACHSTAN: C.C.TAY - Tusinip Qara (46 pkt.)
13. SZWAJCARIA: Stefanie Heinzmann - Diggin' in the Dirt (44 pkt.)
14. PORTUGALIA: Diogo Piçarra ft. Isaura - Meu É Teu (44 pkt.)
15. CZARNOGÓRA: Andrea Demirović - Odlazim (37 pkt.)
16. ARMENIA: Sirusho - Huh-Hah (35 pkt.)
Punktacja finalistów:
1. 104 pkt.
2. 86 pkt.
3. 79 pkt.
4. 77 pkt.
5. 76 pkt.
6. 73 pkt.
7. 71 pkt.
8. 58 pkt.
OTO FINALIŚCI:
WŁOCHY
Thegiornalisti - Felicità puttana
UKRAINA
TVORCHI - Believe
ISLANDIA
KALEO - I Want More
SZWECJA
Isak Danielson - Silence
DANIA
doula - Ain't Nobody Get Up
ALBANIA
ARNON ft. Sardi - E Pash Une Djallin
NORWEGIA
Kari Rueslåtten - Sørgekåpe
FRANCJA
Maëlle - Toutes les machines ont un cœur
KOSOWO
Mimoza - Love For Days
10. POLSKA: Create - Ptaki (55 pkt.)
11. SŁOWACJA: Kristína Peláková - Si pre mña best (52 pkt.)
12. FINLANDIA: Keko Salata - Lumilinna (46 pkt.)
13. MACEDONIA PÓŁNOCNA: Tamara Todevska - Monsters (37 pkt.)
14. CZECHY: Fiordmoss - Siberia (31 pkt.)
15. BOŚNIA I HERCEGOWINA: Dubioza Kolektiv - Rijaliti (25 pkt.)
16. HISZPANIA: Danny Avila - Run Wild (14 pkt.)
17. ROSJA: SHREZZERS feat. Jared Dines & TWild - E.M.O.J.I.Q.U.E.E.N. (11 pkt.)
Punktacja finalistów:
1. 96 pkt.
2. 93 pkt.
3. 91 pkt.
4. 83 pkt.
5. 82 pkt.
6. 80 pkt.
7. 71 pkt.
8. 64 pkt.
9. 55 pkt.
_______________________________________________________________________________________________________________
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU <- [KLIK]
OTO FINALIŚCI:
AUSTRALIA
Hayley Mary - Like A Woman Should
WIELKA BRYTANIA
Grace Carter - Don't Hurt Like It Used To
ESTONIA
NOËP feat. CHINCHILLA - fk this up
BELGIA
Loïc Nottet - Mr/Mme
WĘGRY
Bagossy Brothers Company - Visszajövök
NIEMCY
CRO - Traum
WYSPY OWCZE
Frum - Birdstone
GRECJA
Beast in Black - Sweet True Lies
10. HOLANDIA: CUT_ - Love & Alcohol (49 pkt.)
11. IRLANDIA: Celtic Woman - Níl Sé'n Lá (49 pkt.)
12. KAZACHSTAN: C.C.TAY - Tusinip Qara (46 pkt.)
14. PORTUGALIA: Diogo Piçarra ft. Isaura - Meu É Teu (44 pkt.)
16. ARMENIA: Sirusho - Huh-Hah (35 pkt.)
Punktacja finalistów:
1. 104 pkt.
2. 86 pkt.
3. 79 pkt.
4. 77 pkt.
5. 76 pkt.
6. 73 pkt.
7. 71 pkt.
8. 58 pkt.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 902
Re: WYNIKI
Sob 16 Maj - 20:35
Dramat edycja dramat wyniki drugiego semi
14. PORTUGALIA: Diogo Piçarra ft. Isaura - Meu É Teu (44 pkt.) żegnaj moja winnerko (*)
i OCZYWISCIE NAJBARDZIEJ
Szkoda mi strasznie, ale zostało kilka małych perełek.
Ja znowu 0pkt do awansu xD
14. PORTUGALIA: Diogo Piçarra ft. Isaura - Meu É Teu (44 pkt.) żegnaj moja winnerko (*)
i OCZYWISCIE NAJBARDZIEJ
Szkoda mi strasznie, ale zostało kilka małych perełek.
Ja znowu 0pkt do awansu xD
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 288
Sob 16 Maj - 20:40
Jak to Irlandia nie awansowała do finału? Toż to skandal!
A ze swojej strony gorąco dziękuję za awans Węgier, nie spodziewałam się ale jest mi bardzo milutko
A ze swojej strony gorąco dziękuję za awans Węgier, nie spodziewałam się ale jest mi bardzo milutko
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sob 16 Maj - 23:33
Szwajcaria to była porządna piosenka jak na poziom półfinału, nie rozumiem kompletnie jej rezultatu.
Irlandia z kolei była całkiem oryginalna i wyróżniała się brzmieniem więc byłem pewien że też awansuje a tu zaskoczenie.
Serbia mi przypominała trochę Despacito ale w całkiem przyjemnej wersji też bym ją przepchnął do finału dla urozmaicenia no ale cóż.
I półfinału nie oceniam bo przesłuchałem jak dotąd jeden kawałek.
Dziękować za awans btw
Irlandia z kolei była całkiem oryginalna i wyróżniała się brzmieniem więc byłem pewien że też awansuje a tu zaskoczenie.
Serbia mi przypominała trochę Despacito ale w całkiem przyjemnej wersji też bym ją przepchnął do finału dla urozmaicenia no ale cóż.
I półfinału nie oceniam bo przesłuchałem jak dotąd jeden kawałek.
Dziękować za awans btw
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1593
Sob 16 Maj - 23:47
biedna neda, serca nie macie
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2304
Sob 16 Maj - 23:49
Mamma mia. Znowu jakieś manipulacje zeropunktowe. Mam nadzieję, że jest błąd w wynikach i zaraz będzie wstawiona poprawka.
Nedacito... masakra! Jak można było zostawić takiego hiciora w semi???? Wy w ogóle serca nie macie. Pray 4 Yugosisters
[*]
Strasznie mi przykro Dastame... Dwa razy z rzędu wylądować pod kreską z 0pkt straty do awansu. :( Łącze się w bólu!
Dziękuję za awans dla mojej Belgii. Nie byłem jego pewny, więc miło mi. Reszta wyników bardzo przewidywalna, bez wiekszych zaskoczeń. Jedynie Armenia na ostatnim miejscu to schock.
Nedacito... masakra! Jak można było zostawić takiego hiciora w semi???? Wy w ogóle serca nie macie. Pray 4 Yugosisters
[*]
Strasznie mi przykro Dastame... Dwa razy z rzędu wylądować pod kreską z 0pkt straty do awansu. :( Łącze się w bólu!
Dziękuję za awans dla mojej Belgii. Nie byłem jego pewny, więc miło mi. Reszta wyników bardzo przewidywalna, bez wiekszych zaskoczeń. Jedynie Armenia na ostatnim miejscu to schock.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 931
Sob 16 Maj - 23:59
Okey, jakkolwiek to zabrzmi nie spodziewałem się kompletnie awansu w tej edycji, więc jestem mile zaskoczony, że jakimś cudem się udało Wyniki 1 semi dość przyzwoite, jednak czepnę się Polski (biedna, znowu przegrany remis o awans), no która w tym finale powinna być. Rosja nie zasłużyła na ostatnie miejsce z tak niskim wynikiem, a flop Macedonii jest dość zaskakujący.
Drugiego półfinału nie mam jakoś specjalnie osłuchanego, jednak smuci brak awansu i a nie zasługiwała na ostatnie miejsce (a trzeba było wystawić Ivetę!).
Drugiego półfinału nie mam jakoś specjalnie osłuchanego, jednak smuci brak awansu i a nie zasługiwała na ostatnie miejsce (a trzeba było wystawić Ivetę!).
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 259
Nie 17 Maj - 0:19
Spodziewałem się solidnego flopika , a skończyło się jeszcze solidniej niż oczekiwałem. Dzięki za pierwsze w historii moich startów KP/PdF ostatnie miejsce Naprawdę po tylu latach to osiągnięcie sprawiło mi trochę radości! Nie żeby moja piosenka specjalnie super mi się podobała, bo też nie była jakaś wybitna, to i tak nie żałuję wyboru. Sam klimat i dźwięki etniczne jak widać nie wystarczą.
Muzycznie drugi półfinał nie siadł mi najlepiej, dlatego postanowiłem docenić wyróżniające się wybory, które były nieco bardziej guilty dlatego stawiam świeczkę dla
Muzycznie drugi półfinał nie siadł mi najlepiej, dlatego postanowiłem docenić wyróżniające się wybory, które były nieco bardziej guilty dlatego stawiam świeczkę dla
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 158
Nie 17 Maj - 0:28
Dziękuję ślicznie za awansik. Wyniki pierwszego półfinału nie są złe, jedynie szkoda mi , że nie zdołały awansować dalej, ale czułem, że mogą mieć pod górkę.
W drugim semi najbardziej cieszy mnie awans pewnych dwóch piosenek. Ostatnie miejsce jest dla mnie dosyć niezrozumiałe i kompletnie niezasłużone. Szkoda też , uśmieszek na twarzy jednak się pojawiał przy słuchaniu tej piosenki.
W drugim semi najbardziej cieszy mnie awans pewnych dwóch piosenek. Ostatnie miejsce jest dla mnie dosyć niezrozumiałe i kompletnie niezasłużone. Szkoda też , uśmieszek na twarzy jednak się pojawiał przy słuchaniu tej piosenki.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 17 Maj - 9:53
Edycja Trzecia: Jasiek upada po raz pierwszy
Z wyników mojego semi nie jestem szczególnie zadowolony, bo widziałbym w finale zarówno , jak i oraz oczywiście , rzadko kiedy tylko 60% moich faworytów zgarnia awans do finału ale i tak największym zaskoczeniem było ostatnie miejsce ww. , na które na pewno Sirusho nie zasłużyła.
w I semi wygląda to trochę lepiej ALE 11 pkt dla to taki troche joke rezulatat tylko że be joke, szkoda , no i wyrazy wsparcia dla @Dastame, może w przyszłej edycji ten koszmar dobiegnie końca (chyba że spadło na Ciebie to samo zaklęcie co na Dawida w 1 serii), cieszy przede wszystkim awans , a także
Aaaa no i dziekuwa wszystkim za głosy na Hayley Mary, zapomniałem o najważniejszym:D
Z wyników mojego semi nie jestem szczególnie zadowolony, bo widziałbym w finale zarówno , jak i oraz oczywiście , rzadko kiedy tylko 60% moich faworytów zgarnia awans do finału ale i tak największym zaskoczeniem było ostatnie miejsce ww. , na które na pewno Sirusho nie zasłużyła.
w I semi wygląda to trochę lepiej ALE 11 pkt dla to taki troche joke rezulatat tylko że be joke, szkoda , no i wyrazy wsparcia dla @Dastame, może w przyszłej edycji ten koszmar dobiegnie końca (chyba że spadło na Ciebie to samo zaklęcie co na Dawida w 1 serii), cieszy przede wszystkim awans , a także
Aaaa no i dziekuwa wszystkim za głosy na Hayley Mary, zapomniałem o najważniejszym:D
- GośćGość
Nie 17 Maj - 12:40
Përshëndetje!
Faleminderit shumë wszystkim za każdy głos oddany na Mimozę , dzięki czemu będzie mogła pozostać w Mińsku trochę dłużej.
Z mojego półfinału szkoda mi oraz . Lubię te utwory, jednakże spodziewałam się takiego wyniku, lecz za to cieszę się z przejścia i .
Jeśli chodzi o drugi półfinał, od pierwszego przesłuchania spodobali mi się oraz . Oby koło fortuny ukazało pomyślną stronę w następnych edycjach.
Molitva xoxo
Faleminderit shumë wszystkim za każdy głos oddany na Mimozę , dzięki czemu będzie mogła pozostać w Mińsku trochę dłużej.
Z mojego półfinału szkoda mi oraz . Lubię te utwory, jednakże spodziewałam się takiego wyniku, lecz za to cieszę się z przejścia i .
Jeśli chodzi o drugi półfinał, od pierwszego przesłuchania spodobali mi się oraz . Oby koło fortuny ukazało pomyślną stronę w następnych edycjach.
Molitva xoxo
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1315
Nie 17 Maj - 12:43
Dobre wyniki. Niemcy weszli, Grecja weszła, Węgry również weszły. Szkoda natomiast, że Irlandia z Czarnogórą poleciały, obydwie piosenki niezłe jak na swój skromny rynek.
W pierwszym cieszę się głównie z awansu Włoch. Bośnia oraz Rosja poległy zdecydowanie, ale tego się niestety spodziewałem.
W pierwszym cieszę się głównie z awansu Włoch. Bośnia oraz Rosja poległy zdecydowanie, ale tego się niestety spodziewałem.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1958
Nie 17 Maj - 13:48
Bośniacki wynik względnie satysfakcjonujący. Niby słabo, ale byłem mocno nastawiony na bycie w bottom 2 razem z Rosją, a po ilości punktów wnioskuję, że moje bałkańskie szaleństwo jednak się komuś spodobało.
Z pierwszego półfinału będzie mi niesamowicie brakować Finlandii i Słowacji, ale z drugiej strony to był dobry półfinał i w zasadzie prawie każda piosenka mi się w nim w jakimś stopniu podobała. Polska jak zwykle pechowa.
Z drugim semi nie jestem osłuchany, ale szkoda, że nie będę miał okazji osłuchać się w finale ze Szwajcarią. A brak awansu dla boskiej Nedy to po prostu zbrodnia.
Z pierwszego półfinału będzie mi niesamowicie brakować Finlandii i Słowacji, ale z drugiej strony to był dobry półfinał i w zasadzie prawie każda piosenka mi się w nim w jakimś stopniu podobała. Polska jak zwykle pechowa.
Z drugim semi nie jestem osłuchany, ale szkoda, że nie będę miał okazji osłuchać się w finale ze Szwajcarią. A brak awansu dla boskiej Nedy to po prostu zbrodnia.
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 361
Nie 17 Maj - 15:45
Dzięki za awans ! Miłe zaskoczenie po flopie z poprzedniej edycji
Wyniki I semi spoko, szkoda Dastame, oby w końcu spadła z ciebie ta bolesna klątwa
Z II semi bardzo szkoda mi Irlandii i Szwajcarii ;// Armenia też nie zasłużyła na ostatnie miejsce
Wyniki I semi spoko, szkoda Dastame, oby w końcu spadła z ciebie ta bolesna klątwa
Z II semi bardzo szkoda mi Irlandii i Szwajcarii ;// Armenia też nie zasłużyła na ostatnie miejsce
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie 17 Maj - 23:41
Pierwszy raz od dawna nie mam żadnych uwag co do wyników półfinału. W każdym razie tego pierwszego, w drugim niestety nie znam stawki. Do finału awansowały wszystkie utwory, na których mi zależało. Może trochę wyżej mogłyby się znaleźć Macedonia i Hiszpania.
Wynik Czech nie jest zaskoczeniem - wszystko wraca do normy, coś za dużo finałów ostatnio było. Dziękuję za głosy i za to, że nie ma ostatniego miejsca, którego się obawiałem
Wynik Czech nie jest zaskoczeniem - wszystko wraca do normy, coś za dużo finałów ostatnio było. Dziękuję za głosy i za to, że nie ma ostatniego miejsca, którego się obawiałem
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: