CZARNOGÓRA: Justyna Steczkowska feat. Boban Marković - Kto wciska mi kit
Nie 24 Maj - 12:20
Witam w czarnogórskim temacie.
W 24 edycji postanowiłem połączyć Bałkany z Polską. Wiadomo lata lecą a nasza Justynka (47 l.) nie robi się młodsza, na szczęście proces dojrzewania przebiega jak w najlepszym winie.
W 24 edycji postanowiłem połączyć Bałkany z Polską. Wiadomo lata lecą a nasza Justynka (47 l.) nie robi się młodsza, na szczęście proces dojrzewania przebiega jak w najlepszym winie.
Justyna Steczkowska feat. Boban Marković - Kto wciska mi kit
Utwór promuje album "I na co mi to było?” - wyjątkowy projekt muzyczny, w którym Justyna połączyła swoje siły z najsłynniejszym, serbskim trębaczem –
Bobanem Markoviciem. Efektem tej współpracy stało się dwanaście niezwykłych kompozycji muzycznych, do których muzykę skomponowali Boban i Marko Marković, a teksty napisał Filip Łobodziński.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Masakra, moje pomysły na tą edycję się kurczą, muszę szybciej coś wystawić Myślałem zarówno o Chace Chan jak i Justynie Steczkowskiej.
"Kto wciska mi kit" to mega hicior, ma etniczne wstawki itd. Bardzo przyjemna sielska atmosfera bałkańskiego wesela. Kręcę biodrem.
"Kto wciska mi kit" to mega hicior, ma etniczne wstawki itd. Bardzo przyjemna sielska atmosfera bałkańskiego wesela. Kręcę biodrem.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Uwielbiam takie polskie wyprawy po soczystą bałkańską muzę.
Pozwolenia na tym forum: