Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Wonder
Wonder
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 266

AUSTRALIA: ELYSA - Silence The Sirens Empty AUSTRALIA: ELYSA - Silence The Sirens

Pią 19 Cze - 21:30

recap od 1:16

Zapraszam do komentowania i typowania Wink

Ostatnio zmieniony przez Wonder dnia Sob 4 Lip - 23:07, w całości zmieniany 1 raz

KarolStark lubi ten post

Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

AUSTRALIA: ELYSA - Silence The Sirens Empty Re: AUSTRALIA: ELYSA - Silence The Sirens

Pią 19 Cze - 21:38
O, kojarzę to. Fajny, nieinwazyjny bopik, który dodaje edycji potrzebnego kolorytu. Bardzo w stylu ostatnich wyborów @Contratiempo, więc to ją bym obstawiał.
Daniell
Daniell
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 639

AUSTRALIA: ELYSA - Silence The Sirens Empty Re: AUSTRALIA: ELYSA - Silence The Sirens

Pon 22 Cze - 10:43
Bardzo uboga Kleopatra.

@Aleks/@alekso33/może @syguu ale raczej nie

Jak będzie w finale to zdecydowanie będę skłaniał się ku pierwszej opcji Wink

Jasiek and Liver nie lubią tego postu

Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Pon 22 Cze - 11:42
Order za najbardziej charakterystyczny utwór edycji wędruje właśnie tutaj! Dla mnie refren jest straszną asłuchalną sieczką, ale na pewno znajdzie i swoich fanów. Nie mam jednego kandydata który mógł to wystawić. Może @Poland jeżeli bierze udział, może @hawk21cmb biorąc pod uwagę jego ostatnie dyskotekowe wybory, może @Aleks.
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 782

Pon 22 Cze - 13:38
Wiem, że każdy obstawia @Wilk'a w "Backfire", ale moim zdaniem właśnie on mógłby to wystawić. Nie zdziwiłbym się też, gdyby była to @contratiempo albo @poland.
Sebek
Sebek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Manjola

Liczba postów : 710

Sro 24 Cze - 21:27
Nie spodziewałem się takie BOPU w tej edycji Oczy  O dziwo nawet trochę się wkręciło! Obstawiam, że wystawiła to @Contratiempo, choć jeśli okaże się, że to @hawk21cmb, @Poland lub @Liver to się nie zdziwię.
Daniell
Daniell
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 639

Sob 4 Lip - 23:56
Moryson opamiętaj s pliss i wystawiaj chociaż takie songi jak „Hole in my head”. Liczę, że jeszcze nie jest za późno. Nwm co miałaś w głowie to wystawiając i nie chcę wiedzieć ❤❤❤❤
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Nie 5 Lip - 20:36
Jeżeli fakt, że przymierzyłem cię do "Rain on Me" uważałeś za obelgę to lepiej zapadnij się pod ziemię teraz!!! Świnia
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 619

Pon 6 Lip - 23:21
Czyli mówicie że po 3 zerach z rzędu odkopywanie strony Hitovision Song Contest nie jet dobrym pomysłem? XD
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: