- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
AZERBEJDŻAN: Sunday Service Choir - Revelations 19:1
Czw Lis 05, 2020 10:58 pm
[You must be registered and logged in to see this image.]
Witajcie pięknie w IV serii, życzę wszystkim uczestnikom zaspokojenia muzycznej żądzy. Zapisy już za nami i nie ukrywam, że nie jestem zachwycony ich rozstrzygnięciem, hihi. Liczyłem bardzo mocno na Rosję, ale jak się okazało - nie tylko ja. W tej sytuacji czeka mnie trochę większe wyzwanie, ale oczywiście podejmuję się go. Przywitajcie się po raz pierwszy w PdF z Azerbejdżanem! Strefa wschodnia kusi nas swoimi amerykańskimi wdziękami, więc nie omieszkam z nich skorzystać. Prezentuję państwu Sunday Service Choir ze Stanów Zjednoczonych. Tak jak nazwa wskazuje - jest to chór. Nie jest to jednak chór byle jaki, bo w jego skład wchodzi 150 czarnoskórych chórzystów i wokalistów, a także kilkunastoosobowa grupa instrumentalistów, aranżerów i kompozytorów. Śmiem twierdzić, że nikt dotychczas tyle osób nie wystawił przy jednym zgłoszeniu, więc mam nadzieję, że i Wam się udzieli wyjątkowość tego entry. Grupa powstała z inicjatywy Kanyego Westa, jest on równocześnie ich producentem. Tematyka utworów Sunday Service kręci się oczywiście wokół Boga, wiary i Kościoła. Podczas tej edycji posłuchacie "Revelations 19:1" co jest totalnym gospelowym szaleństwem, a moja miłość do tego utworu nie stygnie. Alleluja kochani!
Skrót: 4:42 - 5:32
Witajcie pięknie w IV serii, życzę wszystkim uczestnikom zaspokojenia muzycznej żądzy. Zapisy już za nami i nie ukrywam, że nie jestem zachwycony ich rozstrzygnięciem, hihi. Liczyłem bardzo mocno na Rosję, ale jak się okazało - nie tylko ja. W tej sytuacji czeka mnie trochę większe wyzwanie, ale oczywiście podejmuję się go. Przywitajcie się po raz pierwszy w PdF z Azerbejdżanem! Strefa wschodnia kusi nas swoimi amerykańskimi wdziękami, więc nie omieszkam z nich skorzystać. Prezentuję państwu Sunday Service Choir ze Stanów Zjednoczonych. Tak jak nazwa wskazuje - jest to chór. Nie jest to jednak chór byle jaki, bo w jego skład wchodzi 150 czarnoskórych chórzystów i wokalistów, a także kilkunastoosobowa grupa instrumentalistów, aranżerów i kompozytorów. Śmiem twierdzić, że nikt dotychczas tyle osób nie wystawił przy jednym zgłoszeniu, więc mam nadzieję, że i Wam się udzieli wyjątkowość tego entry. Grupa powstała z inicjatywy Kanyego Westa, jest on równocześnie ich producentem. Tematyka utworów Sunday Service kręci się oczywiście wokół Boga, wiary i Kościoła. Podczas tej edycji posłuchacie "Revelations 19:1" co jest totalnym gospelowym szaleństwem, a moja miłość do tego utworu nie stygnie. Alleluja kochani!
Skrót: 4:42 - 5:32
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: AZERBEJDŻAN: Sunday Service Choir - Revelations 19:1
Sob Lis 14, 2020 1:10 pm
Już nawet te typowo chórowe fragmenty wystarczają, żeby przyciągnąć moją uwagę, bo wszystko jest na swoim miejscu, a w ich głosach piękna, poruszająca harmonia i szczere emocje. Gdy dochodzi do tego jednak jeszcze w połowie utworu niespodziewane przełamanie odważniejszym instrumentalem, to dopełnia to dla mnie całość. No i oczywiście doceniam, że postawiłeś na "coś innego", choć w Twoim przypadku to akurat nie nowość.
Dawid lubi ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie Lis 15, 2020 12:55 pm
Mnie się wydaje, że te gospelowe piosenki Kanye'a są trochę zbyt podobne do siebie i w ogóle te nowe utwory tak średnio mi podchodzą... Tęsknię za jego starą muzyką. Szkoda, że nie zdecydowałeś się na Ultralight Beam. Mimo wszystko uważam, że zasługiwałeś na finał i ostatnie miejsce trochę razi w oczy, ale zapewne się z tym liczyłeś wystawiając coś tak różniącego się od gustu przeciętnego forumowicza. Ciekawe, co dalej dla nas zaprezentujesz.
Dawid lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pon Mar 15, 2021 9:35 am
Mega graty dla "Jesus is King" (poprzedni album Kanyego o JEZUSIE) za zdobycie Grammy w kategorii "Najlepszy album współczesnej muzyki chrześcijańskiej"
Fenistil lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: