Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

WYNIKI

+14
Fenistil
Aro
vestmann
Szymek79
Yngwie / admin
marjuz
hawk21cmb
Aleks
Jasiek
Darka
Przemek
Morison
Dawid
Drover
18 posters
Go down
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

WYNIKI - Page 3 Empty Re: WYNIKI

Nie 22 Lis - 0:20
Gratulacje, Szymek! Uśmiech Gdy tylko pierwszy raz usłyszałem tę piosenkę, to od razu pomyślałem sobie, że brzmi jak taki typowy zwycięzca PdF i jak się okazuje moje przypuszczenie się potwierdziło. Naprawdę spoko piosenka i piękny głęboki głos wokalistki w zwrotkach. Godny zwycięzca. Z pozostałych wyników cieszą mnie natomiast przede wszystkim wysokie lokaty :armenia: Armenii i :russia: Rosji.

Za swoje 8. miejsce bardzo dziękuję. To dla mnie bardzo satysfakcjonujące otwarcie serii tym bardziej, że nie do końca wiedziałem jakich reakcji mogę się spodziewać po tego typu wyborze. Troszkę szkoda, że tylko 3 punktów zabrakło do wspięcia się jeszcze wyżej aż o 3 pozycje, ale i tak nie mam zamiaru narzekać, jest super. Uśmiech Dzięki za wszystkie punkty, a w szczególności za wysokie noty od :austria: :finland: :greece: :bosnia: :azer:.

Daniell and Liver lubią ten post

Daniell
Daniell
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 639

Nie 22 Lis - 9:20
Bardzo dziękuję za wysokie 4 miejsce - najlepsze jak do tej pory w PDF. Jestem usatysfakcjonowany Szeroki uśmiech
Zwycięzca :denmark: cudowny i z klasą. Całe szczęście, że Szymek został z nami, inaczej na szczycie mielibyśmy utwór opóźniony o jakieś 7 (?) lat. Wtedy takie święciły triumfy w KP. Totalnie nie spodziewałem się, że :finland: poszybuje aż tak wysoko. Trochę obawiam się w jaką stronę może pójść konkurs przez ten wynik, ale jak to mówiła pewna artystka „bądźmy optymistami”.
Cieszy mnie również podium dla :poland: Polski. Myślałem, że ostateczny rezultat może oscylować w okolicach 10 miejsca. Bardzo się cieszę, że Sebek jednak nie zrezygnował, bo inaczej nie poznałbym tej świetnej piosenki. Kolejne miejsca dosyć fajnie się ułożyły. Szkoda tylko, że dalej ma miejsce nagminna wymiana 12 Aleks < - > Wonder, która przy takiej małej różnicy punktowej wypacza wynik.

Ostatnio zmieniony przez Daniell dnia Nie 22 Lis - 9:22, w całości zmieniany 1 raz
Rahei
Rahei
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 108

Nie 22 Lis - 11:25

Gratulacje dla :denmark:! Uśmiech
Nie raz - za czasów KP - zdarzało się, że zwycięzca nie otrzymał ode mnie żadnego punktu, lub też podium całkowicie rozmijało się z moim, zdążyłam się przyzwyczaić Szeroki uśmiech piosenkę Leon jednak uznaję za przyjemną propozycję.

Ciesze się ogromnie za wynik :finland: zasłużone 2 miejsce (chociaż trzymałam kciuki za pierwsze).
Fajnie, że w tej edycji mogłam poznać takich artystów jak grandson :russia:, FINNEAS :armenia: czy DI-RECT :netherlands:
Dziękuję za wszystkie głosy w półfinale <3

Daniell, Liver and Fenistil lubią ten post

Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

Nie 22 Lis - 11:56
Brawa dla :denmark: Szymka. Piosenka bardzo bezpieczna, ale tak się potoczyły losy tej edycji/finału, że była to jedna z lepszych w stawce, więc zasłużone zwycięstwo. Jeszcze bardziej cieszę się z wysokiego miejsca :finland: hawka, dawno nie wygrał żaden wypierdziasty kawałek a tu zabrakło naprawdę niewiele i trzeba to docenić. Następny wynik takiego utworu wydarzy się za jakieś 50 edycji, może nawet później niż moje kolejne zwycięstwo Język 3  Fajnie, że :czech: Fenistil awans do finału uczcił zrobieniem Top 10, chociaż z przebiegu głosowania mogło być jeszcze lepiej.

Nie było tak źle jak na pierwszą w serii edycję Normalną.

Fenistil lubi ten post

Przemek
Przemek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Björkman

Liczba postów : 157

Nie 22 Lis - 14:21
Ostatnie miejsce dla :moldova: Mołdawii to jest mega słaby żart xd

Gratulacje Szymek!

Aro lubi ten post

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

Nie 22 Lis - 16:07
Patrząc na moje noty to top 5 odwalone wręcz perfekcyjnie Ulga jeszcze chyba nigdy tak nie miałem żeby moje top 5 pokryło się z tym ostatecznym i do tego prawie że w tej samej kolejności, bosko. Gratulacje dla :denmark: [You must be registered and logged in to see this link.] bo przecież miało go i DanielaW nie być w tej edycji a ich piosenki są tu moimi ulubionymi Wink
Darka
Darka
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 282

Pon 23 Lis - 21:51
W tej euforii kolejną edycją zapomniałam skomentować wyników finałów.

Po pierwsze to gratulacje dla Danii! Może nie był to mój wymarzony zwycęzca ale fajnie, że Szymek w końcu wygrał.

Pozostałe top 5 bardzo cieszy i super, że akurat te piosenki zostały docenione.

Niedoceniona została natomiast Belgia. Przed finałem myślałam, że to taki pewniak do zwycięstwa. Szkoda też Wielkiej Brytanii.

A ja ze swojej strony dziękuję za wszystkie głosy. A zwłaszcza za wszystkie trzy dwunastki. 7 miejsce to i tak więcej niż się spodziewałam, także z wyniku jestem bardzo zadowolona
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: