WYNIKI
+14
Fenistil
Aro
vestmann
Szymek79
Yngwie / admin
marjuz
hawk21cmb
Aleks
Jasiek
Darka
Przemek
Morison
Dawid
Drover
18 posters
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: WYNIKI
Nie 22 Lis - 0:20
Gratulacje, Szymek! Gdy tylko pierwszy raz usłyszałem tę piosenkę, to od razu pomyślałem sobie, że brzmi jak taki typowy zwycięzca PdF i jak się okazuje moje przypuszczenie się potwierdziło. Naprawdę spoko piosenka i piękny głęboki głos wokalistki w zwrotkach. Godny zwycięzca. Z pozostałych wyników cieszą mnie natomiast przede wszystkim wysokie lokaty Armenii i Rosji.
Za swoje 8. miejsce bardzo dziękuję. To dla mnie bardzo satysfakcjonujące otwarcie serii tym bardziej, że nie do końca wiedziałem jakich reakcji mogę się spodziewać po tego typu wyborze. Troszkę szkoda, że tylko 3 punktów zabrakło do wspięcia się jeszcze wyżej aż o 3 pozycje, ale i tak nie mam zamiaru narzekać, jest super. Dzięki za wszystkie punkty, a w szczególności za wysokie noty od .
Za swoje 8. miejsce bardzo dziękuję. To dla mnie bardzo satysfakcjonujące otwarcie serii tym bardziej, że nie do końca wiedziałem jakich reakcji mogę się spodziewać po tego typu wyborze. Troszkę szkoda, że tylko 3 punktów zabrakło do wspięcia się jeszcze wyżej aż o 3 pozycje, ale i tak nie mam zamiaru narzekać, jest super. Dzięki za wszystkie punkty, a w szczególności za wysokie noty od .
Daniell and Liver lubią ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Nie 22 Lis - 9:20
Bardzo dziękuję za wysokie 4 miejsce - najlepsze jak do tej pory w PDF. Jestem usatysfakcjonowany
Zwycięzca cudowny i z klasą. Całe szczęście, że Szymek został z nami, inaczej na szczycie mielibyśmy utwór opóźniony o jakieś 7 (?) lat. Wtedy takie święciły triumfy w KP. Totalnie nie spodziewałem się, że poszybuje aż tak wysoko. Trochę obawiam się w jaką stronę może pójść konkurs przez ten wynik, ale jak to mówiła pewna artystka „bądźmy optymistami”.
Cieszy mnie również podium dla Polski. Myślałem, że ostateczny rezultat może oscylować w okolicach 10 miejsca. Bardzo się cieszę, że Sebek jednak nie zrezygnował, bo inaczej nie poznałbym tej świetnej piosenki. Kolejne miejsca dosyć fajnie się ułożyły. Szkoda tylko, że dalej ma miejsce nagminna wymiana 12 Aleks < - > Wonder, która przy takiej małej różnicy punktowej wypacza wynik.
Zwycięzca cudowny i z klasą. Całe szczęście, że Szymek został z nami, inaczej na szczycie mielibyśmy utwór opóźniony o jakieś 7 (?) lat. Wtedy takie święciły triumfy w KP. Totalnie nie spodziewałem się, że poszybuje aż tak wysoko. Trochę obawiam się w jaką stronę może pójść konkurs przez ten wynik, ale jak to mówiła pewna artystka „bądźmy optymistami”.
Cieszy mnie również podium dla Polski. Myślałem, że ostateczny rezultat może oscylować w okolicach 10 miejsca. Bardzo się cieszę, że Sebek jednak nie zrezygnował, bo inaczej nie poznałbym tej świetnej piosenki. Kolejne miejsca dosyć fajnie się ułożyły. Szkoda tylko, że dalej ma miejsce nagminna wymiana 12 Aleks < - > Wonder, która przy takiej małej różnicy punktowej wypacza wynik.
- RaheiUżytkownik
- Liczba postów : 108
Nie 22 Lis - 11:25
Gratulacje dla !
Nie raz - za czasów KP - zdarzało się, że zwycięzca nie otrzymał ode mnie żadnego punktu, lub też podium całkowicie rozmijało się z moim, zdążyłam się przyzwyczaić piosenkę Leon jednak uznaję za przyjemną propozycję.
Ciesze się ogromnie za wynik zasłużone 2 miejsce (chociaż trzymałam kciuki za pierwsze).
Fajnie, że w tej edycji mogłam poznać takich artystów jak grandson , FINNEAS czy DI-RECT
Dziękuję za wszystkie głosy w półfinale <3
Daniell, Liver and Fenistil lubią ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie 22 Lis - 11:56
Brawa dla Szymka. Piosenka bardzo bezpieczna, ale tak się potoczyły losy tej edycji/finału, że była to jedna z lepszych w stawce, więc zasłużone zwycięstwo. Jeszcze bardziej cieszę się z wysokiego miejsca hawka, dawno nie wygrał żaden wypierdziasty kawałek a tu zabrakło naprawdę niewiele i trzeba to docenić. Następny wynik takiego utworu wydarzy się za jakieś 50 edycji, może nawet później niż moje kolejne zwycięstwo Fajnie, że Fenistil awans do finału uczcił zrobieniem Top 10, chociaż z przebiegu głosowania mogło być jeszcze lepiej.
Nie było tak źle jak na pierwszą w serii edycję Normalną.
Nie było tak źle jak na pierwszą w serii edycję Normalną.
Fenistil lubi ten post
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Nie 22 Lis - 14:21
Ostatnie miejsce dla Mołdawii to jest mega słaby żart xd
Gratulacje Szymek!
Gratulacje Szymek!
Aro lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Nie 22 Lis - 16:07
Patrząc na moje noty to top 5 odwalone wręcz perfekcyjnie jeszcze chyba nigdy tak nie miałem żeby moje top 5 pokryło się z tym ostatecznym i do tego prawie że w tej samej kolejności, bosko. Gratulacje dla [You must be registered and logged in to see this link.] bo przecież miało go i DanielaW nie być w tej edycji a ich piosenki są tu moimi ulubionymi
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Pon 23 Lis - 21:51
W tej euforii kolejną edycją zapomniałam skomentować wyników finałów.
Po pierwsze to gratulacje dla Danii! Może nie był to mój wymarzony zwycęzca ale fajnie, że Szymek w końcu wygrał.
Pozostałe top 5 bardzo cieszy i super, że akurat te piosenki zostały docenione.
Niedoceniona została natomiast Belgia. Przed finałem myślałam, że to taki pewniak do zwycięstwa. Szkoda też Wielkiej Brytanii.
A ja ze swojej strony dziękuję za wszystkie głosy. A zwłaszcza za wszystkie trzy dwunastki. 7 miejsce to i tak więcej niż się spodziewałam, także z wyniku jestem bardzo zadowolona
Po pierwsze to gratulacje dla Danii! Może nie był to mój wymarzony zwycęzca ale fajnie, że Szymek w końcu wygrał.
Pozostałe top 5 bardzo cieszy i super, że akurat te piosenki zostały docenione.
Niedoceniona została natomiast Belgia. Przed finałem myślałam, że to taki pewniak do zwycięstwa. Szkoda też Wielkiej Brytanii.
A ja ze swojej strony dziękuję za wszystkie głosy. A zwłaszcza za wszystkie trzy dwunastki. 7 miejsce to i tak więcej niż się spodziewałam, także z wyniku jestem bardzo zadowolona
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: