Kto powinien reprezentować Polskę w 2019 roku?
+21
IgorBielak
Ilona
iguś
Nela_30
magou
DawidekFrancja
polskafanka
Kuba
slawek_es
Wonder
Dastame
monkeyy
Justi
Poland
Łosoś
fan
Yngwie / admin
MaSza
syguu
KarolStark
Triss
25 posters
Kto powinien reprezentować Polskę w 2019 roku?
Czw 21 Cze - 16:53
Macie jakieś pomysły dotyczące przyszłego reprezentanta Polski na Eurowizji w Izraelu?
W tym temacie chętnie zobaczę jakieś polskie nowości od dnia 1 września 2018 oczywiście.
W tym temacie chętnie zobaczę jakieś polskie nowości od dnia 1 września 2018 oczywiście.
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1593
Re: Kto powinien reprezentować Polskę w 2019 roku?
Czw 21 Cze - 17:03
Ifi Ude. Jedyna nasza nadzieja na cokolwiek. Nykiel bossko, ale prędzej już utwór Perssonek wygra KE, aniżeli ona wystartuje.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Czw 21 Cze - 20:53
Nie ma mowy, żeby Nykiel dostała jakikolwiek głos ode mnie w KE. Ja bardzo chciałbym Natalię Szroeder, uważam, że byłby to świetny wybór.
- TrissUżytkownik
- Liczba postów : 38
Czw 21 Cze - 21:43
Tytuł Miss ESC miałaby gwarantowanyAleks napisał:Nie ma mowy, żeby Nykiel dostała jakikolwiek głos ode mnie w KE. Ja bardzo chciałbym Natalię Szroeder, uważam, że byłby to świetny wybór.
Również widziałabym Natalkę na ESC, na pewno nie zawiodłaby nas w występie na żywo.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 826
Czw 12 Lip - 13:39
Może to nieco szalone ale wysłałbym zespół My3 tworzący pogodne utwory skierowane przeważnie do dzieci, młodzieży i ich rodzin. Formuła tego zespołu pochodzi z Belgii gdzie do tej pory działa podobny zespół K3 ale koncepcja przed laty testowana była też w Niemczech i Wielkiej Brytanii
Czw 12 Lip - 17:22
Poland napisał:Może to nieco szalone ale wysłałbym zespół My3 tworzący pogodne utwory skierowane przeważnie do dzieci, młodzieży i ich rodzin. Formuła tego zespołu pochodzi z Belgii gdzie do tej pory działa podobny zespół K3 ale koncepcja przed laty testowana była też w Niemczech i Wielkiej Brytanii
omg co ty z tymi My3 one są beznadziejne.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 928
Czw 12 Lip - 17:34
Poland napisał:Może to nieco szalone ale wysłałbym zespół My3 tworzący pogodne utwory skierowane przeważnie do dzieci, młodzieży i ich rodzin. Formuła tego zespołu pochodzi z Belgii gdzie do tej pory działa podobny zespół K3 ale koncepcja przed laty testowana była też w Niemczech i Wielkiej Brytanii
Jeśli naszym celem jest zdobycie ostatniego miejsca w semi z dorobkiem równym 0 punktów, to jestem jak najbardziej za wysłaniem mytrzy.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Czw 12 Lip - 17:42
Może nie ostatniego - by coś nam przyszło od Belgii, Holandii, Niemiec czy Wielkiej Brytanii.
Czw 12 Lip - 21:29
Poland napisał:Może nie ostatniego - by coś nam przyszło od Belgii, Holandii, Niemiec czy Wielkiej Brytanii.
Wez juz siary z tym nie rob bo az zal to czytac
- PolandUżytkownik
- Klan :
Czw 12 Lip - 22:52
Z lepszych propozycji sugeruje na przykład Varius Manx z czymś pokroju Mgły nad Warszawą
- syguuUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 216
Nie 15 Lip - 19:09
Nadal uważam, że powinna nas reprezentować Sylwia Grzeszczak albo Doda.
- TrissUżytkownik
- Liczba postów : 38
Pon 16 Lip - 9:23
Na Dodę to już troszkę za późno, ale z drugiej strony to mogłoby się udać - jej występy są dopracowane, wokalnie jeszcze daje radę i babeczka ma charyzmę
Nie 2 Gru - 11:00
S A R S A - Z A K R Y J
wczorajszy występ z finału The Voice Of Poland nigdy nie byłem przekonany do Sarsy na żywo, ale ta piosenka ewidentnie leży jej na sercu, bardzo dobrze wczoraj wypadła, a przede wszystkim Sarsa ma swój unikalny wizerunek, "jest jakaś" na pewno nie jest nudna, dlatego chętnie widziałbym ją w Tel Awiwie 2019! Już wygrała Baltic Song Contest dla Polski więc teraz pora na coś poważniejszego.
wczorajszy występ z finału The Voice Of Poland nigdy nie byłem przekonany do Sarsy na żywo, ale ta piosenka ewidentnie leży jej na sercu, bardzo dobrze wczoraj wypadła, a przede wszystkim Sarsa ma swój unikalny wizerunek, "jest jakaś" na pewno nie jest nudna, dlatego chętnie widziałbym ją w Tel Awiwie 2019! Już wygrała Baltic Song Contest dla Polski więc teraz pora na coś poważniejszego.
- MaSzaUżytkownik
- Liczba postów : 35
Nie 2 Gru - 14:14
Moim marzeniem eurowizyjnym są Sylwia Grzeszczak, Natalia Szroeder lub Sarsa. Chciałabym, aby TVP wybrała wewnętrznie którąś z nich. Mam dość KE przygotowywanych tak, jak do tej pory. Szkoda na to pieniędzy. Lepiej przeznaczyć je na przygotowanie dobrej piosenki. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Nie 2 Gru - 17:54
MaSza napisał:Moim marzeniem eurowizyjnym są Sylwia Grzeszczak, Natalia Szroeder lub Sarsa. Chciałabym, aby TVP wybrała wewnętrznie którąś z nich. Mam dość KE przygotowywanych tak, jak do tej pory. Szkoda na to pieniędzy. Lepiej przeznaczyć je na przygotowanie dobrej piosenki. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Sylwia Grzeszczak na Eurowizji, to byłoby prze-cudownie! i w pełni popieram wybór wewnętrzny, preselekcje może i byłby ok. ale nie w holu głównym TVP !!! i na dodatek przygotowane tak jakby scenariusz programu napisano z dnia na dzień, na kolanie.
Pozwolenia na tym forum: