Bez Krajowych Eliminacji w 2019 roku?
+12
Kuba
Ilona
fan
magou
iguś
Wonder
Iker
mercator
MaSza
Dastame
Yngwie / admin
Poland
16 posters
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
Bez Krajowych Eliminacji w 2019 roku?
Czw 13 Gru - 23:51
Wszystko wskazuje na to że w 2019 roku pożegnamy się z Krajowymi Eliminacjami: https://www.radiozet.pl/Muzyka/Eurowizja-2019-kto-z-Polski-pojedzie-na-konkurs-Jacek-Kurski-komentuje
Z tego co tu wynika TVP skłania się ku wyborowi wewnętrznemu zamiast preselekcji którym wreszcie się oficjalnie dostało, ponieważ pełno było w nich błędów.
Z tego co tu wynika TVP skłania się ku wyborowi wewnętrznemu zamiast preselekcji którym wreszcie się oficjalnie dostało, ponieważ pełno było w nich błędów.
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
Re: Bez Krajowych Eliminacji w 2019 roku?
Pią 14 Gru - 17:38
KE to nie jedyna kwestia, w której pełno błędów.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Pią 14 Gru - 18:26
W sumie na JKE też się one zdarzały :(
Pon 17 Gru - 23:02
a chodzą plotki, że Marta z tym utworem będzie reprezentantką Polski w Tel Awiwie, ale czy to prawda okaże się za jakiś czas (swoją drogą nie jest to zła piosenka).
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Wto 18 Gru - 16:26
Nie jest zła, ale jakoś mnie nie porwała.
- MaSzaUżytkownik
- Liczba postów : 35
Sro 19 Gru - 8:29
Marta Galuszewska? Nie, błagam. Nie przekonuje mnie żadna z jej piosenek.
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Pon 28 Sty - 18:15
Wszystko na razie wskazuje, że będzie nas reprezentowała Natalia Szroeder :twisted: ...
- IkerUżytkownik
- Liczba postów : 154
Pon 28 Sty - 21:35
mercator napisał:Wszystko na razie wskazuje, że będzie nas reprezentowała Natalia Szroeder :twisted: ...
Podobno nici z tego :|
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
Pon 28 Sty - 22:01
Ej, skąd Wy bierzecie te njusy?
Ja swego czasu brałem udział w korespondencyjnym kursie wróżbiarstwa, udało mi się nabyć pewne umiejętności, no ale tak czarnych mocy to nie posiadam. Zdradźcie mi ich sekret. Chcę być oświecony. Skąd to wszystko wiecie?
Ja swego czasu brałem udział w korespondencyjnym kursie wróżbiarstwa, udało mi się nabyć pewne umiejętności, no ale tak czarnych mocy to nie posiadam. Zdradźcie mi ich sekret. Chcę być oświecony. Skąd to wszystko wiecie?
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Pon 28 Sty - 22:35
Wonder napisał:Ej, skąd Wy bierzecie te njusy?
Ja też poproszę o wtajemniczenie, od wcześnego dzieciństwa marzę, żeby być jak wruszka Salmonella i mieć dar przewidywania przyszłości.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Nie 10 Lut - 9:11
Coś mi się zdaje że ten wybór wewnętrzny w tej formie to nie wypał - już negocjacje lepiej im wychodzą. W tej formie już zostali mocno zjechani przez fanów Eurowizji za przełożenie terminu z "do 8 lutego" na "do 15 lutego" przez co mam nadzieje że nie wybiorą w słynnej dla polskich preselekcji dacie 14 lutego. Swoją drogą Magda Tul na czacie wspominała o wydarzeniu (koncercie) na 25 lecie Polski na Eurowizji więc ciekawe czyja to jest inicjatywa. Dodatkowo na tym samym czacie wyspowiadała się z kulis Eurowizji 2011 opowiadając o wszystkim od A do Z w aż w dwóch częściach. Niedługo zapis ma wstawić na swój Youtube.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Wto 12 Lut - 22:36
Szykuje się drama w piątek - zajrzyjcie na facebookowe wpisy Orzecha
- magouUżytkownik
- Liczba postów : 129
Wto 12 Lut - 23:26
Daj linka
Jeśli prawdą jest że wśród zgłoszeń nie ma żadnego dużego nazwiska to można wywnioskować że przesunięcie terminu podyktowane było fatalnym poziomem. Reasumując do Izraela wyślemy kogoś pokroju Lidii Kopani.
Chyba maj będzie miesiącem żałoby muzycznej.
Jeśli prawdą jest że wśród zgłoszeń nie ma żadnego dużego nazwiska to można wywnioskować że przesunięcie terminu podyktowane było fatalnym poziomem. Reasumując do Izraela wyślemy kogoś pokroju Lidii Kopani.
Chyba maj będzie miesiącem żałoby muzycznej.
- fanUżytkownik
- Liczba postów : 11
Sro 13 Lut - 0:33
Szczerze to nie zwracał bym uwagi na Orzecha. On ma swój świat, swoje "dziwne" gusta. Dzięki niemu wybierani zostali kiepscy artyści ... Zamiast napisać o co mu chodzi, to tworzy masę niezrozumiałych postów i tak co roku ... Ja bym temu panu podziękował. Nie zdziwiłbym się jakby nie dopuścili go do wewnętrznych preselekcji i teraz wywala żale na facebooku. Zobaczymy w piątek, jakby mieli strasznie wywalone na wybór reprezentanta to dawno by go ogłosili, jednak przedłużyli czas wyboru, jednak coś robią, być może się starają coś dobrego zrobić, kto wie. Bez względu, kogo wybiorą, będę Polsce kibicować równie mocno
- PolandUżytkownik
- Klan :
Sro 13 Lut - 11:35
Zgadłeś - w tym roku Orzech jest poza składem komisji a jego żale można poczytać tutaj: https://m.facebook.com/profile.php?id=1459833648&ref=content_filter
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pozwolenia na tym forum: