- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
MOŁDAWIA: Beyoncé - Halo
Nie 28 Mar - 0:35
jutro uzupełnię temat, kisses
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: MOŁDAWIA: Beyoncé - Halo
Nie 28 Mar - 0:38
5 minut temu napisałem na w2g, że czekam na beyonce halo. dzia, nie musialam dlugo czekac [You must be registered and logged in to see this image.]
Aro lubi ten post
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Nie 28 Mar - 0:57
Wiadomo, że klasyk, ale liczyłam że poznam jakieś delikatne i mało znane utwory - powodzenia!
Aro lubi ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Nie 28 Mar - 22:46
Dawid napisał:5 minut temu napisałem na w2g, że czekam na beyonce halo. dzia, nie musialam dlugo czekac [You must be registered and logged in to see this image.]
Do usług, polecam się na przyszłość
xclolka lubi ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Nie 28 Mar - 22:48
Ok, czyli na tym polegać ma ta edycja [You must be registered and logged in to see this image.]
Aro, Drover and xclolka lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sob 3 Kwi - 17:25
I'm sorry, ale piosenki 00 Rihanny > piosenki 00 Bey. Jakoś nie przepadam za jej twórczością z tego okresu, a "Halo" w polskich stacjach radiowych chyba grane było w porównywalnej skali co "Hello" Adele, czyli do porzygu. Ale na plus, że nie zdecydowałeś się na nic od Destiny's Child, bo to jest w ogóle niestrawne dla mnie. Jak tak się wsłucha to "Halo" jest całkiem porządną balladą z tamtych czasów, ale jednak mam jakiś wstręt do tego utworu, są niektóre podobne kotlety, które nie wywierają na mnie takiego wrażenia, jak np. "Hurt" Aguilery. Aczkolwiek powodzenia, jest w tej edycji kilka koszmarków, że przy nich wypada to naprawdę nieźle.
xclolka lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: