ESC 2021: PRÓBY
+9
Sebek
marjuz
iguś
Darka
Skrzeczek
Szymek79
Dawid
Aro
Łosoś
13 posters
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: ESC 2021: PRÓBY
Pią Maj 14, 2021 11:42 am
Fenistil, Łosoś and Sebek lubią ten post
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Pią Maj 14, 2021 11:55 am
Ostatnie drugie próby półfinalistów. Zaczynamy z Gruzją:
.....................................
- ŁosośModerator
- Klan :
Pią Maj 14, 2021 3:25 pm
Press poll:
Fenistil and Aleks lubią ten post
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Pią Maj 14, 2021 3:53 pm
Z dzisiejszych prób chciałbym bardzo wyróżnić Albanię - liczę na to, że na przekór bukmacherom (stawiającym ją na 37. pozycji) wejdzie do finału i zakręci się najmarniej gdzieś koło 20tej lokaty.
Pierwsza trójka press pollu - Bułgaria, Portugalia i Szwajcaria pokazały dziś ogromną klasę. I o ile finał dla pierwszej i ostatniej już przed próbami wydawał się być oczywistością, to tej środkowej niekoniecznie, a tymczasem jest na dobrej drodze i naprawdę może się udać.
Pierwsza trójka press pollu - Bułgaria, Portugalia i Szwajcaria pokazały dziś ogromną klasę. I o ile finał dla pierwszej i ostatniej już przed próbami wydawał się być oczywistością, to tej środkowej niekoniecznie, a tymczasem jest na dobrej drodze i naprawdę może się udać.
Pią Maj 14, 2021 4:28 pm
Aleks napisał:Jako że notowania bukmacherskie mają w chwili obecnej odniesienie do prób, a nie chcę nikomu nic spoilować, więc wstawię to tutaj.
AND THE WINNER IS...
- Spoiler:
ale co się dziwić jak sami Polacy hejtują Rafała i The Ride na oficjalnym koncie Eurowizji na youtube, a za większością tego hejtu już nie stoi sama piosenka i występ tylko polityka. Moim zdaniem nie jest to najlepszy występ, ale też nienajgorszy.
Autor powyższego posta: Yngwie
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Pią Maj 14, 2021 6:56 pm
Yngwie napisał:ale co się dziwić jak sami Polacy hejtują Rafała i The Ride na oficjalnym koncie Eurowizji na youtube, a za większością tego hejtu już nie stoi sama piosenka i występ tylko polityka. Moim zdaniem nie jest to najlepszy występ, ale też nienajgorszy.
akces to działu dziennikarskiego TVP wysłany?
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob Maj 15, 2021 12:32 am
Trochę nie czuję emocji, Tornike wygląda na znudzonego. Mimo to daję kredyt zaufania, zapowiada się ładnie i nie aż tak bezpłciowo jak by być mogło.
Moje największe zaskoczenie dzisiaj. Fantastyczne są te dymne kolorki, świetnie to wygląda.
Podoba mi się sposób wykorzystania ekranu bocznego. Poza tym oczywiście klasa.
Śliczny obrazek, genialny jest ten motyw piasku. Wokalnie też brzmi bardziej atrakcyjnie niż się spodziewałem.
Fajnie, energicznie, dynamicznie.
Dość ładne ujęcia, ale bez szału. Piosenka trochę temu występowi ciąży.
Ojoj... Po poprzedniej próbie byłem nastawiony skrajnie optymistycznie, teraz jestem już trochę niepewny. Gjon giba się bardzo mocno, a praca kamery jest dziwnie poszatkowana. Domyślam się, że taki jest koncept, zobaczymy jak to się zaprezentuje w pełni.
Sympatyczny występ nastawiony na kontakt z publicznością - dobrze, że jakakolwiek będzie.
Moje największe zaskoczenie dzisiaj. Fantastyczne są te dymne kolorki, świetnie to wygląda.
Podoba mi się sposób wykorzystania ekranu bocznego. Poza tym oczywiście klasa.
Śliczny obrazek, genialny jest ten motyw piasku. Wokalnie też brzmi bardziej atrakcyjnie niż się spodziewałem.
Fajnie, energicznie, dynamicznie.
Dość ładne ujęcia, ale bez szału. Piosenka trochę temu występowi ciąży.
Ojoj... Po poprzedniej próbie byłem nastawiony skrajnie optymistycznie, teraz jestem już trochę niepewny. Gjon giba się bardzo mocno, a praca kamery jest dziwnie poszatkowana. Domyślam się, że taki jest koncept, zobaczymy jak to się zaprezentuje w pełni.
Sympatyczny występ nastawiony na kontakt z publicznością - dobrze, że jakakolwiek będzie.
Darka lubi ten post
Sob Maj 15, 2021 11:38 am
jeszcze została mi tu big 5 + gospodarz, a więc:
mega występ, 100% Maneskin, nie chcą i nie udają że są kimś innym, ten występ będzie chyba bardziej dynamiczny i bogaty w efekty pirotechniczne od tego fińskiego; ostatecznie widzę Włochy w top10, ale nie jestem pewien czy jest to zwycięska piosenka, raczej nie trafi ona w gusta szerszej publiczności.
jest to chyba jeden z najbardziej nudnych i nieciekawych występów tej eurowizji, szkoda bo myślę że z Universo Blas wypadłby dużo lepiej, ta piosenka nie daje zbyt wiele możliwości (chociaż pewnie taka Austria wycisnęła by z niej ostatnie soki na scenie).
bardzo klasycznie, ale nie widzę Francji jako winnera, utwór dość przewidywalny i na dodatek w całości po francusku, już dawno przeszła mi faza na Voila, po za tym nie ma w tej piosence jakiegoś (przepraszam za słowo) pierdnięcia, wszystko wydaje mi się aż za poprawne.
oj nie jestem fanem dziwnych rekwizytów na scenie, nie podobają mi się te wielkie trąbki, utwór także nic ciekawego, nie kupuję tego.
sympatyczny występ, ale po przesłuchaniu piosenki raz może dwa nie mam w ogóle ochoty by do niej wracać
sympatyczny występ nr 2, jest tak ja powinno być kolorowo i optymistycznie, przyznam się że podoba mi się otoczka tego utworu, na pewno Niemcy nie zasługują na ostatnie miejsce w tym roku.
mega występ, 100% Maneskin, nie chcą i nie udają że są kimś innym, ten występ będzie chyba bardziej dynamiczny i bogaty w efekty pirotechniczne od tego fińskiego; ostatecznie widzę Włochy w top10, ale nie jestem pewien czy jest to zwycięska piosenka, raczej nie trafi ona w gusta szerszej publiczności.
jest to chyba jeden z najbardziej nudnych i nieciekawych występów tej eurowizji, szkoda bo myślę że z Universo Blas wypadłby dużo lepiej, ta piosenka nie daje zbyt wiele możliwości (chociaż pewnie taka Austria wycisnęła by z niej ostatnie soki na scenie).
bardzo klasycznie, ale nie widzę Francji jako winnera, utwór dość przewidywalny i na dodatek w całości po francusku, już dawno przeszła mi faza na Voila, po za tym nie ma w tej piosence jakiegoś (przepraszam za słowo) pierdnięcia, wszystko wydaje mi się aż za poprawne.
oj nie jestem fanem dziwnych rekwizytów na scenie, nie podobają mi się te wielkie trąbki, utwór także nic ciekawego, nie kupuję tego.
sympatyczny występ, ale po przesłuchaniu piosenki raz może dwa nie mam w ogóle ochoty by do niej wracać
sympatyczny występ nr 2, jest tak ja powinno być kolorowo i optymistycznie, przyznam się że podoba mi się otoczka tego utworu, na pewno Niemcy nie zasługują na ostatnie miejsce w tym roku.
- ŁosośModerator
- Klan :
Sob Maj 15, 2021 1:52 pm
Zaczynamy ostatnie próby tegorocznej Eurowizji (poza próbami generalnymi), na początek Włochy
Poza tym, są już wyniki press poll:
- Włochy 2 próba:
- Niemcy 2 próba:
- Holandia 2 próba:
- Francja 2 próba:
- Wielka Brytania 2 próba:
- Hiszpania 2 próba:
Poza tym, są już wyniki press poll:
Aleks lubi ten post
- ŁosośModerator
- Klan :
Sob Maj 15, 2021 2:38 pm
BIG 5 wylosowało dzisiaj swoje połówki:
I POŁOWA:
II POŁOWA: ()
I POŁOWA:
II POŁOWA: ()
- ŁosośModerator
- Klan :
Wto Maj 18, 2021 1:20 am
Predykcja dziennikarzy, kto wejdzie do finału po próbie jury
Fenistil and Wilk lubią ten post
Wto Maj 18, 2021 6:56 pm
śledząc głosowania press poll z wcześneijszych lat to można powiedzieć, że mają one ok. 80% skuteczność, dlatego uważam że dwie pisoenki przewidywane przez press poll nie wejdą do finału obstawiam Norwegię i Chorwację na ich miejsce wskoczy i (ewentualnie )
podsumowując: :
podsumowując: :
Yngwie / admin lubi ten post
Aleks nie lubi tego postu
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
Sro Maj 19, 2021 10:08 am
Jednak wyszła skuteczność na poziomie 90% z winy Izraela który wszedł za Chorwację.
Yngwie / admin and Łosoś lubią ten post
Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pozwolenia na tym forum: