WYNIKI
+10
Aleks
KarolStark
Liver
Xytros
Dawid
CB93
Szymek79
Fenistil
Daniell
Łosoś
14 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Re: WYNIKI
Nie 29 Sie - 13:40
Gratulacje serdecznie @Aleks za wygraną piosenka oczywiście mi znana i lubiana, więc tym bardziej tylko pozostaje się cieszyć z tego wyniku.
Drugie miejsce również wyśmienite dla Wielkiej Brytanii, nie pamiętam, kiedy dany utwór zrobił na mnie tak piorunujące wrażenie, jak ten, będę często wracał do tej perełki.
I oczywiście Luksemburg, piosenka w gatunku bardzo lubianym i szanowanym przeze mnie, również miłe urozmaicenie, że dla takich podium może się znaleźć.
Ze swojej strony dziękuje za wysokie 7 miejsce i to jeszcze z jedną z cięższych piosenek, cieszę się, że niektórym spodobała się moja propozycja.
Śliczne podziękowania za 12 kieruje do @CB93 , o której nawet bym nie śnił xD i dla całej reszty, którzy również dołożyli swoją cegiełkę większą czy mniejszą.
Drugie miejsce również wyśmienite dla Wielkiej Brytanii, nie pamiętam, kiedy dany utwór zrobił na mnie tak piorunujące wrażenie, jak ten, będę często wracał do tej perełki.
I oczywiście Luksemburg, piosenka w gatunku bardzo lubianym i szanowanym przeze mnie, również miłe urozmaicenie, że dla takich podium może się znaleźć.
Ze swojej strony dziękuje za wysokie 7 miejsce i to jeszcze z jedną z cięższych piosenek, cieszę się, że niektórym spodobała się moja propozycja.
Śliczne podziękowania za 12 kieruje do @CB93 , o której nawet bym nie śnił xD i dla całej reszty, którzy również dołożyli swoją cegiełkę większą czy mniejszą.
Przemek, Aleks, CB93 and Traveler lubią ten post
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Nie 29 Sie - 18:54
Gratulacje dla sis Aleks Chociaż nie była to zdecydowanie moja ulubiona piosenka finału, to nie mogę też specjalnie narzekać; krajowy język i artystyczna dziwność są zawsze na plus. W pdf było już wiele gorszych zwycięzców xD
Reszta wyników całkiem ok, chociaż Rosja i Holandia powinny znaleźć się wyżej, przynajmniej o kilka oczek. Nie spodziewałem się takiego sukcesu Luksemburga, fajna odmiana.
Dzięki za wszystkie głosy - te większe lub mniejsze. Miło jest wrócić na podium
Reszta wyników całkiem ok, chociaż Rosja i Holandia powinny znaleźć się wyżej, przynajmniej o kilka oczek. Nie spodziewałem się takiego sukcesu Luksemburga, fajna odmiana.
Tego typu komentarze zawsze cieszą najbardziej! Dwunastka od ciebie była największą niespodziankąXytros napisał:Drugie miejsce również wyśmienite dla Wielkiej Brytanii, nie pamiętam, kiedy dany utwór zrobił na mnie tak piorunujące wrażenie, jak ten, będę często wracał do tej perełki.
Dzięki za wszystkie głosy - te większe lub mniejsze. Miło jest wrócić na podium
Fenistil, Aleks and Xytros lubią ten post
- TravelerUżytkownik
- Liczba postów : 146
Nie 29 Sie - 21:01
Serdeczne gratulacje @Aleks
Swoim wynikiem jestem niesamowicie zaskoczona Nie spodziewałam się podium, a do tego w tak zacnym towarzystwie . Niezmiernie się cieszę, że The Place We Used To Call Home przypadło Wam do gustu. Dziękuję z całego serduszka za każdy przyznany punkt
Zatem teraz kierunek wschód
Swoim wynikiem jestem niesamowicie zaskoczona Nie spodziewałam się podium, a do tego w tak zacnym towarzystwie . Niezmiernie się cieszę, że The Place We Used To Call Home przypadło Wam do gustu. Dziękuję z całego serduszka za każdy przyznany punkt
Zatem teraz kierunek wschód
Przemek, Liver, Fenistil, Aleks, CB93 and Xytros lubią ten post
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie 29 Sie - 23:08
Wspaniały zwycięzca Chyba dawno nie poznałem w PdF piosenki, która tak bardzo skradłaby mi serce. Dzięki @Aleks
Pozostałe wyniki, raczej bez większych zarzutów, chociaż nie obraziłbym się gdyby Niemcy i Węgry znalazły się nieco wyżej.
Rezultat Austrii spodziewany, choć nieco rozczarowujący jest wynik punktowy. Sam bardzo lubię "Dandelion Crown", ale wiem, że nie jest to utwór który od razu przykuwa uwagę, i na tle stawki może brzmieć nieco 'amatorsko'. Ale i tak nie żałuję wyboru
Pozostałe wyniki, raczej bez większych zarzutów, chociaż nie obraziłbym się gdyby Niemcy i Węgry znalazły się nieco wyżej.
Rezultat Austrii spodziewany, choć nieco rozczarowujący jest wynik punktowy. Sam bardzo lubię "Dandelion Crown", ale wiem, że nie jest to utwór który od razu przykuwa uwagę, i na tle stawki może brzmieć nieco 'amatorsko'. Ale i tak nie żałuję wyboru
Fenistil, Aleks and Xytros lubią ten post
- RaheiUżytkownik
- Liczba postów : 108
Wto 31 Sie - 20:47
Gratulacje @Aleks!
Dziękuję za wszystkie punkty dla Kazachstanu.
z piosenek, które mi się mocno wkręciły:
Dziękuję za wszystkie punkty dla Kazachstanu.
z piosenek, które mi się mocno wkręciły:
Aleks and CB93 lubią ten post
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: