POLSKA: Tu Bije Serce Europy 2022 (Krajowe Eliminacje)
+19
KrystianESC
Luna
KarolStark
Aleks
mercator
rafalll
Dastame
Skrzeczek
Wilk
Łosoś
Drover
Poland
Dawid
anyone
lepik
Versus
vestmann
CB93
Yngwie / admin
23 posters
Re: POLSKA: Tu Bije Serce Europy 2022 (Krajowe Eliminacje)
Nie 23 Sty - 11:12
Czysta woda.. siły doda / występ live
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Pon 24 Sty - 17:31
Już nie Krajowe Eliminacje, a "Tu bije serce Europy. Wybieramy hit na Eurowizję". 🥲
Dawid lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pon 24 Sty - 22:09
Yngwie napisał:Już nie Krajowe Eliminacje, a "Tu bije serce Europy. Wybieramy hit na Eurowizję". 🥲
no i komu to ma służyć. nikt nie zapamięta tej nazwy.
Yngwie / admin lubi ten post
Sro 26 Sty - 23:51
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Czw 27 Sty - 14:19
Nie zdążyłem przesłuchać ale premiera oficjalna za 24h tutaj
Yngwie / admin lubi ten post
Czw 27 Sty - 17:49
Wilk napisał:Nie zdążyłem przesłuchać ale premiera oficjalna za 24h tutaj
Bardzo fajny utwór w języku hiszpańskim, polskim i angielskim. Jeśli chodzi o tempo i klimat to przypomina mi In My Cabana Margaret. Jeśli Krystian zawiedzie, to wiem że jest chociaż jedna piosenka którą byśmy się nie powstydzili w Turynie.
Wilk lubi ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pią 28 Sty - 17:11
Dupa mi sie rusza do tego
Fenistil lubi ten post
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sob 29 Sty - 2:38
Osobiście jestem ogromnym zwolennikiem "Czystej Wody" - ten utwór ma niezwykły charakter (#art) i według mnie jest najlepszym spośród dotychczas opublikowanych. Fantastyczne zaskoczenie in plus!
Bardzo ciekawą konstrukcją zasługującą na wyróżnienie jest również "Dokąd" - czuć w tym swoistego rodzaju magię i jakość, która mnie osobiście ujmuje. Naprawdę dobre zgłoszenie.
Zaskoczenie in minus to "Move" - jakież to generyczne, nudne, przewidywalne i tandetne. Szkoda, że Karolina nie postawiła na coś w stylu "Cliché", bo "Move" to typical latino song w niestety niedobrym tego słowa znaczeniu.
Nie wspominam już o piosenkach "Paranoia" czy "Lovesick" - jeśli miałbym je sklasyfikować gdzieś w kategoriach eurowizyjnych, to dobrym miejscem będzie eurowizyjny śmietnik.
"Why Does It Hurt" to natomiast upgrade dotychczasowych produktów Perssonek - jest lepiej niż w przypadku ich poprzednich songów, lecz to wciąż za mało - ni grzeje ni ziębi i brzmi jak z dalekich zaświatów poprzedniej dekady. Wygląda na to, że Panie sobie troszkę na swoją Eurowizję jeszcze poczekają i nie ukrywam, że dla świata eurowizyjnego to jak najbardziej dobrze.
Czekam ze zniecierpliwieniem na "River" Ochmana i oczywiście mam tutaj największe oczekiwania, ale cieszę się, że już na tym etapie jest piosenka, która może nas godnie reprezentować na Eurowizji przy dobrej otoczce.
Bardzo ciekawą konstrukcją zasługującą na wyróżnienie jest również "Dokąd" - czuć w tym swoistego rodzaju magię i jakość, która mnie osobiście ujmuje. Naprawdę dobre zgłoszenie.
Zaskoczenie in minus to "Move" - jakież to generyczne, nudne, przewidywalne i tandetne. Szkoda, że Karolina nie postawiła na coś w stylu "Cliché", bo "Move" to typical latino song w niestety niedobrym tego słowa znaczeniu.
Nie wspominam już o piosenkach "Paranoia" czy "Lovesick" - jeśli miałbym je sklasyfikować gdzieś w kategoriach eurowizyjnych, to dobrym miejscem będzie eurowizyjny śmietnik.
"Why Does It Hurt" to natomiast upgrade dotychczasowych produktów Perssonek - jest lepiej niż w przypadku ich poprzednich songów, lecz to wciąż za mało - ni grzeje ni ziębi i brzmi jak z dalekich zaświatów poprzedniej dekady. Wygląda na to, że Panie sobie troszkę na swoją Eurowizję jeszcze poczekają i nie ukrywam, że dla świata eurowizyjnego to jak najbardziej dobrze.
Czekam ze zniecierpliwieniem na "River" Ochmana i oczywiście mam tutaj największe oczekiwania, ale cieszę się, że już na tym etapie jest piosenka, która może nas godnie reprezentować na Eurowizji przy dobrej otoczce.
Yngwie / admin and Rahei lubią ten post
- rafalllUżytkownik
- Liczba postów : 1
Pon 31 Sty - 12:25
Wilk lubi ten post
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Pon 31 Sty - 19:11
Czy wyciek tego dema, czy to że Lidka Kopania bierze udział KE spowodował że Polska jest obecnie na drugim miejscu u buków ?
Fenistil and Aleks lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pon 31 Sty - 20:38
Kochana, jakim drugim? toż to wiekopomna chwila, należy wkleić tu na pamiątkę.
Aleks lubi ten post
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Pon 31 Sty - 20:57
Dokładnie tak Kochani, świat nareszcie dostrzegł cudowną moc wielkich sióstr Perssonek i zapragnął ich na eurowizyjnym tronie. Na razie jest to 9% szans na wygraną, ale zanim się obejrzymy to tych procentów będzie już 69. Nie spodziewałem się, że dożyję takiego momentu - vivat Lidia Kopania, vivat Siostry Personki, vivat Jewrobawczynie z ziemi włoskiej do Polski - ja cały w płaczu.
Dawid and Łosoś lubią ten post
Wto 1 Lut - 19:31
Tak
Wto 1 Lut - 19:53
jezu OXMAH jest taki PIEKNY... ale bym go rimcirimci
Fenistil and CB93 lubią ten post
- LunaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 86
Wto 1 Lut - 20:19
Kojarzy mi się ta okładka singla z teledyskiem do Voila. W czwartek zobaczymy, jakie będzie River w obrazku
Pozwolenia na tym forum: