Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

POLSKA: Tu Bije Serce Europy 2022 (Krajowe Eliminacje)

+19
KrystianESC
Luna
KarolStark
Aleks
mercator
rafalll
Dastame
Skrzeczek
Wilk
Łosoś
Drover
Poland
Dawid
anyone
lepik
Versus
vestmann
CB93
Yngwie / admin
23 posters
Go down
Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

Polska w Eurowizji 2022 Empty Re: POLSKA: Tu Bije Serce Europy 2022 (Krajowe Eliminacje)

Nie 23 Sty - 11:12
Czysta woda.. siły doda / występ live

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie
Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator

Polska w Eurowizji 2022 Empty Re: POLSKA: Tu Bije Serce Europy 2022 (Krajowe Eliminacje)

Pon 24 Sty - 17:31
Już nie Krajowe Eliminacje, a "Tu bije serce Europy. Wybieramy hit na Eurowizję". 🥲

Dawid lubi ten post

Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Pon 24 Sty - 22:09
Yngwie napisał:Już nie Krajowe Eliminacje, a "Tu bije serce Europy. Wybieramy hit na Eurowizję". 🥲

no i komu to ma służyć. nikt nie zapamięta tej nazwy. Tancerka

Yngwie / admin lubi ten post

Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator

Sro 26 Sty - 23:51

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

Czw 27 Sty - 14:19
Nie zdążyłem przesłuchać ale premiera oficjalna za 24h tutaj  ⬇

Yngwie / admin lubi ten post

Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator

Czw 27 Sty - 17:49
Wilk napisał:Nie zdążyłem przesłuchać ale premiera oficjalna za 24h tutaj  ⬇

Bardzo fajny utwór w języku hiszpańskim, polskim i angielskim. Jeśli chodzi o tempo i klimat to przypomina mi In My Cabana Margaret. Jeśli Krystian zawiedzie, to wiem że jest chociaż jedna piosenka którą byśmy się nie powstydzili w Turynie.

Wilk lubi ten post

Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 901

Pią 28 Sty - 17:11
Dupa mi sie rusza do tego Brzoskwinia

Fenistil lubi ten post

Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 948

Sob 29 Sty - 2:38
Osobiście jestem ogromnym zwolennikiem "Czystej Wody" - ten utwór ma niezwykły charakter (#art) i według mnie jest najlepszym spośród dotychczas opublikowanych. Fantastyczne zaskoczenie in plus! Zakochany Uśmiech

Bardzo ciekawą konstrukcją zasługującą na wyróżnienie jest również "Dokąd" - czuć w tym swoistego rodzaju magię i jakość, która mnie osobiście ujmuje. Naprawdę dobre zgłoszenie. Szeroki uśmiech

Zaskoczenie in minus to "Move" - jakież to generyczne, nudne, przewidywalne i tandetne. Szkoda, że Karolina nie postawiła na coś w stylu "Cliché", bo "Move" to typical latino song w niestety niedobrym tego słowa znaczeniu.

Nie wspominam już o piosenkach "Paranoia" czy "Lovesick" - jeśli miałbym je sklasyfikować gdzieś w kategoriach eurowizyjnych, to dobrym miejscem będzie eurowizyjny śmietnik. Przypał

"Why Does It Hurt" to natomiast upgrade dotychczasowych produktów Perssonek - jest lepiej niż w przypadku ich poprzednich songów, lecz to wciąż za mało - ni grzeje ni ziębi i brzmi jak z dalekich zaświatów poprzedniej dekady. Wygląda na to, że Panie sobie troszkę na swoją Eurowizję jeszcze poczekają i nie ukrywam, że dla świata eurowizyjnego to jak najbardziej dobrze.  Wink

Czekam ze zniecierpliwieniem na "River" Ochmana i oczywiście mam tutaj największe oczekiwania, ale cieszę się, że już na tym etapie jest piosenka, która może nas godnie reprezentować na Eurowizji przy dobrej otoczce. Wink

Yngwie / admin and Rahei lubią ten post

rafalll
rafalll
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 1

Pon 31 Sty - 12:25
Mamy demo Krystiana.

https://streamable.com/shb91w

Wilk lubi ten post

mercator
mercator
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 519

Pon 31 Sty - 19:11
Czy wyciek tego dema, czy to że Lidka Kopania bierze udział KE spowodował że Polska jest obecnie na drugim miejscu u buków Lol ?

Fenistil and Aleks lubią ten post

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

Pon 31 Sty - 20:38
Kochana, jakim drugim? Usta toż to wiekopomna chwila, należy wkleić tu na pamiątkę.

Polska w Eurowizji 2022 Czwpjop3

Aleks lubi ten post

Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 948

Pon 31 Sty - 20:57
Dokładnie tak Kochani, świat nareszcie dostrzegł cudowną moc wielkich sióstr Perssonek i zapragnął ich na eurowizyjnym tronie. Na razie jest to 9% szans na wygraną, ale zanim się obejrzymy to tych procentów będzie już 69. Nie spodziewałem się, że dożyję takiego momentu - vivat Lidia Kopania, vivat Siostry Personki, vivat Jewrobawczynie z ziemi włoskiej do Polski - ja cały w płaczu. Krokodyle łzy

Dawid and Łosoś lubią ten post

Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator

Wto 1 Lut - 19:31
Tak Polska w Eurowizji 2022 1f600

Polska w Eurowizji 2022 Gf-46kh-SAqe-7wZi_krystian-ochman-river-664x442-nocrop

KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 985
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

Wto 1 Lut - 19:53
jezu OXMAH jest taki PIEKNY... ale bym go rimcirimci Kiss Krople Bakłażan Brzoskwinia Zalotny Chochlik Usta

Fenistil and CB93 lubią ten post

Luna
Luna
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 86

Wto 1 Lut - 20:19
Kojarzy mi się ta okładka singla z teledyskiem do Voila. W czwartek zobaczymy, jakie będzie River w obrazku Polska w Eurowizji 2022 1f603
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: