Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down

Na ile punktów oceniasz czeski utwór?

0 - 0%
0 - 0%
2 - 13%
0 - 0%
4 - 27%
1 - 7%
2 - 13%
1 - 7%
3 - 20%
1 - 7%
1 - 6%

Wszystkich Głosów: 15

Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

CZECHY: Lake Malawi (Friend of a Friend) - Page 2 Empty Re: CZECHY: Lake Malawi (Friend of a Friend)

Pią Mar 08, 2019 11:03 am
Jest już teledysk z prawdziwego zdarzenia i niewielki revamp:
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

CZECHY: Lake Malawi (Friend of a Friend) - Page 2 Empty Re: CZECHY: Lake Malawi (Friend of a Friend)

Pią Mar 08, 2019 2:12 pm
Po występie w patologicznych ukrejn pre uważam że jednak mają szansę. Nie jest to nadal żaden z moich ulubieńców, ale jeśli na żywo będzie tak samo jak ostatnio, to Czechy mogą się znaleźć w finale jak dla mnie.
Kuba
Kuba
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 155

Sob Mar 09, 2019 12:29 pm
Cofam to co wcześniej napisałem - myślę, że Czesi mają w tym roku spore szanse na awans, a nawet i szansę na niezły wynik w finale. Revamp jest bardzo dobry, a biorąc pod uwagę świetny live na Ukrainie i genialnie zrobiony Eurowizyjny teledysk, w maju pewnie też dadzą czadu. Podwyższam ocenę na...

8 / 12
Darka
Darka
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 282

Sob Mar 09, 2019 9:06 pm
Od początku mi się bardzo podobało i nie rozumiem kompletnie hejtu jaki wylał się na tą piosenkę. Wokalista jest niezwykle uroczy i uśmiecha się śpiewając. Mam nadzieję, że na izraelskiej scenie pozostanie motyw ze sweterkami. Miła, niezobowiązująca piosenka do której nie da się nie tańczyć. Trzymam kciuki za Czechy
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: