WYNIKI
+3
cryo_official_profile
Radek
Liver
7 posters
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
WYNIKI
Sob 13 Sie - 22:30
WYNIKI FINAŁU 57. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
[You must be registered and logged in to see this link.]
1. ISLANDIA: Sivan Talmor - Fire - 95 pkt. (marjuz)
2. PORTUGALIA: Lizzo - Special - 72 pkt. (Dawid)
3. NIEMCY: Isak Danielson - Remember To Remember Me - 69 pkt. (Radek)
4. WIELKA BRYTANIA: Jasmin - lovecrime - 66 pkt. (Morison)
5. AUSTRALIA: The Weeknd - Less Than Zero - 60 pkt. (Szymek79)
[You must be registered and logged in to see this link.]
1. ISLANDIA: Sivan Talmor - Fire - 95 pkt. (marjuz)
2. PORTUGALIA: Lizzo - Special - 72 pkt. (Dawid)
3. NIEMCY: Isak Danielson - Remember To Remember Me - 69 pkt. (Radek)
4. WIELKA BRYTANIA: Jasmin - lovecrime - 66 pkt. (Morison)
5. AUSTRALIA: The Weeknd - Less Than Zero - 60 pkt. (Szymek79)
[You must be registered and logged in to see this image.]
Wszyscy zagłosowali
Dziękuję Wam za udział, gratulacje dla marjuza i zapraszam do kolejnej edycji w Vík í Mýrdal, którą poprowadzi dla Was [You must be registered and logged in to see this link.].
Wszyscy zagłosowali
Dziękuję Wam za udział, gratulacje dla marjuza i zapraszam do kolejnej edycji w Vík í Mýrdal, którą poprowadzi dla Was [You must be registered and logged in to see this link.].
Dawid, marjuz, Aleks and Morison lubią ten post
- RadekUżytkownik
- Liczba postów : 106
Re: WYNIKI
Sob 13 Sie - 23:08
Jeeeej.
Ekstra powrót Od razu podium, dzięki wielkie
No i oczywiście gratulacje dla marjuza i reszty uczestników
Ekstra powrót Od razu podium, dzięki wielkie
No i oczywiście gratulacje dla marjuza i reszty uczestników
Dawid, marjuz and Liver lubią ten post
- cryo_official_profileUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 164
Nie 14 Sie - 14:10
jakie wstretne wyniki
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 14 Sie - 14:39
Molitva za tych, którzy nie chcą być przyjaciółmi JEZUSA i wolą rozkładać nogi niż otworzyć Biblię i grzecznie się wypiąć jak Pan Bóg przykazał.
Dawid, marjuz and Aleks lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie 14 Sie - 15:06
Winner fantastyczny, bezkonkurencyjny. Ja mega dziękuję za drugie z rzędu 2. miejsce!!! Totalnie spodziewałem się wyniku poza Top10, a tu taka niespodzianka.
Fenistil and Aleks lubią ten post
- justi578Użytkownik
- Klan :
Liczba postów : 221
Nie 14 Sie - 15:10
Gratulacje [You must be registered and logged in to see this link.], zasłużone zwycięstwo
I dziękuję za wszystkie punkty oddane na moją piosenkę
I dziękuję za wszystkie punkty oddane na moją piosenkę
marjuz lubi ten post
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Nie 14 Sie - 22:13
Dziękuję wam wszystkim za odrobinę nostalgii w tym pędzącym jak pociąg świecie. "Time" pochodzi z 2016 roku, który był dla mnie początkiem eurowizyjnej przygody z forum, niedługo po tym zaczęła się moja przygoda z KP. "Time" to mocno "mój" utwór i chyba najbardziej mój zwycięzca, nawiązanie do moich country upodobań z tego okresu, które zostały tu złączone klamrą z nieco zmienionym gustem bardziej patrzącym na art.
To dla mnie czwarta muzyczna wycieczka do . Wcześniejsze trzy wyprawy miały trochę gorszy rezultat w wynikach, ale lepszy rezultat w sercu:
16 edycja (Bliskowschodnia) - [You must be registered and logged in to see this link.] (10 miejsce)
29 edycja (Rzadkojęzykowa) - [You must be registered and logged in to see this link.] (11 miejsce)
45 edycja (Zespołowa) - [You must be registered and logged in to see this link.] (10 w semi xDDDDD złote czasy pdf)
"My Baby Boy" i "Pitronot zmanim" oceniam jako jedne z najlepszych piosenek jakie wystawiłem w konkursach i jakie w ogóle słuchałem w życiu. "Time" w dużej mierze do nich nawiązuje. Dziękuję wszystkim niezależnie od ilości przyznanych punktów.
To dla mnie czwarta muzyczna wycieczka do . Wcześniejsze trzy wyprawy miały trochę gorszy rezultat w wynikach, ale lepszy rezultat w sercu:
16 edycja (Bliskowschodnia) - [You must be registered and logged in to see this link.] (10 miejsce)
29 edycja (Rzadkojęzykowa) - [You must be registered and logged in to see this link.] (11 miejsce)
45 edycja (Zespołowa) - [You must be registered and logged in to see this link.] (10 w semi xDDDDD złote czasy pdf)
"My Baby Boy" i "Pitronot zmanim" oceniam jako jedne z najlepszych piosenek jakie wystawiłem w konkursach i jakie w ogóle słuchałem w życiu. "Time" w dużej mierze do nich nawiązuje. Dziękuję wszystkim niezależnie od ilości przyznanych punktów.
Dawid, Fenistil and justi578 lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: