- justi578Użytkownik
- Klan :
Liczba postów : 221
WŁOCHY: Mory Kanté - Yé ké yé ké
Pią 6 Sty - 21:02
Tym razem Włochy przenoszą się do Gwinei
Skrót: 1:32-2:02
Dawid and Szymek79 lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: WŁOCHY: Mory Kanté - Yé ké yé ké
Nie 15 Sty - 9:48
Chyba najbardziej odkrywczy song edycji. Godne próby wkupienia się w nasz KLAN.
marjuz, zatecki65 and justi578 lubią ten post
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Nie 15 Sty - 17:34
to był wielki hit i jeszcze w latach 90-tych można go było często usłyszeć w radio dla mnie to równie znane nagranie co "La Isla Bonita".Dawid napisał:Chyba najbardziej odkrywczy song edycji. Godne próby wkupienia się w nasz KLAN.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: WŁOCHY: Mory Kanté - Yé ké yé ké
Nie 15 Sty - 17:36
osobiście nie znałem. wyświetlenia też nieoszałamiające, więc chyba z gatunku nieco zapomnianych dziś przebojów.Szymek79 napisał:to był wielki hit i jeszcze w latach 90-tych można go było często usłyszeć w radio dla mnie to równie znane nagranie co "La Isla Bonita".
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Nie 15 Sty - 17:44
nie słucham radio od ponad 15 lat więc trudno mi powiedzieć ale skoro tak piszesz to pewnie wypadło z rotacji w stacjach radiowych.Dawid napisał:osobiście nie znałem. wyświetlenia też nieoszałamiające, więc chyba z gatunku nieco zapomnianych dziś przebojów.Szymek79 napisał:to był wielki hit i jeszcze w latach 90-tych można go było często usłyszeć w radio dla mnie to równie znane nagranie co "La Isla Bonita".
Na wiki możesz zobaczyć jak świetnie sobie radził w Europie w swoim czasie https://en.wikipedia.org/wiki/Y%C3%A9_k%C3%A9_y%C3%A9_k%C3%A9
Pozwolenia na tym forum: