- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1315
LIECHTENSTEIN: Coronatus - Dunkle Blume
Nie 10 Mar - 0:07
- hawk21cmbUżytkownik
- Liczba postów : 94
Re: LIECHTENSTEIN: Coronatus - Dunkle Blume
Nie 10 Mar - 2:06
UWAGA!!! Gównoburza ALERT !!! Hawk komentuje piosenkę Livera !!!
Piosenka stylowo bardzo mocno stojąca w moich klimatach. Początek naprawdę zacny, mocne otwarcie, tak trochę jakbym tam słyszał keyboarda, bardzo charakterystycznego dla lat 90. Muzycznie bardzo mi się podoba, gorzej jednak z wokalem. Mimo że operowe głosy, to jednak są one bardzo mało wyraziste i jakby trochę muzyka je zagłuszała. Brzmią trochę jak dodatek, zamiast być przodujące. Mimo że taka muzyka rzadko się broniła w KP, fajnie że nadal stawiasz na podobne brzmienia i nie zrażasz się ewentualnymi wtopami. Oby tak dalej!
viel Glück!
Piosenka stylowo bardzo mocno stojąca w moich klimatach. Początek naprawdę zacny, mocne otwarcie, tak trochę jakbym tam słyszał keyboarda, bardzo charakterystycznego dla lat 90. Muzycznie bardzo mi się podoba, gorzej jednak z wokalem. Mimo że operowe głosy, to jednak są one bardzo mało wyraziste i jakby trochę muzyka je zagłuszała. Brzmią trochę jak dodatek, zamiast być przodujące. Mimo że taka muzyka rzadko się broniła w KP, fajnie że nadal stawiasz na podobne brzmienia i nie zrażasz się ewentualnymi wtopami. Oby tak dalej!
viel Glück!
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sro 13 Mar - 17:49
Piosenka niestety nie jest w moim typie - jak dla mnie jest trochę za ciężka, a także podobnie jak @Hawkowi nie podoba mi się operowy wokal zagłuszany ciężkimi brzmieniami... Ale wiadomo - gusta są bardzo różne i na pewno znajdą się też osoby, którym Twoja propozycja będzie się podobać.
Życzę powodzenia!
Życzę powodzenia!
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 792
Sro 13 Mar - 18:00
Ciekawa propozycja. Mnie się podoba. Lubię od czasu do czasu posłuchać takich piosenek. Powodzenia.
Pozwolenia na tym forum: