VIII seria PdF - ogólna dyskusja
+11
cryo_official_profile
Daniell
Sebek
Wilk
Dawid
Drover
KarolStark
Radek
Morison
CB93
Fenistil
15 posters
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
- GośćGość
Re: VIII seria PdF - ogólna dyskusja
Sob 6 Maj - 22:39
rzetelne wyniki LIVE z excela dreszcze mialam od szyjki po tyleczek
Sob 6 Maj - 22:41
ADORUJE TEN POST NAJLEPSZY DOTYCHCZAS NA FORUM
co do podwujnej 2x normalna mega zly pomysl... optuje za NORMALNA+GERMANSKOJEZYCZNA lub NORMALNA+NIEKOMERCYJNA
co do podwujnej 2x normalna mega zly pomysl... optuje za NORMALNA+GERMANSKOJEZYCZNA lub NORMALNA+NIEKOMERCYJNA
KarolStark, marjuz, Łosoś and CB93 lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 6 Maj - 22:53
Problem z podwójną jest największy. Osobiście nie wyznaje łączenia sprzecznych tematów. Raczej nie po to chcemy robić Azjatycką, aby potem ostatecznie wygrał song z USA/UK. Preferuję podobne tematy stąd pomysł na Normalna+Normalna. Alternatywne połączenia to Normalna+Niekomercyjna lub Normalna+Rockowa, ale nie ukrywam że oba mi zgrzytają. Pewnie będzie jakaś ankieta dodatkowa, ale póki co piszcie o swoich pomysłach.
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Sob 6 Maj - 22:55
KarolStark napisał:ADORUJE TEN POST NAJLEPSZY DOTYCHCZAS NA FORUM
Zgadzam się z sestrą Karol Szmid, ja optuje za połączeniem normalna+rockowa
#muremzanormalnąnormalną
marjuz lubi ten post
- CB93Użytkownik
- Liczba postów : 291
Wto 9 Maj - 1:47
Ja bym glosowal na normalna i germą, ale 2xnormalna to słabo trochę.
Co.do.niekomercyjnej.to.zostawilbym.tu.tylko pkt 2. piosenka nie może przekroczyć pułapu wyświetleń na YouTube (około 1 mln - do ustalenia) . Plus że nie może być singlem? Nie rozumiem czemu miałaby być to piosenka tylko z.npm ostatniego roku.
Co.do.niekomercyjnej.to.zostawilbym.tu.tylko pkt 2. piosenka nie może przekroczyć pułapu wyświetleń na YouTube (około 1 mln - do ustalenia) . Plus że nie może być singlem? Nie rozumiem czemu miałaby być to piosenka tylko z.npm ostatniego roku.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 9 Maj - 12:27
Wstawiłem nowe mapy ze strefami. Można sobie zwizualizować zmiany.
https://eurowizyjnie.forumpolish.com/t257-panstwa-podzial-na-strefy
@CB93 W takiej formie głosowano na Niekomercyjną, dlatego wielkich zmian nie będzie. Limity będzie trzeba dokładnie dopasować, ale coś koło tych bazowych.
https://eurowizyjnie.forumpolish.com/t257-panstwa-podzial-na-strefy
@CB93 W takiej formie głosowano na Niekomercyjną, dlatego wielkich zmian nie będzie. Limity będzie trzeba dokładnie dopasować, ale coś koło tych bazowych.
Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pozwolenia na tym forum: