WYNIKI
+11
Dastame
Łosoś
iguś
Aleks
Aro
Poland
Morison
Skrzeczek
Drover
Liver
Fenistil
15 posters
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: WYNIKI
Sob 20 Kwi - 18:14
A jakoś tak się złożyło, że nic tu dotąd nie napisałem. Zatem:
Wynik Polski spodziewany, ale nie ma tragedii, dzięki za wszelkie punkty. Bycie wyżej niż najobrzydliwszy kotlet włoski to zaszczyt! Tępić takie coś z obowiązek!
Szkoda, że Dania i Grecja(!) odpadły. Największe zaskoczenie to jednak ostatnie miejsce Czech! Chciałem wystawić "Tańcz" w niedoszłej 101 edycji KP, a tu taki flop. Niesłusznie!
Reszta wyników spk, jedynie kompletnie nie wiem czym Portugalia zachwyciła, zero podjazdu do schley "Girls From Warsaw Streets". Bardzo cieszy awans Hiszpanii. Graty wszystkim, powodzenia!
Obstawiam na winnera Australię, zobaczymy czy znowu się nie pomylę.
Wynik Polski spodziewany, ale nie ma tragedii, dzięki za wszelkie punkty. Bycie wyżej niż najobrzydliwszy kotlet włoski to zaszczyt! Tępić takie coś z obowiązek!
Szkoda, że Dania i Grecja(!) odpadły. Największe zaskoczenie to jednak ostatnie miejsce Czech! Chciałem wystawić "Tańcz" w niedoszłej 101 edycji KP, a tu taki flop. Niesłusznie!
Reszta wyników spk, jedynie kompletnie nie wiem czym Portugalia zachwyciła, zero podjazdu do schley "Girls From Warsaw Streets". Bardzo cieszy awans Hiszpanii. Graty wszystkim, powodzenia!
Obstawiam na winnera Australię, zobaczymy czy znowu się nie pomylę.
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sob 20 Kwi - 19:17
Dość zaskakujący typ na wygraną. Ja zastanawiam się pomiędzy dwoma kotletami - "Szarówką" i "Dziś późno pójdę spać".
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
WYNIKI
Sob 20 Kwi - 21:55
WYNIKI FINAŁU 2. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM!
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/258135/2-edycja-pdf---polscy-artyci-fina
1. SZWECJA: Daria Zawiałow - Szarówka - 164 pkt. (Sebek)
2. AUSTRALIA: Bovska - Kimchi - 138 pkt. (iguś)
3. FINLANDIA: niXes - Circles - 134 pkt. (Xytros)
Blisko podium byli:
4. NIEMCY: Kwiat Jabłoni - Dziś Późno Pójdę Spać - 124 pkt. (Aro)
5. ARMENIA: Doda - Nie mam dokąd wracać - 123 pkt. (Wilk)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/256669/2-edycja-pdf---polscy-artyci-1-pfina
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/256670/2-edycja-pdf---polscy-artyci-2-pfina
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dziękuję wszystkim za udział w 2. edycji Piosenki dla Forum! W następnej odsłonie konkursu widzimy się w Szwecji!
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/258135/2-edycja-pdf---polscy-artyci-fina
1. SZWECJA: Daria Zawiałow - Szarówka - 164 pkt. (Sebek)
2. AUSTRALIA: Bovska - Kimchi - 138 pkt. (iguś)
3. FINLANDIA: niXes - Circles - 134 pkt. (Xytros)
Blisko podium byli:
4. NIEMCY: Kwiat Jabłoni - Dziś Późno Pójdę Spać - 124 pkt. (Aro)
5. ARMENIA: Doda - Nie mam dokąd wracać - 123 pkt. (Wilk)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/256669/2-edycja-pdf---polscy-artyci-1-pfina
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/256670/2-edycja-pdf---polscy-artyci-2-pfina
Dziękuję wszystkim za udział w 2. edycji Piosenki dla Forum! W następnej odsłonie konkursu widzimy się w Szwecji!
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sob 20 Kwi - 22:11
Yaay, dobrze obstawiłem zwycięzcę! Szarówka to była moja trzecia ulubiona piosenka tej edycji (zaraz po "Circles" i "Pył"), więc cieszy mnie jej wygrana, chociaż kotlet dość spory. Gratulacje!
+ 3. Zawzięcie, 2. Spać 3. Szarówka. Udało mi się strzelić miejsca pierwsze, 11 i ostatnie.
Dzięki za wszystkie pkt. oddane na moją propozycję. Wielkie dzięki za 12 od Livera. Powodzenia w następnej edycji.
+ 3. Zawzięcie, 2. Spać 3. Szarówka. Udało mi się strzelić miejsca pierwsze, 11 i ostatnie.
Dzięki za wszystkie pkt. oddane na moją propozycję. Wielkie dzięki za 12 od Livera. Powodzenia w następnej edycji.
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Sob 20 Kwi - 22:21
Brawa dla Szwecji! To nie była edycja marzeń, ale akurat ona się wyróżniała, klimat lat 80. jak najbardziej na plus. Holandia powinna być wyżej, jednak grunt, że dzięki serii pod koniec udało się wejść do Top 10. Litwa zrozumiały wynik, chociaż sam utwór przyjemny.
Dzięki bardzo za wszystkie punkty. Myślę, że sam awans z tak krzykliwą piosenką to już sukces a tu jeszcze pierwsza dziesiątka? Fajnie
Dzięki bardzo za wszystkie punkty. Myślę, że sam awans z tak krzykliwą piosenką to już sukces a tu jeszcze pierwsza dziesiątka? Fajnie
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Sob 20 Kwi - 23:49
Bardzo, bardzo dziękuję za 2. miejsce. Liczyłem na pozycję w top10, ale srebrnego medalu się nie spodziewałem. Dziękuję za wszystkie punkty, zwłaszcza za 12 od Wilka i Dawida oraz 10 od Darki, Łososia i Aro. <3
Gratulacje dla Sebka! Szarówka się jak najbardziej broni i jest to zasłużony zwycięzca. Cieszy mnie także obecność Finlandii i Armenii na wysokich pozycjach. Za nisko znalazły się Islandia (moje odkrycie tej edycji, utwór mnie zachwycił klimatem), Francja i Portugalia.
Gratulacje dla Sebka! Szarówka się jak najbardziej broni i jest to zasłużony zwycięzca. Cieszy mnie także obecność Finlandii i Armenii na wysokich pozycjach. Za nisko znalazły się Islandia (moje odkrycie tej edycji, utwór mnie zachwycił klimatem), Francja i Portugalia.
- GośćGość
Nie 21 Kwi - 8:44
Chce na samym wstępie podziękować wszystkim, którzy przeczynyli się do trzeciego miejsca Nixes, cieszę się tym też, że pozytywnie odebraliście ten utwór, który nie ukrywam, szukałem trochę czasu :P także jeszcze raz dziękuję.
Ogólne wyniki i wyłonienie zwycięzcy bardzo emocjonujące, padło na wygraną Szwecji z Szarówką, którą uważam za ciekawym wyborem, mimo, że nie przepadam ogólnie za twórczością Darii, to tym razem stało się inaczej.
Armenia z Dodą myślę, że mogła skończyć jeszcze wyżej, jej piosenki z biegiem lat nabierają nowych smaczków, których kiedyś nie było dane nam usłyszeć, z paroma wyjątkami :P
Szkoda Francji i Holandii powinni też skończyć wyżej, za niebanalność, jaką było można dostrzeć w tych piosenkach.
Zatem teraz przenosimy się do Szwecji.
Ogólne wyniki i wyłonienie zwycięzcy bardzo emocjonujące, padło na wygraną Szwecji z Szarówką, którą uważam za ciekawym wyborem, mimo, że nie przepadam ogólnie za twórczością Darii, to tym razem stało się inaczej.
Armenia z Dodą myślę, że mogła skończyć jeszcze wyżej, jej piosenki z biegiem lat nabierają nowych smaczków, których kiedyś nie było dane nam usłyszeć, z paroma wyjątkami :P
Szkoda Francji i Holandii powinni też skończyć wyżej, za niebanalność, jaką było można dostrzeć w tych piosenkach.
Zatem teraz przenosimy się do Szwecji.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 21 Kwi - 11:52
Wyniki lepsze niż cała edycja chyba, moje top3 zmieściło się w pierwszej czwórce, a faworyt znowu wygrał Wysokie miejsce Dody to dla mnie zagadka ale również gratuluję, widocznie metoda Wilka czasem się sprawdza
Zgadzam się z poprzednikami, bo na pewno na wyższe miejsce zasłużyli i , co do swojego miejsca to znowu jestem zadowolony, przede wszystkim wielkie dzięki za pierwsze ever dwunastki od @Darka @Yngwie i @monkeyy
Zgadzam się z poprzednikami, bo na pewno na wyższe miejsce zasłużyli i , co do swojego miejsca to znowu jestem zadowolony, przede wszystkim wielkie dzięki za pierwsze ever dwunastki od @Darka @Yngwie i @monkeyy
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Nie 21 Kwi - 13:15
Przyznam, że ciężko mi było się zdecydować na wybór piosenki. Postawiłem po prostu na ten utwór, którego ostatnio najchętniej słuchałem i choć początkowo wydawało mi się, że źle nie będzie, to po jakiś kilku minutach od wyboru zaczęło mi się wydawać, że może faktycznie będzie znaczna wtopa :P i wczoraj spodziewałem się czegoś może właśnie w takich okolicach. Dzięki za chociaż te 40 pkt. xD, a szczególnie od noty z Gruzji i Liechtensteinu. Nie ma katastrofy, choć i tak swoją propozycję lubię najbardziej w tej edycji, ale po wyniku z edycji wcześniej chyba nieszczególnie wypada mi marudzić xD. Przypominają mi się stare dobre czasy z KP, gdy prowadziłem Norwegię i aż 3 razy w serii załapałem się na podium, by po każdym takim wyniku edycję później znaleźć się w bottom3 półfinału :'). Wystarczy już o sobie, o innych...
Wyniki nie są złe, chociaż Portugalia, Holandia, Liechtenstein i Islandia powinny być zdecydowanie wyżej jak dla mnie, a Armenia i Hiszpania nie miały złych utworów, ale umieściłbym je zdecydowanie niżej. Gratuluję Sebkowi i jego Szwecji wygranej! Osobiście nie spodziewałem się tej wygranej. Jest w porządku. To dosyć poruszający i ciekawy wybór.
Wyniki nie są złe, chociaż Portugalia, Holandia, Liechtenstein i Islandia powinny być zdecydowanie wyżej jak dla mnie, a Armenia i Hiszpania nie miały złych utworów, ale umieściłbym je zdecydowanie niżej. Gratuluję Sebkowi i jego Szwecji wygranej! Osobiście nie spodziewałem się tej wygranej. Jest w porządku. To dosyć poruszający i ciekawy wybór.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Nie 21 Kwi - 15:49
Dobry koniec słabej edycji. Darie kocham i pamiętam jeszcze z występów w Mam talent gdzie zeszła ze scene obrażona po werdykcie w półfinałach xD i potem w xfactor gdzie była już dojrzała i wiedziała czego chce i jak się zachować. Teraz jest jedną z solistek w naszym kraju i jej win jest zdecydowanie na wielki plus <3
Dzia <3
Morison napisał:
W drugim semi moi faworyci, czyli i byli bardzo blisko
Dzia <3
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Nie 21 Kwi - 17:34
Dziękuję syguu, Contratiempo, Aleks, Eyida, Xytros za 12! Polandzie za 10! (Twoja tęcza wypełniła moje serce w półfinale na 12 pkt!) Dziękuję także reszcie za mniejsze punkty, jak widać Doda jak zwykle love/hate największa liczba 12 ze wszystkich ale równie duża ilość zer pozbawiła wyższego miejsca, jednak nadal jestem zadowolony z wyniku top 5 finału to super wynik.
Dziękuję także za zwycięstwo w półfinale, co prawda jednym pkt ale gdyby Contratiempo dał mi tyle pkt ile mi przyznał w finale byłoby to z przewagą 13pkt :P nie rozumiem co tutaj się wydarzyło że nagle z 0 zrobiła się 12 ale jeśli chodzi o tą całą sytuację z podebraniem artystki to pragnę tylko sprostować bo ktoś na czacie stwierdził że to było chamskie z mojej strony... utwór NMDW by DODA miałem zarezerwowany na tą edycję od dłuższego czasu więc i owszem gdy zobaczyłem że osoba o nieznanym mi nicku podbiera mi wokalistkę i wpisuje w tytule mój kraj to stwierdziłem że albo ktoś sobie robi jajka albo ktoś próbuje się wcisnąć do konkursu nie zgłaszając się wcześniej do organizatorów i nie czytając regulaminu. (tak, nie kojarzyłem że ta osoba brała udział w 1 edycji bo nie było takiego nicka na starym forum a w pierwszej edycji nie było mi dane oceniać jego piosenki więc po prostu nie zwróciłem uwagi że taka osoba wgl bierze udział, też nie spodziewałem się że ktoś kto już brał wcześniej udział mógł zrobić taki kuriozalny błąd) stąd zwyczajnie w świecie zgłosiłem to co miałem zaplanowane od dłuższego czasu i nie uważam tego za coś chamskiego tym bardziej że "Nie wolno płakać" uważam za gorszy utwór niż NMDW i osiągnąłby zapewne gorszy wynik więc wyszło to na dobre, prawda? :P
Odnosząc się do reszty wyników tak samo jak w poprzedniej edycji bardzo mi pasował zwycięzca i runner-up tak teraz też jestem zadowolony bo to znowu dwie piosenki z mojego podium, oby tak dalej :roll: Madox natomiast po mojemu zasługiwał na wyższe miejsce, to jedna z lepszych piosenek z jego repertuaru.
Dziękuję także za zwycięstwo w półfinale, co prawda jednym pkt ale gdyby Contratiempo dał mi tyle pkt ile mi przyznał w finale byłoby to z przewagą 13pkt :P nie rozumiem co tutaj się wydarzyło że nagle z 0 zrobiła się 12 ale jeśli chodzi o tą całą sytuację z podebraniem artystki to pragnę tylko sprostować bo ktoś na czacie stwierdził że to było chamskie z mojej strony... utwór NMDW by DODA miałem zarezerwowany na tą edycję od dłuższego czasu więc i owszem gdy zobaczyłem że osoba o nieznanym mi nicku podbiera mi wokalistkę i wpisuje w tytule mój kraj to stwierdziłem że albo ktoś sobie robi jajka albo ktoś próbuje się wcisnąć do konkursu nie zgłaszając się wcześniej do organizatorów i nie czytając regulaminu. (tak, nie kojarzyłem że ta osoba brała udział w 1 edycji bo nie było takiego nicka na starym forum a w pierwszej edycji nie było mi dane oceniać jego piosenki więc po prostu nie zwróciłem uwagi że taka osoba wgl bierze udział, też nie spodziewałem się że ktoś kto już brał wcześniej udział mógł zrobić taki kuriozalny błąd) stąd zwyczajnie w świecie zgłosiłem to co miałem zaplanowane od dłuższego czasu i nie uważam tego za coś chamskiego tym bardziej że "Nie wolno płakać" uważam za gorszy utwór niż NMDW i osiągnąłby zapewne gorszy wynik więc wyszło to na dobre, prawda? :P
Odnosząc się do reszty wyników tak samo jak w poprzedniej edycji bardzo mi pasował zwycięzca i runner-up tak teraz też jestem zadowolony bo to znowu dwie piosenki z mojego podium, oby tak dalej :roll: Madox natomiast po mojemu zasługiwał na wyższe miejsce, to jedna z lepszych piosenek z jego repertuaru.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Nie 21 Kwi - 23:02
O ile cała edycja nie była jakoś specjalnie wybitna, tak zwycięzca mi to to wszystko rekompensuje. Genialny utwór, który w pełni zasłużył na triumf, gratki Sebek Ogóle całe Top 3 ułożyło się dla mnie wręcz idealnie
Ze swojej strony chcę także podziękować za nieoczekiwaną, czwartą lokatę dla Niemiec :* Nie spodziewałem się takiego wyniku, więc tym bardziej jest to dla mnie szok. Szczególne podziękowania za najwyższe noty dla
Ze swojej strony chcę także podziękować za nieoczekiwaną, czwartą lokatę dla Niemiec :* Nie spodziewałem się takiego wyniku, więc tym bardziej jest to dla mnie szok. Szczególne podziękowania za najwyższe noty dla
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Nie 21 Kwi - 23:39
Byłam wręcz pewna, że wygra "Niepoważny", więc jest to dla mnie pewne zdziwienie. Jednak wyniki są całkiem dobre. Szarówka i Kimchi to świetne piosenki, więc gratulacje!
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Pon 22 Kwi - 1:56
Wciśnięcie się do top 10 to chyba maksimum jakie mogło się udać Holandii w tej edycji, więc bardzo się cieszę z tego wyniku. A szczególnie po tak emocjonującej końcówce głosowania! Dzięki za docenienie i za wszystkie punkty - szczególnie za te "duże" z .
"Szarówka" jako zwycięzca mnie na ten moment satysfakcjonuje, choć na tle serii pewnie mimo wszystko z czasem mocno dla mnie przybladnie. Niektórzy twierdzili, że to "kotlet", ale moim zdaniem to słowo było ostatnio zbyt lekko rzucane na wszystkie strony. Ze 2-3 piosenki Darii wcześniej słyszałem, ale akurat tej nie i cieszę się, że ją poznałem.
Wielka szkoda, że cudowna Francja skończyła na dnie, ale i tak dobrze, że był finał. Dzięki, Karol, za odkrycie dla mnie tego artysty i za możliwość wchłonięcia tych intensywnych emocji płynących z "Kolekcji piękności". Większa część serii jeszcze przed nami, ale mocny kandydat na perełkę serii już jest.
Bardzo mocno polubiłem też Wielką Brytanię i byłem zdziwiony, że to "dziesiątka" ode mnie była dla niej najwyższą notą, bo spodziewałem się co najmniej top 3. Mimo wszystko 7. miejsce nie jest złe. Fajnie, że w top 10 znalazło się też miejsce dla Liechtensteinu - ten utwór mocno przerósł moje oczekiwania jeśli chodzi o wynik. Top 3 dla Finlandii - kolejna miła niespodzianka. Nie rozumiem natomiast fenomenu Izraela, dobrze że nie skończył wyżej.
"Szarówka" jako zwycięzca mnie na ten moment satysfakcjonuje, choć na tle serii pewnie mimo wszystko z czasem mocno dla mnie przybladnie. Niektórzy twierdzili, że to "kotlet", ale moim zdaniem to słowo było ostatnio zbyt lekko rzucane na wszystkie strony. Ze 2-3 piosenki Darii wcześniej słyszałem, ale akurat tej nie i cieszę się, że ją poznałem.
Wielka szkoda, że cudowna Francja skończyła na dnie, ale i tak dobrze, że był finał. Dzięki, Karol, za odkrycie dla mnie tego artysty i za możliwość wchłonięcia tych intensywnych emocji płynących z "Kolekcji piękności". Większa część serii jeszcze przed nami, ale mocny kandydat na perełkę serii już jest.
Bardzo mocno polubiłem też Wielką Brytanię i byłem zdziwiony, że to "dziesiątka" ode mnie była dla niej najwyższą notą, bo spodziewałem się co najmniej top 3. Mimo wszystko 7. miejsce nie jest złe. Fajnie, że w top 10 znalazło się też miejsce dla Liechtensteinu - ten utwór mocno przerósł moje oczekiwania jeśli chodzi o wynik. Top 3 dla Finlandii - kolejna miła niespodzianka. Nie rozumiem natomiast fenomenu Izraela, dobrze że nie skończył wyżej.
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: