Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

HOLANDIA: Caro Emerald & Metropole Orkest - Something For Christmas Empty HOLANDIA: Caro Emerald & Metropole Orkest - Something For Christmas

Nie 21 Kwi - 0:27
HOLANDIA: Caro Emerald & Metropole Orkest - Something For Christmas 641621-696x549

WESOŁYCH ŚWIĄT, KOCHANI!!!

Już od dawna chciałem wystawić w konkursie moją kochaną :netherlands: Caro Emerald. Jakoś nie było jednak ku temu sposobności - aż do teraz, bo właśnie nadarzyła się okazja wręcz idealna. Nie dość, że edycja krajowa, to akurat rusza w okresie Świąt! Takich zbiegów okoliczności nie wolno mi ignorować i w związku z tym postanowiłem wystawić jej świątecznego songa Something For Christmas. Mikołaj Enjoy!

Tekst:

My baby loves to give me things
Valentine's: he gets me ruby rings
Birthday: bubble baths and champagne rainbows
like a little girl adores
He puts me on a pedestal
Makes sure it's unforgettable
There ain't no harm in spoiling him
'cause I get what I want and more

I'm getting something for Christmas
I'm getting something for Christmas good

All summer was a hot affair
Baby knows just what I like and where
We stayed in on Halloween, oh dear
'cause he says I taste like candy all damn year
I'm sure to put the cherry on top
Turn this winter into something hot
When I get what I want and more

I'm getting something for Christmas good

I dance for him like a sugarplum queen
I wrapped around him in the winter scene
Fireworks and my kisses come in New Year's Eve
'cause I, I need to show him what he does to me

My baby loves to give me things
Valentine's: he gets me ruby rings
When I get what I want and more
When I get what I want
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

HOLANDIA: Caro Emerald & Metropole Orkest - Something For Christmas Empty Re: HOLANDIA: Caro Emerald & Metropole Orkest - Something For Christmas

Wto 23 Kwi - 18:47
Świąteczny klimacik <3 Ciekawi mnie bardzo jak się to przyjmie. Jak w pierwszej edycji Twój wybór mi się podobał, a suki były śrenie (jak wszystko w Polskiej) to to znajduje się gdzieś pomiędzy. Jest bardzo przyjemne, ale brakuje mi czegoś w tym songu. Chociaż nie można wymagać wielkiego Boom od piosenki świątecznej w sumie xD
Myślałem, że nie znam tej piosenkarki (jak wszystkich których wystawiacie) ale potem wszedłem na kanał i zobaczyłem to A Night Like This ileż razy ja reklamy z tym słyszałem <3 xD
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

HOLANDIA: Caro Emerald & Metropole Orkest - Something For Christmas Empty Re: HOLANDIA: Caro Emerald & Metropole Orkest - Something For Christmas

Pią 3 Maj - 18:50
No spory spadek formy po poprzednich dwóch świetnych piosenkach. :P "Something For Christmas" ma przyjemny jazzowy klimat, ale kompletnie niczym nie jestem w stanie jej odróżnić od typowego świątecznego utworu. Tym razem :netherlands: Holandia raczej mnie nie rusza. Niemniej powodzonka!
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: