Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Valhalla
Valhalla
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 49

Zjazd forum Empty Zjazd forum

Nie 26 Lut - 20:32
Małam dziś o tym rozmowę z Liverem, ale on podchodzi do tego bardzo psymistcznie. Że będzie trudno to zorganizować, że wasz wiek, że mieszkacie w całej Polsce. Ok to i wiele innych rzeczy, takich jak pieniądze np. na pewno nam tego nie ułatwią. Ale mimo wezystko postanowiłam otworzyć ten temat i was zapytać.
Bo nie chodzi mi o taki zwykły zlot dla samego zlotu, ale o wspólne oglądanie Eurowizji na żywo! Ja nie mówie że od razu ma się zlecieć połowe forum. Wystarczy 5/10 chętnych i już będzie fajnie. Pamiętam jakie to emocje oglądać mecz w tłumie kibiców. Coś zupełnie innego niż samemu w domu. I z Eurowizją jest tak samo!
Zapyatcie jakby to miało wyglądać. No po pierwsze trzeba by to było zacząć organizować z dużym wyprzedzeniem, tak by każdy był pewny że ma czas, kasę i w ogóle możliwość. Więc i tak raczej ESC2018 dopiero wchodzi w grę. A miejsce? Trzeba by zweryfikować kto gdzie aktualnie przebywa i ustalić tzw. "złoty środek". Np. Łódź, gdzie niezaleznie od położenia każdy będzie miał w miare nie za daleko. Albo jak się okaże że dwie, czy trzy "większości" pochodzą z tych samych regionów, możnaby zrobić kilka spotkań jednocześnie. Czemu nie? Jeśli tak łatwiej?
A na miejscu? Jeśli ktoś ma taką możliwość, może oczywiście zaprosić do siebie, a jak nie to zawsze można coś wynająć na jedną noc. Np. taki apartament (jak ktoś nie wie o czym mowa, to jest to zwykłe, prywatne mieszkanie udostępniane w celach strikte turystycznych). To nie jest droga opcja, szczególnie w rozbiciu o kilka osób i nie jesteśmy wtedy uzależnieni od żadnych osób trzecich (np. obsługi hotelowej). Na miejscu jest zwykle telewizor i internet. No chyba że wolicie jakieśinne opcje.. Wszystko do ustalenia.
Czy na prawdę myślicie że to takie nie możliwe?
Zjazd forum Article-urn:publicid:ap.org:4ae38d7aab9245f79ffd36a0cdeccbc5-1MTow818qkeb14eb9db7a8df6d53-93_634x390
Defiś
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 21

Zjazd forum Empty Re: Zjazd forum

Pon 27 Lut - 10:40
2018? To tak jakbyśmy mieli tę esc organizować, a nie oglądać Szeroki uśmiech
Skrzeczek
Skrzeczek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Kaliopi

Liczba postów : 645

Pon 27 Lut - 14:51
Pomysł brzmi naprawdę świetnie i chętnie bym się przyłączył, ale niestety tylko na finał w sobotę, bo w resztę tygodnia mam studia, więc wstępnie mówię, że jestem chętny na wspólne oglądanie, ale tylko finału. Nie mówię, że będę na 100%, ale powinno się udać. Dojechać i wrócić na pewno bym zdążył. Miło byłoby Was spotkać i poznać osobiście, a wspólne oglądanie finału z przynajmniej kilkoma osobami, które naprawdę podzielają mój eurowizyjny entuzjazm uczyniłoby wrażenia z finału jeszcze bardziej przyjemny i niezapomnianymi.
Co do dużego wyprzedzenia - mamy niedługo marzec, więc zostało 2 i pół miesiąca, nie dałoby się może jednak spróbować w tym roku Uśmiech? To wyprzedzenie musi być jeszcze większe? Przyznam, że na takich sprawach słabo się znam.
Wiek faktycznie może być kłopotliwy. Rok, czy dwa temu pewnie bym odmówił. Jest tu dużo osób w młodym wieku, ale jak ktoś chce i ma taką możliwość, to może warto, by spróbował.
Valhalla
Valhalla
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 49

Pon 27 Lut - 20:10
Hmm...No ja raczej w tym roku nie dam juz rady :/ Chociaz nie wiem jeszcze na 100% Ale wy mozecie... A poza tym tak chodziloby tylko o final. Caly tydzien to jednak za dlugo i za drogo.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: