Zmiany na forum ///
+2
Daniell
iguś
6 posters
Zmiany na forum ///
Wto Lip 05 2022, 16:35
Hej,
jakiś czas temu przedstawiłem na chatboxie taką propozycję, aby obowiązki admina przejął inny użytkownik forum - z uwagi na chroniczny brak czasu w ostatnim czasie byłoby to najlepsze rozwiązanie.
Swoją kandydaturę zgłosił @Dawid i w sumie obecni w tamtym czasie użytkownicy, przyjęli jego osobę dość entuzjastycznie. Pytanie teraz w jaki sposób najlepiej przekazać "władzę" nad forum, istnieje możliwość podmiany adresu email na koncie admina, jednak wiązałoby się to z utratą przeze mnie konta na forum na rzecz nowego admina - co jest opcją dość średnią, jednak w ostateczności, być może nieuniknioną.
jakiś czas temu przedstawiłem na chatboxie taką propozycję, aby obowiązki admina przejął inny użytkownik forum - z uwagi na chroniczny brak czasu w ostatnim czasie byłoby to najlepsze rozwiązanie.
Swoją kandydaturę zgłosił @Dawid i w sumie obecni w tamtym czasie użytkownicy, przyjęli jego osobę dość entuzjastycznie. Pytanie teraz w jaki sposób najlepiej przekazać "władzę" nad forum, istnieje możliwość podmiany adresu email na koncie admina, jednak wiązałoby się to z utratą przeze mnie konta na forum na rzecz nowego admina - co jest opcją dość średnią, jednak w ostateczności, być może nieuniknioną.
Re: Zmiany na forum ///
Wto Lip 05 2022, 16:40
uwazam ze wybor nowego admina l
powinien odbyc sie w radosnej atmosferze... powinny byc slone przekaski, salatka i dobra muzyka a nastepnie czekazanie wladzy
powinien odbyc sie w radosnej atmosferze... powinny byc slone przekaski, salatka i dobra muzyka a nastepnie czekazanie wladzy
marjuz, iguś, Fenistil, Sebek and cryo_official_profile lubią ten post
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 921
Wto Lip 05 2022, 17:30
Zgadzam się z Karol, a o północy puścimy LOBODA CYBECTAPH na cześć nowej adminki
KarolStark, Łosoś and Sebek lubią ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Wto Lip 05 2022, 18:06
Yngvie przejmie conto David a David conto Yngvie
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto Lip 05 2022, 18:56
Jeżeli ktoś jest przeciwny mojej kandydaturze to dobrze żeby napisał to od razu.
Rzeczywiście Formotion nie pozwala na zmianę właściciela - można jedynie przekazać konto. Techniczne rozwiązania jakie ja widzę:
1) Możesz dać mi uprawnienia administratorskie na moje konto (nie pozbywając się swoich póki co). Rozejrzę się czy daje mi to już pełnię mocy w modyfikacjach na forum. Nie przekaże to niestety statusu "Właściela". (+ ewentualnie na ten czas rozejrzenia się przydałby mi się też dostęp do konta @Yngwie)
2) Ta opcja raczej będzie musiała być użyta. Zmienimy nazwę kontu @Yngwie na "admin-Yngwie"/"exYngwie"/jeszcze inaczej i przekażesz mi do niego uprawnienia. Używać go będę tylko w celach technicznych. Założysz i będziesz używać nowe konto (ze starym nickiem).
Rzeczywiście Formotion nie pozwala na zmianę właściciela - można jedynie przekazać konto. Techniczne rozwiązania jakie ja widzę:
1) Możesz dać mi uprawnienia administratorskie na moje konto (nie pozbywając się swoich póki co). Rozejrzę się czy daje mi to już pełnię mocy w modyfikacjach na forum. Nie przekaże to niestety statusu "Właściela". (+ ewentualnie na ten czas rozejrzenia się przydałby mi się też dostęp do konta @Yngwie)
2) Ta opcja raczej będzie musiała być użyta. Zmienimy nazwę kontu @Yngwie na "admin-Yngwie"/"exYngwie"/jeszcze inaczej i przekażesz mi do niego uprawnienia. Używać go będę tylko w celach technicznych. Założysz i będziesz używać nowe konto (ze starym nickiem).
iguś, vestmann and Fenistil lubią ten post
- cryo_official_profileUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 164
Sro Lip 06 2022, 10:58
czemu nie mozemy przeniesc sie na jakies fb jak cywilizowani ludzie
marjuz nie lubi tego postu
- DawidAdministrator
- Klan :
Pon Lip 11 2022, 00:29
W oczekiwaniu na wieści przetestowałem parę rzeczy na testowym forum i 2. scenariusz który opisałem musi być użyty, abym miał pełen dostęp.
Nie Lip 24 2022, 09:46
ok. myślę, że najlepiej będzie wyznaczyć konkretną datę
z dniem 31 lipca 2022 (niedziela) konto admina przejmuje @Dawid
proszę więc o jakiś neutralny adres e-mail na PM, który będę mógł podmienić.
z dniem 31 lipca 2022 (niedziela) konto admina przejmuje @Dawid
proszę więc o jakiś neutralny adres e-mail na PM, który będę mógł podmienić.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
marjuz, Liver, Darka, iguś, Fenistil, Łosoś, Sebek and Aleks lubią ten post
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 921
Nie Lip 24 2022, 18:08
Oboże w końcu rain of revolution, graty kochana, panuj nam ładnie misia ^^
Fenistil lubi ten post
Nie Lip 31 2022, 09:11
Hej, tak jak było ustalone wcześniej dziś konto admina przejmuje @Dawid. Przekazuje na e-mail insignia władzy, ja swoje konto utworze jakoś później.
Pozdrawiam
- Yngwie.
Pozdrawiam
- Yngwie.
Aleks lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Nie Lip 31 2022, 09:18
Pięknie dziękuję. Statements (by Loreen) pojawią się jak wrócę z wyjazdu, czyli za parę days.
KarolStark, Liver, iguś, Fenistil, Łosoś, Sebek, Aleks and Morison lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: