- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
BUŁGARIA: Bo Burnham - 1985
Wto Wrz 03, 2024 8:33 pm
Na początek serii udam się do Stanów, a potem się zobaczy...
Bo Burnham to komik, muzyk, aktor, filmowiec i youtuber, który w poniższym utworze w przewrotny sposób zmaga się z wyznaczonymi przez samego siebie celami i oczekiwaniami w życiu.
Skrót: 0:00 - 0:30
Bo Burnham to komik, muzyk, aktor, filmowiec i youtuber, który w poniższym utworze w przewrotny sposób zmaga się z wyznaczonymi przez samego siebie celami i oczekiwaniami w życiu.
Skrót: 0:00 - 0:30
Liver lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: BUŁGARIA: Bo Burnham - 1985
Sro Wrz 11, 2024 9:41 pm
Refren dobrze mi znany z platformy społecznościowej do tworzenia wideo TikTok. Powodzonka, ale złamanie passy nie-zwycięstw jeszcze nie teraz
Fenistil lubi ten post
- RaheiUżytkownik
- Liczba postów : 108
Czw Wrz 12, 2024 10:32 pm
Dzięki za przywitanie i komentarz
To samo jak Dawid wyżej, spotkałam się wcześniej z 1985 w jakichś social-mediowych rolkach. Styl zwrotek w tym tekst i refren bardzo dobrze ze sobą współgrają. Całokształt kojarzy mi się z twórczością Wierd Al'a Yankovica. Nóżka chodzi, piosenka świetnie się nadaje na siłownię. Nie ma petardy, ale chętnie słucham na playliście.
To samo jak Dawid wyżej, spotkałam się wcześniej z 1985 w jakichś social-mediowych rolkach. Styl zwrotek w tym tekst i refren bardzo dobrze ze sobą współgrają. Całokształt kojarzy mi się z twórczością Wierd Al'a Yankovica. Nóżka chodzi, piosenka świetnie się nadaje na siłownię. Nie ma petardy, ale chętnie słucham na playliście.
Fenistil lubi ten post
- yngveUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 319
Pią Wrz 13, 2024 9:29 pm
jeśli ktoś lubi pobujać się do przyjemnego popu to ten utwór na pewno jest świetnym wyborem.
Fenistil lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: