Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Jasiek
Jasiek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 249

ARMENIA: Erika Vikman - Syntisten pöytä Empty ARMENIA: Erika Vikman - Syntisten pöytä

Pon 28 Wrz - 2:01
ARMENIA: Erika Vikman - Syntisten pöytä 0bffa666c77e1a604d33f6a405774d152fc10d04ba09ae06c5ba9bf372e3b919

Skoro nie chcecie dramatycznej pieśni po arabskim lewantyńskim o ucieczce przed dyskryminacją to w zamian jako ostatni song :armenia: w tej serii pdf do boju posyłam 👑 queen preselekcji 2020 - :finland: Erikę Vikman z utworem pt. Syntisten pöytä ("Stół grzeszników"). Miało nie być rozpusty w tej edycji, ale okazało się inaczej... Także jak ktoś po ostatniej edycji liczył na więcej to nie powinien być zawiedziony. xD Dobrego odbioru życzę!

(skrót poproszę od 2:43)
Gość
Gość

ARMENIA: Erika Vikman - Syntisten pöytä Empty Re: ARMENIA: Erika Vikman - Syntisten pöytä

Pon 28 Wrz - 12:55
Poznałem jakiś czas temu, bardzo barwny utwór nawet momentami wyczuwam przy tym ABBA vibes. Coś w tej piosence jest, że słucha się ją z wielkim zaciekawieniem.
Powodzenia :P
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

ARMENIA: Erika Vikman - Syntisten pöytä Empty Re: ARMENIA: Erika Vikman - Syntisten pöytä

Czw 1 Paź - 14:22
Gdzie niedźwiedzie? Bardzo smutny Mam nadzieję, że na scenie już się pojawią.

Daniell, Jasiek and Aro lubią ten post

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

Czw 1 Paź - 16:54
Jasiek napisał:Miało nie być rozpusty w tej edycji, ale okazało się inaczej... Także jak ktoś po ostatniej edycji liczył na więcej to nie powinien być zawiedziony. xD
Kogoś sugerujesz? xd Tu jest znacznie grzeczniej w wideło niż poprzednio ale liczę że pójdziesz na całość w joke entry! Mimo że spodziewałem się teraz od Ciebie czegoś ambitniejszego to piosenka jest oki, czuć tutaj trochę a może nawet bardzo typowy szwedzki szlagier ale w sumie skoro dwa ostatnie kierunki się nie sprawdziły to nie dziwie się próbujesz teraz z jeszcze czymś innym :P

Jasiek lubi ten post

DanielW
DanielW
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 209

Czw 1 Paź - 22:35
Rzeczywiście, jest coś w tym, co wspomniał Xytros, czuć w tym trochę ABBĘ, tylko taką trochę na sterydach xd Niemniej jednak bardzo przypadła mi do gustu ta piosenka, chyba nawet bardziej niż preselekcyjna propozycja Eriki, w której najlepszym elementem dla mnie było to, że była po fińsku xd Tutaj natomiast na pierwszy plan wysuwa się niesamowicie nośny i wpadający w ucho od razu refren, zwrotki mogłyby być może trochę lepsze, ale ten refren zdecydowanie to wynagradza. Mnie przekonałeś tym wyborem, powodzenia!

Jasiek lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: