WYNIKI
+11
CB93
Yngwie / admin
Daniell
Fenistil
KarolStark
Dastame
Morison
Dawid
Liver
Xytros
Łosoś
15 posters
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
- GośćGość
Re: WYNIKI
Nie 08 Sie 2021, 09:49
moje glosy z semi
12 - Portugalia
10 - Szwajcaria
8 - Gruzja
7 - Belgia
6 - Irlandia
5 - Francja
4 - Australia
3 - Estonia
2 - Finlandia
1 - UK
.........................
12 - Portugalia
10 - Szwajcaria
8 - Gruzja
7 - Belgia
6 - Irlandia
5 - Francja
4 - Australia
3 - Estonia
2 - Finlandia
1 - UK
.........................
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2308
Nie 08 Sie 2021, 09:52
XXXD matematyka jest bezwzględna, Finlandia została pozbawiona finału przez ten błąd. adminka do dymisji (????)) albo powtarzamy final (????) gdy edycja się zaczęła z przytupem to i tak musi się skończyć
CB93 and Xytros lubią ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 655
Nie 08 Sie 2021, 09:53
Gratki Moryson
- GośćGość
Nie 08 Sie 2021, 09:55
no na muejscu yngwi zbanowalabym morisona do jego 21 urodzin (czyli do 10.04.2031)
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 289
Nie 08 Sie 2021, 10:06
Wnoszę o powtórzenie finału przez błąd organizatora lub automatyczny awans Finalndii do finału następnej edycji
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 929
Nie 08 Sie 2021, 10:11
Ok, drama przed rozpoczęciem edycji była jakby wpisana w pewien schemat, który się powtarza całkiem często.
Ale tego rodzaju dramy po edycji się nie spodziewałem, kocham Was siski!
Ale tego rodzaju dramy po edycji się nie spodziewałem, kocham Was siski!
Dawid, Daniell, vestmann, Fenistil, Łosoś, Sebek and Xytros lubią ten post
Nie 08 Sie 2021, 10:43
A ja w finale dalam 3 pkt Umpah Umpah, a nie Irlandi... molitva
Dawid, iguś and Sebek lubią ten post
Nie 08 Sie 2021, 11:17
@Morison w ramach pokuty otrzymuje litanię do św. Manjolii 3 razy w tygodniu do końca roku. Myślę, że nie ma sensu powtarzać finału, trudno błędy się zdarzają.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Aleks lubi ten post
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Nie 08 Sie 2021, 11:32
Yngwie napisał:@Morison w ramach pokuty otrzymuje litanię do św. Manjolii 3 razy w tygodniu do końca roku. Myślę, że nie ma sensu powtarzać finału, trudno błędy się zdarzają.
W takim razie proponuję automatyczny awans dla @Yngwie w nastepnej edycji w ramach rekompensaty oraz poprawienie głosów @KarolStark i kończymy sprawę.
KarolStark, Liver, Darka, vestmann and Xytros lubią ten post
Dawid and marjuz nie lubią tego postu
Nie 08 Sie 2021, 11:35
Aleks napisał:Yngwie napisał:@Morison w ramach pokuty otrzymuje litanię do św. Manjolii 3 razy w tygodniu do końca roku. Myślę, że nie ma sensu powtarzać finału, trudno błędy się zdarzają.
W takim razie proponuję automatyczny awans dla @Yngwie w nastepnej edycji w ramach rekompensaty oraz poprawienie głosów @KarolStark i kończymy sprawę.
mega propozycja jakbym byla prowadzacol tez bym tak zrobila
KarolStark and Aleks lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2308
Nie 08 Sie 2021, 11:39
Ja wiem, że PdF już niejeden cyrk widział, ale no błagam Was... Mamy tolerować, że już nawet liczba punktów nie decyduje o wynikach? Skrajne zaburzenie integralności konkursu, chochoł który będzie się ciągnął w statystykach już do końca świata i ogólnie absolutna głupota. Błędy się naprawia, a nie mówi "haha, nie szkodzi".
Co ja bym zrobił? Powtórzył finał na zasadzie: każdy wysyła finałową topkę z uwzględnieniem Finlandii (i bez Irlandii), reszta kolejności MUSI być bez zmian. W takiej sytuacji nawet fakt, że już znamy głosy nic nie zmieni, a jedynie przywróci Finlandii należyty udział w finale.
Co ja bym zrobił? Powtórzył finał na zasadzie: każdy wysyła finałową topkę z uwzględnieniem Finlandii (i bez Irlandii), reszta kolejności MUSI być bez zmian. W takiej sytuacji nawet fakt, że już znamy głosy nic nie zmieni, a jedynie przywróci Finlandii należyty udział w finale.
marjuz, Darka, Fenistil and CB93 lubią ten post
- CB93Użytkownik
- Liczba postów : 297
Nie 08 Sie 2021, 11:43
Hahaha, tak podejrzewałem że Liban wygra <3
Z Finlandią mega suabo, bo dobry song, ja bym powtórzył Finał. Od kiedy jestem to chyba pierwszy błąd, no cóż, zdarzają się, acz rozważyłbym żeby wygrany prowadził każdą kolejną edycję z pomocą ebu z różnych względów, a losowanie kolejności odbywao się na lajwie. Choć filmiku każdy nie zrobi a Morison w to umi zaje.
Ja także brałem pod uwagę zgodność z edycją, bo jednak po coś ona jest taka a nie inna? Ale w przyszłości widzę więcej normalnych, co da większą różnorodność i wyzszy poziom, gdy wystawiamy.swoim.zdaniem best song a nie song ze 103.miejsca bo ma w nazwie koror.
Besos :*
Z Finlandią mega suabo, bo dobry song, ja bym powtórzył Finał. Od kiedy jestem to chyba pierwszy błąd, no cóż, zdarzają się, acz rozważyłbym żeby wygrany prowadził każdą kolejną edycję z pomocą ebu z różnych względów, a losowanie kolejności odbywao się na lajwie. Choć filmiku każdy nie zrobi a Morison w to umi zaje.
Ja także brałem pod uwagę zgodność z edycją, bo jednak po coś ona jest taka a nie inna? Ale w przyszłości widzę więcej normalnych, co da większą różnorodność i wyzszy poziom, gdy wystawiamy.swoim.zdaniem best song a nie song ze 103.miejsca bo ma w nazwie koror.
Besos :*
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1959
Nie 08 Sie 2021, 11:47
Dawid napisał:Co ja bym zrobił? Powtórzył finał na zasadzie: każdy wysyła finałową topkę z uwzględnieniem Finlandii (i bez Irlandii), reszta kolejności MUSI być bez zmian. W takiej sytuacji nawet fakt, że już znamy głosy nic nie zmieni, a jedynie przywróci Finlandii należyty udział w finale.
Gdyby różnice punktowe były nieznaczne, to byłoby tu pole do manipulacji, żeby komuś na siłę uszczknąć punkt kosztem Finlandii. Zwycięzca ma jednak solidną przewagę, więc gwoli sprawiedliwości to chyba najlepsze rozwiązanie. Oczywiście wiąże się z dodatkową pracą dla organizatora, który będzie musiał ponękać trochę ludzi o głosy, no ale cóż...
CB93 lubi ten post
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 929
Nie 08 Sie 2021, 13:27
Czil ałt kochane, nawet EBU ma czasem problem z prawidłowym policzeniem punktacji w Eurowizja Piosenka Konkurs, a niektórzy członkowie juria nie wiedzą w którą stronę układać ranking. Także nie denerwujcie się, wszystko będzie dobrze..
vestmann and Sebek lubią ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1315
Pon 09 Sie 2021, 15:06
Gratulacje Karol. 100% umpa to nie jest, ale dobry, orientalny winner, arabskie techno. Jeżeli w tej serii będzie co najmniej 3 lepszych zwycięzców to się zdziwię. Belgia też byłaby spoko. Kazachstan z Niemcami w Top 10 i fajnie, tylko szkoda też nisko. Tylko czemu Francja tak daleko?
Po raz kolejny dziękuję za punkty, i te i te.
Po raz kolejny dziękuję za punkty, i te i te.
KarolStark, Łosoś and CB93 lubią ten post
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: