- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
AUSTRALIA: Iggy Azalea - Iam the Stripclub
Nie 8 Sie - 15:42
Witam serdecznie. Przechodząc do sedna, robię drugie podejście dla Iggy i jej klubem striptiz. Czuję niedosyt po poprzedniej edycji; przyznam się bez bicia - nie mam co wystawić, a że lubię jak baby rapują, here we go. Imprezowa dziewczyna prezentuje chyba spk kawałek; postaram się wprowadzić trochę ruchu na spotkaniach live, shoutout dla Dawid, Drover, Liver, Aleks i Morison .
Iggy Azalea - I'am the Stripclub
skrót od: 1:45 do 2:40 jakoś
Liver and Aleks lubią ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Re: AUSTRALIA: Iggy Azalea - Iam the Stripclub
Nie 15 Sie - 9:52
Dobrze zrobiłaś. Żadne Spotify alternative indie playlist, tylko dziedzictwo australijskiej muzyki. Skaczący, progresywny rytm, odważny tekst (autorzy nie omieszkali też użyć slangu, by nadać piosence autentyczności), no i przede wszystkim dobra zabawa, co w PdF-ie jest widziane mniej więcej tak, jak w PRL-u posiadanie obcej waluty.
Powodzenia kangurzyco.
Powodzenia kangurzyco.
Fenistil and xclolka lubią ten post
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Re: AUSTRALIA: Iggy Azalea - Iam the Stripclub
Nie 15 Sie - 21:24
Liver napisał:Dobrze zrobiłaś. Żadne Spotify alternative indie playlist, tylko dziedzictwo australijskiej muzyki. Skaczący, progresywny rytm, odważny tekst (autorzy nie omieszkali też użyć slangu, by nadać piosence autentyczności), no i przede wszystkim dobra zabawa, co w PdF-ie jest widziane mniej więcej tak, jak w PRL-u posiadanie obcej waluty.
Powodzenia kangurzyco.
Przesyłam buziaki i pozdrowienia, powodzenia w tym samym półfinale, mój drogi!
Liver lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: