WYNIKI
+12
Fenistil
Aro
Aleks
KarolStark
Batiooo
Liver
Skrzeczek
Dawid
vestmann
iguś
Łosoś
Dastame
16 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: WYNIKI
Sob 30 Mar - 22:20
Serdeczne gratulacje dla Skrzeczka za zwycięstwo w pierwszej edycji - "Hell.o" to bardzo dobra piosenka i nie dziwi mnie, że forum ją doceniło.
Co do reszty wyników, uważam, że odpowiednio nie zostały docenione Estonia, Armenia i Rosja - nie będę pisał o songach przecenionych, gdyż poziom był wysoki, a poza tym nie chcę by komuś się przeze mnie zrobiło smutno.
Bardzo dziękuję za tyle "punkcików" dla Grecji - cenię sobie nawet te najmniejsze. Szczególne podziękowania kieruję dla Wilka (tutaj ogromnie dziękuję za 7 w finale i 12 w półfinale - kocham... ), syguu (dzięki bardzo za 6 w finale i 7 w półfinale ), Morisona (tutaj dzięki bardzo za 6 w finale i oczywiście dzięki śliczne za 10 w półfinale ), vestmanna (dzięki za 5 w finale ) i Dastame (dzięki za 4 w finale i 8 w półfinale ).
Gratuluję wszystkim i do zobaczenia w Wilnie!
Co do reszty wyników, uważam, że odpowiednio nie zostały docenione Estonia, Armenia i Rosja - nie będę pisał o songach przecenionych, gdyż poziom był wysoki, a poza tym nie chcę by komuś się przeze mnie zrobiło smutno.
Bardzo dziękuję za tyle "punkcików" dla Grecji - cenię sobie nawet te najmniejsze. Szczególne podziękowania kieruję dla Wilka (tutaj ogromnie dziękuję za 7 w finale i 12 w półfinale - kocham... ), syguu (dzięki bardzo za 6 w finale i 7 w półfinale ), Morisona (tutaj dzięki bardzo za 6 w finale i oczywiście dzięki śliczne za 10 w półfinale ), vestmanna (dzięki za 5 w finale ) i Dastame (dzięki za 4 w finale i 8 w półfinale ).
Gratuluję wszystkim i do zobaczenia w Wilnie!
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 30 Mar - 22:57
Gratki dla Litwy! Piosenka bardzo przyjemna w odbiorze, godny pierwszy zwycięzca PdF. Na duży także drugie miejsce Ukrainy, myśłałem, że piosenka jest zbyt specyficzna, aby zajść aż tak daleko, a jednak. Wyżej na pewno widziałbym propozycje z Hiszpanii i Czech.
Ze swojej strony serdecznie dziękuję za miejsce w Top 10, moim celem był sam awans do finału, więc plan wykonany w więcej niż 100%. Szczególne podziękowania za najwyższe noty z :*
Ze swojej strony serdecznie dziękuję za miejsce w Top 10, moim celem był sam awans do finału, więc plan wykonany w więcej niż 100%. Szczególne podziękowania za najwyższe noty z :*
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob 30 Mar - 23:54
Gratulacje, Skrzeczku! Zwycięstwo Litwy było bardzo zdecydowane i raczej nie ma wątpliwości - było jak najbardziej zasłużone. Moje dwa ulubione utwory znalazły się na pierwszym i drugim miejscu, więc wyniki finału bardzo mi się podobają i nie mam jakichś większych zastrzeżeń.
Moje 8. miejsce to naprawdę fajny wynik i dziękuję Wam za wszystkie punkciki (szczególnie za te większe, których było naprawdę sporo ). Na początku edycji nie nastawiałem się na zbyt wiele, ale pozytywny odbiór naprawdę mocno mnie ucieszył i po awansie do finału spodziewałem się właśnie wyniku w tych granicach.
Gratuluję wszystkim historycznego, najlepszego wyniku do tej pory (w końcu to dopiero pierwsza edycja jest ) i mam nadzieję, że w Wilnie znowu się ze wszystkimi zobaczymy.
Moje 8. miejsce to naprawdę fajny wynik i dziękuję Wam za wszystkie punkciki (szczególnie za te większe, których było naprawdę sporo ). Na początku edycji nie nastawiałem się na zbyt wiele, ale pozytywny odbiór naprawdę mocno mnie ucieszył i po awansie do finału spodziewałem się właśnie wyniku w tych granicach.
Gratuluję wszystkim historycznego, najlepszego wyniku do tej pory (w końcu to dopiero pierwsza edycja jest ) i mam nadzieję, że w Wilnie znowu się ze wszystkimi zobaczymy.
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie 31 Mar - 0:39
Gratulacje dla Skrzeczka za pierwsze zwycięstwo w pierwszej edycji konkursu Dosyć bezpieczna piosenka, ale mimo to miła dla ucha i jako że moje wyższe noty znalazły się niżej, zapadł dobry werdykt.
Utrzymuję to, co pisałem w poprzednim poście, przy czym muszę podziękować syguu, ponieważ dołożyła ona naprawdę konkretną cegłę :drunken:
Utrzymuję to, co pisałem w poprzednim poście, przy czym muszę podziękować syguu, ponieważ dołożyła ona naprawdę konkretną cegłę :drunken:
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 31 Mar - 11:32
Brawo - w pełni zasłużone zwycięstwo, dwunastkę przyznałem "komu trzeba" ale już drugie miejsce, które zajęło dziecko Britney i Mansona to dla mnie wielkie zaskoczenie i podpowiedź na przyszłość Gratulacje także dla Eyidy, marjuza i Wondera, bo walka o podium do samego końca była przeciekawa.
Chciałem też podziękować za głosy na moją propozycję każdemu z osobna, ale okazuje się, że musiałbym wymienić 90% uczestników, także buziak dla wszystkich, jak na pierwszy raz chyba poszło nieźle, a drugiego miejsca w półfinale, mimo, że odstawał poziomem od pierwszego semi, i mimo, że bez żadnej dwunastki, za cholerę się nie spodziewałem
Jeszcze raz gratulacje i powodzenia w kolejnych edycjach
Chciałem też podziękować za głosy na moją propozycję każdemu z osobna, ale okazuje się, że musiałbym wymienić 90% uczestników, także buziak dla wszystkich, jak na pierwszy raz chyba poszło nieźle, a drugiego miejsca w półfinale, mimo, że odstawał poziomem od pierwszego semi, i mimo, że bez żadnej dwunastki, za cholerę się nie spodziewałem
Jeszcze raz gratulacje i powodzenia w kolejnych edycjach
Nie 31 Mar - 13:12
trochu nie rozumiem tak wysokiej pozycji Ukrainy, ale rekompensuje mi to świetny zwycięzca w postaci Litwy i Wielka Brytania na podium. dziękuję za wszystkie punkty zwłaszcza za 12 pts od Gruzjii.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie 31 Mar - 13:22
Gratuluję Skrzeczek! Hell.o to przewidywalny, ale dobry i zdecydowanie zasłużony zwycięzca.
Podobały mi się te wyniki, bo poza miejscami ostatnimi i pierwszym punkty były bardzo zróżnicowane. Moi faworyci w tej edycji (poza Francją), Chorwacja i Portugalia, znalazły się w top5, więc jest dobrze. Dzięki za 12 od Dawida i 10 od Marjuza, fajnie, że moja propozycja wam się spodobała.
Powodzenia w następnej edycji.
Podobały mi się te wyniki, bo poza miejscami ostatnimi i pierwszym punkty były bardzo zróżnicowane. Moi faworyci w tej edycji (poza Francją), Chorwacja i Portugalia, znalazły się w top5, więc jest dobrze. Dzięki za 12 od Dawida i 10 od Marjuza, fajnie, że moja propozycja wam się spodobała.
Powodzenia w następnej edycji.
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie 31 Mar - 21:37
Gratulacje dla Skrzeczka za zwycięstwo w wyjątkowej pierwszej edycji Jak widać po moich ocenach, nie był to mój wymarzony zwycięzca. Lubię "Hell.o", jest to naprawdę dobry i przyjemny utwór, ale wolałbym zobaczyć inną propozycję na 1 miejscu. Szkoda, że Portugalii nie udało się załapać na podium, ale fajnie widzieć, że w PDF Amor Electro mają trochę więcej szczęścia niż mieli w KP chyba że wtedy to ja pecha przynosiłem...
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Wto 2 Kwi - 19:33
Świetna edycja, świetny zwycięzca i świetne wyniki - choć zwycięstwo było do przewidzenia, to i reszta podium naprawdę mi odpowiada! Jestem w szoku że do tego podium tak niewiele mi zabrakło - tym bardziej że przez większość głosowania balansowałem na granicy pierwszej i drugiej dziesiątki :O. Tu podziękowania główne dla 7 osób, które dały mi notę 10-12 czyli i co stanowiło aż 2/3 moich punktów. Gratulacje dla organizatorów, w tej edycji bawiłem się nie gorzej niż przy pierwowzorze
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Czw 4 Kwi - 20:32
Trochę czasu minęło, ale coś skomentuję :-).
Jestem zdumiony tak dobrym odbiorem piosenki litewskiej. Bardzo dziękuję. Czułem, że może być dobrze, ale aż tak to nie. Dotychczas rozpoczynanie serii w ogóle mi nie szło (2 ostatnie serie KP zaczynałem od ostatnich miejsc w półfinałach). Miło zacząć teraz od innego wyniku. Jak wspomniano już w temacie 2. Edycji zobaczymy się w Wilnie.
Pozostałe wyniki ogólnie wyglądają fajnie. Coś czułem, że Ukraina może zajść daleko, to dobra piosenka na podium. Utwór z UK nie jest zły, ale raczej tak wysoko bym go nie stawiał. Chorwacja na 4. zdecydowanie mi pasuje. Hiszpania i Portugalia poradziły sobie dużo lepiej, niż się spodziewałem. Holandia na 8. też dobry wynik, nie byłem pewny, czy znajdzie się w finale.
Jestem zdumiony tak dobrym odbiorem piosenki litewskiej. Bardzo dziękuję. Czułem, że może być dobrze, ale aż tak to nie. Dotychczas rozpoczynanie serii w ogóle mi nie szło (2 ostatnie serie KP zaczynałem od ostatnich miejsc w półfinałach). Miło zacząć teraz od innego wyniku. Jak wspomniano już w temacie 2. Edycji zobaczymy się w Wilnie.
Pozostałe wyniki ogólnie wyglądają fajnie. Coś czułem, że Ukraina może zajść daleko, to dobra piosenka na podium. Utwór z UK nie jest zły, ale raczej tak wysoko bym go nie stawiał. Chorwacja na 4. zdecydowanie mi pasuje. Hiszpania i Portugalia poradziły sobie dużo lepiej, niż się spodziewałem. Holandia na 8. też dobry wynik, nie byłem pewny, czy znajdzie się w finale.
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: