- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pią Kwi 26, 2019 8:17 pm
Trzecia edycja i zdecydowanie najtrudniejszy proces poszukiwania czegoś co nie przyniesie wstydu - padło na jedno z odkryć Operacion Triunfo, a dokładnie edycji z 2017 roku, mimo krótkiego stażu w branży Roi wydaje się już być rozpoznawalnym na lokalnym rynku i przede wszystkim obiecującym muzykiem.
Byłbym zapomniał:
Personal life
He is a supporter of LGBT rights.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: HISZPANIA: Roi Méndez - Plumas
Pią Kwi 26, 2019 8:31 pm
Bardzo pozytywny wybór i przede wszystkim cieszę się, że po hiszpańsku, bo wtedy każda piosenka z automatu podoba mi się 50% bardziej. Jako radiówka sprawia się nadzwyczaj dobrze i nieprzeciętnie, głównie dzięki tej charakternej gitarce w refrenie. Na pewno ma się ochotę posłuchać tej piosenki ponownie. W ogóle OT to w moim odczuciu całkiem dobre źródło muzycznych inspiracji - zarówno jeśli chodzi o artystów, jak też o przegląd utworów, które się w tym programie pojawiają.
OMG DWUNASTKI SIĘ SYPIĄ!!! Szybko się uczysz. :P
Powodzenia!
Morison napisał:Personal life
He is a supporter of LGBT rights.
OMG DWUNASTKI SIĘ SYPIĄ!!! Szybko się uczysz. :P
Powodzenia!
Czw Maj 02, 2019 2:15 pm
powiem szczerze, że ja się nieco pogubiłem z tymi hiszpańsko-latynoskimi piosenkami bo wszystkie brzmią dla mnie nieco podobnie (to jest chyba efekt alvaro solera) ale nie znaczy to, że mi się nie podobają takie rytmy, wręcz przeciwnie nie jest nudno, jest energicznie i wesoło. powodzenia
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pią Maj 03, 2019 6:59 pm
Jak na hiszpańską piosenkę z nurtu tych "typowych" to i tak jest nieźle. Charakterystyczne gitarki są najmocniejszym punktem. Piosenkę się pamięta i chce się wracać. Widzimy się w finale.
Pozwolenia na tym forum: