WYNIKI
+11
KarolStark
CB93
Drover
Sebek
bing bing
cryo_official_profile
Fenistil
saopi
Skrzeczek
dejmieeen
Daniell
15 posters
Strona 1 z 2 • 1, 2
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 727
WYNIKI
Nie 15 Wrz - 23:14
I PÓŁFINAŁ
II PÓŁFINAŁ
Już za chwilę ruszamy z finałem!
- WYNIKI:
- Awansowali:
HISZPANIA: Melody - Bandido (hawk21cmb)
NIEMCY: Cecile Believe - Blink Twice (Batiooo)
IRLANDIA: KNEECAP - H.O.O.D (Dawid)
UKRAINA: Thelma Plum - Nobody's Baby (Sebek)
CZECHY: Lordofon - Francoise Hardy (Aro)
SŁOWENIA: Remi Wolf - Cinderella (Darka)
PORTUGALIA: Lisa Sereno - Mystery (saopi)
TURCJA: Daniela Pes - Carme (Drover)
Odpadli:
09 WIELKA BRYTANIA: Ashenspire - Béton Brut (zatecki65) - 42 pkt
10 AUSTRALIA: Rosa Linn - Universe (justi578) - 37 pkt
11 AZERBJEDŻAN: AISEL - Game of Chess (Contratiempo) - 37 pkt
12 CZARNOGÓRA: Inmate - Love and Compassion (Liver) - 35 pkt
13 SERBIA: Teodora - Čuka (Wikus) - 33 pkt
14 AUSTRIA: Mela Rose - So bin ich (Poland) - 26 pkt
Punkty finalistów:
93 88 87 75 71 64 63 61
II PÓŁFINAŁ
- WYNIKI:
- Awansowali:
RUMUNIA: Theo Rose x DOMINO x Alessandra - NU MA DUC LA CLUB (yngve)
HOLANDIA: Levka - Nicht Wir Gemeint (Radek)
BUŁGARIA: Bo Burnham - 1985 (Fenistil)
SZWECJA: ARY - La Vie Est Une Rose (CB93)
GRECJA: Yael Naim - Dream In My Head (marjuz)
PALESTYNA: Meteor Airlines - MANI AMAN (Traveler)
POLSKA: Noże - Heliocentryzm (Rahei)
FINLANDIA: Haloo Helsinki! - Hulluuden Highway (Chione)
Odpadli:
09 WĘGRY: DVA - Kung Fu (dejmieeen) - 64 pkt
10 BELGIA: Bolis Pupul - Ma Tau Wai Road (with Salah Pupul) (bing bing) - 57 pkt
11 FRANCJA: Jazzy - Giving Me (Daniell) - 51 pkt
12 ESTONIA: Metsatöll - Vaid Vaprust (Skrzeczek) - 51 pkt
13 MONAKO: Jorja Smith - High (Szymek79) - 40 pkt
14 SZWAJCARIA: Nicki Minaj - Whip It (cryo_official_profile) - 27 pkt
Punkty finalistów:
89 79 71 71 70 69 67 64
Już za chwilę ruszamy z finałem!
KarolStark, Liver and Rahei lubią ten post
Daniell and Szymek79 nie lubią tego postu
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 653
Re: WYNIKI
Nie 15 Wrz - 23:17
Belgia i Monako??
Sebek lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2304
Nie 15 Wrz - 23:17
Węgry i Belgia??
marjuz and Sebek lubią ten post
- dejmieeenUżytkownik
- Liczba postów : 7
Nie 15 Wrz - 23:21
No nic, może następnym razem.
Fajnie, że moja czołówka się dostała w II semi, całe podium wskoczyło. Trzymam kciuki za finał!
Fajnie, że moja czołówka się dostała w II semi, całe podium wskoczyło. Trzymam kciuki za finał!
marjuz, Fenistil and Sebek lubią ten post
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 642
Nie 15 Wrz - 23:26
Witam wszystkich jeszcze raz po przerwie, w tym debiutantów. Mam nadzieję, że wszyscy jak najlepiej się ze sobą odnajdziemy w nadchodzącej serii.
I półfinał: Bardzo dobre i przewidywalne dla mnie wyniki, jedynie będzie mi brakować Wielkiej Brytanii, ale wydaje mi się, że to najtrudniejszy w odbiorze utwór tej edycji, 9. miejsce w półfinale jest lepsze, niż bym typował. W mniejszym stopniu szkoda też Czarnogóry.
II półfinał: Zagadkowy był dla mnie, bo właściwie wszystkie utwory miały tu moim zdaniem szansę awansować lub odpaść. Niby większość moich ulubionych weszła, ale odpadła moja Estonia i kilka utworów, które miały w sobie coś, a weszły takie, które moim zdaniem właśnie były dużo słabsze od pozostałych xD. Cóż, każdy ma inny gust jak widać. Szczerze to raczej spodziewałem się awansu... Nie jest to styl muzyki wszystkich, ale dostrzegłem w "Vaid Vaprust" jakąś większą wartość i wierzyłem w to, że może być doceniona. Dzięki za punkty tym, którzy je posłali. Może innym razem mi się uda .
I półfinał: Bardzo dobre i przewidywalne dla mnie wyniki, jedynie będzie mi brakować Wielkiej Brytanii, ale wydaje mi się, że to najtrudniejszy w odbiorze utwór tej edycji, 9. miejsce w półfinale jest lepsze, niż bym typował. W mniejszym stopniu szkoda też Czarnogóry.
II półfinał: Zagadkowy był dla mnie, bo właściwie wszystkie utwory miały tu moim zdaniem szansę awansować lub odpaść. Niby większość moich ulubionych weszła, ale odpadła moja Estonia i kilka utworów, które miały w sobie coś, a weszły takie, które moim zdaniem właśnie były dużo słabsze od pozostałych xD. Cóż, każdy ma inny gust jak widać. Szczerze to raczej spodziewałem się awansu... Nie jest to styl muzyki wszystkich, ale dostrzegłem w "Vaid Vaprust" jakąś większą wartość i wierzyłem w to, że może być doceniona. Dzięki za punkty tym, którzy je posłali. Może innym razem mi się uda .
KarolStark, Liver and Fenistil lubią ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 930
Nie 15 Wrz - 23:27
Węgry, Monako i Francja? Tego, że cała trójka zostanie w semi totalnie się nie spodziewałem. No i Austria jednak ciut niedoceniona (co do reszty wyników I półfinału bez większych ekscesów w sumie, jedynie odpadnięcie Australii nieco mnie zdziwiło). Z mojej strony dziękuję ślicznie za awansik, szykuje się mocny finał!
- SebekUżytkownik
- Klan :
Nie 15 Wrz - 23:31
I semi spoko, ale w II Węgry, Belgia i Monako zasłużyły na finał
- saopiUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 24
Nie 15 Wrz - 23:40
Szkoda Węgier, najbardziej oryginalny i zachowujący przy tym swoją quality utwór drugiego semi.
Dawid, Fenistil, Batiooo, Sebek and CB93 lubią ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1958
Nie 15 Wrz - 23:53
Dzięki za awans dla Bułgarii, ale Węgier mi strasznie szkoda. Tym bardziej, że od czasu głosowania doceniłem tę piosenkę jeszcze bardziej. No ale nie poddawaj się. Oby następnym razem się udało z równie dobrą muzą!
marjuz, Sebek and CB93 lubią ten post
- RaheiUżytkownik
- Liczba postów : 111
Pon 16 Wrz - 11:06
Miło wrócić i załapać się na awans, dziękuję!
I półfinał: Będzie mi brakowało Australii, bo byłam pewna awansu. Również wśród finalistów brakuje mi Czarnogóry.
II półfinał: Szkoda Estonii . Szwajcaria zdecydowanie nie zasłużyła na ostatnie miejsce.
I półfinał: Będzie mi brakowało Australii, bo byłam pewna awansu. Również wśród finalistów brakuje mi Czarnogóry.
II półfinał: Szkoda Estonii . Szwajcaria zdecydowanie nie zasłużyła na ostatnie miejsce.
Skrzeczek, Liver and justi578 lubią ten post
- cryo_official_profileUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 164
Pon 16 Wrz - 22:58
mhm do zoba za 3msc
- bing bingUżytkownik
- Liczba postów : 41
Pią 20 Wrz - 9:12
Dawid, Daniell, KarolStark, marjuz, Batiooo and Sebek lubią ten post
- SebekUżytkownik
- Klan :
Nie 22 Wrz - 22:02
FINAŁ
SCOREWIZ
I PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
II PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
Dziękuję przepięknie za tak liczny udział. Przez coverowe zakątki prowadzić Was będzie @Dawid
Hasło do moich głosów: siwajojo
SCOREWIZ
- WYNIKI:
Głosów nie oddał cryo_official_profile
1. miejsce TURCJA: Daniela Pes - Carme (Drover)
2. miejsce CZECHY: Lordofon - Francoise Hardy (Aro)
3. miejsce PORTUGALIA: Lisa Sereno - Mystery (saopi)
Ogromne gratulacje dla Drover za jego pierwsze zwycięstwo w historii KPdF!
I PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
- WYNIKI:
II PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
- WYNIKI:
Dziękuję przepięknie za tak liczny udział. Przez coverowe zakątki prowadzić Was będzie @Dawid
Hasło do moich głosów: siwajojo
Dawid, Skrzeczek, KarolStark, marjuz, Liver, Darka, Fenistil and lubią ten post
Szymek79 nie lubi tego postu
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 642
Nie 22 Wrz - 22:26
Gratuluję wygranej, Drover! Kilka dni po wysłaniu głosów stwierdziłem, że Carmen została przeze mnie oceniona za słabo, ale bez większych punktów ode mnie udało się wygrać. Wyniki finału może nieszczególnie po mojej myśli, ale to nic, każdy ma swój gust i to czyni świat różnorodnym. Było miło posłuchać po dłuższym czasie Waszych wyborów. Wyniki II półfinału wygrał utwór, który, jeśli mam być szczery, na początku wydawał mi się być faworytem do pozostania w półfinale, także ten widok zaskakuje. Przynajmniej wyniki nie są oklepane i nazbyt przewidywalne dla mnie. Dziękuję za 12 w półfinale od Traveler, udało się nam wymienić! Szkoda, że w finale Palestyna nie poradziła sobie lepiej, a Słowenia skończyła niżej, niż bym się spodziewałem, ale było miło mi poznać szczególnie te dwa utwory.
Darka, CB93 and Traveler lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 792
Pon 23 Wrz - 1:13
Przyznam, że jest to lekkie zaskoczenie, bo nie spodziewałem się tego zwycięstwa, liczyłem po prostu na miejsce w top10. Dziękuję za wszystkie noty i cieszę się, że piosenka niektórym z was tak się spodobała! Tym bardziej cieszy mnie ten wynik, bo jak dla mnie ta edycja była naprawdę mocna i nawet piosenka której dałem 1 pkt. w finale była przyjemna - bardzo dużo piosenek mi się spodobało. Po tych 90 edycjach nawet i mi udało się wygrać, więc każdy ma szansę. Cieszę się, że panują tu na forum tak różnorodne gusta i utwory, bo nie doświadczyłem tego w większości podobnych konkursów w których brałem udział. Trochę przykro się złożyło, że kilku osobom, które dały mi 12 ja dałem 0, ale jak już wspomniałem edycja była moim zdaniem mocna. Gratulacje również każdemu zadowolonego ze swojego wyniku, przede wszystkim oczywiście Saiopi za rozpoczęcie swojego debiutu na podium.
W następnej edycji widzimy się w mieście Batman, bo każdy z nas ma coś z superbohatera!
W następnej edycji widzimy się w mieście Batman, bo każdy z nas ma coś z superbohatera!
Dawid, Skrzeczek, KarolStark, marjuz, Liver, Fenistil, Batiooo and lubią ten post
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: