Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

WYNIKI

+11
KarolStark
CB93
Drover
Sebek
bing bing
cryo_official_profile
Fenistil
saopi
Skrzeczek
dejmieeen
Daniell
15 posters
Go down
CB93
CB93
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 297

WYNIKI - Page 2 Empty Re: WYNIKI

Pon 23 Wrz - 7:45
Wystawiony przez Drovera utwór to czysty art i chętnie 12stkowałbym takie utwory co edycję! Wielkie gratulacje za oryginalny, może nawet ryzykowny wybór i sukces!

marjuz and Drover lubią ten post

KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 996
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

Pon 23 Wrz - 10:44
Przeogromne gratulacje dla @Drover. W końcu wygrana, na którą już zasługiwałeś wielokrotnie. Jestem niesamowicie usatysfakcjonowany tym, że wygrał akurat taki utwór w którym występują pole,trawa,konie i który uspokajająco działa na umysł.. to nie mogło się nie udać. Piosenka z całą pewnością zostanie na mojej playliście. W ramach gratulacji oto ten bukiet dla Ciebie

WYNIKI - Page 2 I-Missed-You

A teraz czas na podsumowanie całej edycji.
Pamiętam, że po wieczorku na którym słuchaliśmy tych utworów doszedłem do okrutnego wniosku, że będzie to słaba edycja. Nic mi się praktycznie na tamten moment nie podobało. Wnioski jednak zmieniły się w czasie. Wraz z osłuchaniem utworów, zaczęły się pierwsze sympatie. Na ten moment uważam, że edycja była naprawdę w porządku. Do części utworów będę wracał częściej do innych rzadziej. Były też takie, które zapadną mi na długi czas w pamięć. Rzeczywiście, można było przebierać w gatunkach i nastrojach tych piosenek. Każdemu zapewne coś przypadło do gustu w mniejszym lub większym stopniu.
Co do wyników.. jestem usatysfakcjonowany. Bardzo cieszy zwycięstwo :turkey: oraz reszta podium. Całośc top10 również jest miła dla oka. Osobiście widziałbyn :greece: wyżej, jednak uważam, że jak na taki utwór to wynik jest bardzo dobry. :sweden: również widzialbym kilka oczek wyżej. Co do reszty... trochę szkoda, że :finland: wypadła z top10. Może troche generic, ale mimo to jest to dobra propozycja.
Co do swojego wyniku.. jestem zadowolony. Spodziewałem się miejsca poza top10, dlatego 8 miejsce mnie satysfakcjonuje. Nie spodziewałem się, że zawojuje dużo z takim utworem, więc wynik jest jak najbardziej do przyjęcia. Dziękuję za 12 punktów od :portugal: i :turkey: , 8 punktów od :greece: oraz całą resztę mniejszych punktów.
Podsumowując całą edycję uważam wbrew pozorom za udaną i na pewno będę ją dobrze wspominać, głównie poprzez prześwietnego zwycięzce.
Do zobaczenia w :turkey: .

Dawid, marjuz, Drover, Rahei, Sebek and CB93 lubią ten post

Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 930

Pon 23 Wrz - 15:11
Gratulacje @Drover Serce Carme może mojego serca nie podbiło, ale jak widać utwór znalazł sobie wystarczającą grupę zwolenników, żeby zapewnić sobie wygraną z bezpieczną przewagą.
Ze swojej strony dziękuję za dość zaskakujące drugie miejsce Serce Pomimo zaskakująco pozytywnych komentarzy w temacie (za które wszystkim dziękuję!) nie nastawiałem się na podium, patrząc realistycznie trochę nieskromnie obstawiałem miejsce w drugiej połowie TOP10 (co i tak przed startem edycji brałbym w ciemno), a tu udało się wykręcić bardzo zadowalający mnie wynik. Szczególnie jestem wdzięczny, za zarówno zespół i jak Francoise Hardy są mi szczególnie bliskie, także super, że Wam też się spodobała ta propozycja WYNIKI - Page 2 1f600 Jeszcze raz dzięki więc za wszystkie punkty - zarówno te duże jak i małe.

Co do reszty wyników - bardzo się cieszę, że przeokrutny bop z :romania: znalazł się w TOP5, ale jak widać po notach to była typowa propozycja love-hate. Z drugiej strony szkoda że :finland: i :spain: zostały niedocenione i nie znalazły się w TOP10, a :palestine: też nie zasługiwała na ostatnie miejsce.

Drover and Traveler lubią ten post

Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2304

Pon 23 Wrz - 15:35
Adoruję fakt, że znowu na start serii wygrywa 5-minutowa żeńska ballada z ujmującą progresją. Serce Utwór wyjątkowy na wielu płaszczyznach. Polecam sobie przetestować jak różnie brzmi w pojedynczej słuchawce. Zwycięstwo nieprzypadkowe, a za sprawą solidnej dawki 12-stek!

Wynik :ireland: "H.O.O.D" bez szału, ale i tak powyżej oczekiwań.

Drover and CB93 lubią ten post

yngve
yngve
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 335

Pon 23 Wrz - 21:26
łaska PdFu na pstrym koniu jeździ i nie raz się o tym przekonałem, dziękuję za wszystkie punkty 5 miejsce dla :romania: to dla mnie niemałe zaskoczenie, tym bardziej cieszy bo w pierwszej edycji chciałem wystawić coś autentycznego i powiązanego z wybranym krajem. Miłe zaskoczenie również jeśli chodzi o zwycięzcę, gratuluję :turkey: Turcji tym bardziej, że moja 12nastka dołożyła cegiełkę do tego wyniku. Moja 10tka i 8emka również w top4, bardzo udana edycja i dobre powroty.
saopi
saopi
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Chrześcijanin

Liczba postów : 24

Pon 23 Wrz - 22:34
piękny winner
dziękuję za top 3, nie sądziłem że aż tak wysoko skończy portugalia
tylko jednego państwa spośród finalistów brakuje mi w top 10
Rahei
Rahei
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 111

Wto 24 Wrz - 20:54
Gratulacje @Drover ! Nie spodziewałam się zwycięstwa Turcji ale jest to bardzo miłe zaskoczenie, piosenka bardzo mi się podoba i Carme często wbija mi do głowy jadąc na ciągłym replayu.
Finał według mnie bardzo mocny, każda piosenka z mojego top 10 zasługiwała na 12/10/8 punktów.
Dziękuję za wszystkie punkty, małe i duże. List szczególnie miło za 12 od @zatecki65. Zawsze dziwnie, gdy ktoś obdarzy nas top 3, a my ich nie (sorka Traveler i Batiooo), ale rzeczywiście gusta są różne i na pewno w niejednej edycji się zgramy Ręce ku niebu

Hit tej edycji u mnie to zdecydowanie energetyczne propozycje :romania: :spain: ; :finland: oraz :greece:, która nie raz biła się z Rumunią i Finlandią o podium. Ciężkie wybory padały Uśmiech Powrót uważam za udany i nie spodziewałam się z takim poziomem finału wyniku wyższego niż osiągnęłam.

Piosenki, które nieświadomie nucę: :spain: :romania: :turkey: :greece:

Drover and hawk21cmb lubią ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: