WYNIKI
+7
Dawid
Fenistil
Dastame
Morison
Aro
Liver
Wonder
11 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: WYNIKI
Nie 2 Cze - 15:19
Gratki, Łosoś! Mamy świetnego (moim zdaniem) zwycięzcę, a jak wszyscy widzimy skończyć się to mogło bardzo różnie. Pewnie 3/4 osób teraz w myślach rozważa jak to właśnie ICH głos o wszystkim zadecydował i jak drobna zmiana w ICH głosach na ostatnią chwilę mogła wszystko wywrócić do góry nogami. Z mojej strony też tak jest - Rosja w środę nagle wyskoczyła u mnie z rejonów 4-5 pkt na 10 pkt (głównie za sprawą tego boskiego bridge'a), natomiast Islandia tuż po półfinale spadła u mnie znacząco w dół.
Nie rozumiem natomiast kompletnie tego wszechobecnego hejtu na Armenię. Może i jest to dość typowy radiowy pop, ale mimo to brzmi to świeżo i po pewnym czasie się wkręca, a do tego o dziwo ma całkiem wartościowy tekst.
Na koniec wielkie dzięki dla tych 5 osób, które przyznały Holandii swoje punkty: . I buziaczki dla hejterek.
Nie rozumiem natomiast kompletnie tego wszechobecnego hejtu na Armenię. Może i jest to dość typowy radiowy pop, ale mimo to brzmi to świeżo i po pewnym czasie się wkręca, a do tego o dziwo ma całkiem wartościowy tekst.
Na koniec wielkie dzięki dla tych 5 osób, które przyznały Holandii swoje punkty: . I buziaczki dla hejterek.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Nie 2 Cze - 18:35
Gratki Łosoś! Niestety, zwycięska piosenka niezbyt mnie przekonuje, ale nie zawsze musi wygrywać nasz faworyt.Tym bardziej czuję mały niedosyt, że dwóm pozostałym piosenkom z Top 3 (które wleciały na moją specjalną playlistę) zabrakło naprawdę, naprawdę niewiele. Ale cóż, była to bardzo mocna edycja, wyniki co chwilę się zmieniały więc szacuneczek za wybrnięcie z tego pojedynku jako wygrany
Pozostałe wyniki również nie są specjalnie zadowalające. Bardzo skrzywdzone zostały kapitalne i :( Co do mojego wyniki w semi - dzięki wszystkim za punkty, w szczególności dla i Z jednej strony troszkę boli, że zabrakło niewiele, ale z drugiej nie czuł bym się zbyt dobrze zabierając miejsce Szwecji, która zdecydowanie na ten awans zasłużyła bardziej.
Pozostałe wyniki również nie są specjalnie zadowalające. Bardzo skrzywdzone zostały kapitalne i :( Co do mojego wyniki w semi - dzięki wszystkim za punkty, w szczególności dla i Z jednej strony troszkę boli, że zabrakło niewiele, ale z drugiej nie czuł bym się zbyt dobrze zabierając miejsce Szwecji, która zdecydowanie na ten awans zasłużyła bardziej.
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie 2 Cze - 20:05
Gratulacje dla Łososia, dobrze jest wygrać po serii tak traumatycznych zdarzeń. Szkoda tylko, że akurat z tą piosenką :P Hiszpania była dla mnie jednym z zaledwie kilku pozytywnych bohaterów tego finału, więc tym bardziej cieszę się z jej wysokiego miejsca.
Dzięki za wszystkie punkty w półfinale, szczególnie Polsce.
Dzięki za wszystkie punkty w półfinale, szczególnie Polsce.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 2 Cze - 22:55
Fenistil napisał:Pewnie 3/4 osób teraz w myślach rozważa jak to właśnie ICH głos o wszystkim zadecydował i jak drobna zmiana w ICH głosach na ostatnią chwilę mogła wszystko wywrócić do góry nogami.
Otóż to, nie powiem kogo zamieniłem miejscami w ostatniej chwili z Wonderem bo TEN user znienawidzi mnie jeszcze bardziej Podejrzewam, że taki przypadek był w co drugim głosowaniu, co tylko podkreśla oczywisty już po półfinałach fakt, jak bardzo wyrównana była ta edycja, dla mnie pod względem typowania była ona średnio udana, najbardziej cieszy sukces , a bolą niskie miejsca , i oczywiście , którego niestety się spodziewałem, gdy dziś rano pierwszy raz pomyślałem o wczorajszym finale i zwycięzcy, miałem problem, żeby zanucić piosenkę Łososia, ale gdy włączyłem to na yt, potem drugi i trzeci raz, dochodzę do wniosku, że to reszta głosujących, a nie ja, mieli rację, bo song jest wery kłaliti, nie doceniłem.
Co do swojego wyniku, może nie powiem, że się tego spodziewałem ale bardzo liczyłem na powrót na właściwe tory, czyli co najmniej top 10, serdeczne dzięki dla @Liver za maxa, a także @syguu oraz skandynawski zaciąg @Yngwie, @vestmann, @Drover za gros punktów <3 ;*
- GośćGość
Pon 3 Cze - 8:13
Wyniki ogółem naprawdę zaskakujące, takiego ścisku to chyba nigdy nie było i praktycznie każda piosenka mogła sięgnąc po zwycięstwo, padło na Rosję i jestem zadowolony z takiego rezultatu, wielkie gratulacje Łosoś chociaż dziwnie to wygląda, że to Polska według tabeli jest na pierwszym miejscu lekką zmyłkę miałem na samym początku.
Dziękuje za finał i w nim przynajmniej nieostatnie miejsce, edycja była na wysokim poziomie i musiał ktoś zając dolne półki, ze swojej strony dziękuje ślicznie Karolowi za 12 oraz Eydzie i Igusiowi za 10.
PS zasługiwali na wyższe miejsca .-.
Dziękuje za finał i w nim przynajmniej nieostatnie miejsce, edycja była na wysokim poziomie i musiał ktoś zając dolne półki, ze swojej strony dziękuje ślicznie Karolowi za 12 oraz Eydzie i Igusiowi za 10.
PS zasługiwali na wyższe miejsca .-.
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Pon 3 Cze - 9:26
Ależ to był mocny finał! Zdecydowanie najmocniejszy w dotychczasowej historii PDF i bardzo przyjemnie mi się w nim głosowało. 5. miejsce uważam za całkowicie satysfakcjonujące, zwłaszcza przy takim ścisku.
Gratulacje dla Łososia! Jak najbardziej jest to dobry i godny zwycięzca. Uważam, że wszystkie kraje z TOP4 znalazły się tam zasłużenie. Wyżej umieściłbym i .
Ze swojej strony dziękuję jeszcze max za 12 od syguu i Sebka, 10 od Karola i Wondera, 8 od Wilka i Dawida oraz za każdy inny punkcik.
Gratulacje dla Łososia! Jak najbardziej jest to dobry i godny zwycięzca. Uważam, że wszystkie kraje z TOP4 znalazły się tam zasłużenie. Wyżej umieściłbym i .
Ze swojej strony dziękuję jeszcze max za 12 od syguu i Sebka, 10 od Karola i Wondera, 8 od Wilka i Dawida oraz za każdy inny punkcik.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sro 5 Cze - 16:07
Gratki @Łosoś - co prawda "I Need Your Love" nie było moją ulubioną piosenką ze stawki finałowej, ale uważam, że to dobra piosenka na wysokim poziomie.
Wyniki prawie w 100% są sprawiedliwe, jedynie szkoda mi Armenii - to świetna piosenka, która ogromnie mi się wkręciła.
Ze swojej strony ogromnie dziękuję za łączne 24 punkty od @Yngwie i @Morison oraz za 10 finałowych punkcików od @Wilk - bardzo się cieszę, że utwór Wam się spodobał. Dziękuję także za każdy pojedynczy punkcik - bardzo mi miło.
Powodzonka wszystkim w następnej edycji!
Wyniki prawie w 100% są sprawiedliwe, jedynie szkoda mi Armenii - to świetna piosenka, która ogromnie mi się wkręciła.
Ze swojej strony ogromnie dziękuję za łączne 24 punkty od @Yngwie i @Morison oraz za 10 finałowych punkcików od @Wilk - bardzo się cieszę, że utwór Wam się spodobał. Dziękuję także za każdy pojedynczy punkcik - bardzo mi miło.
Powodzonka wszystkim w następnej edycji!
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: