WYNIKI
+7
Dawid
Fenistil
Dastame
Morison
Aro
Liver
Wonder
11 posters
Strona 1 z 2 • 1, 2
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
WYNIKI
Sob 25 Maj - 21:57
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
OTO FINALIŚCI:
POLSKA
HISZPANIA
PORTUGALIA
: WIELKA BRYTANIA
GRECJA
BELGIA
ROSJA
PUNKTY FINALISTÓW
1. 79
2. 68
3. 67
4. 66
5. 64
6. 63
7. 61
DO FINAŁU NIE PRZESZLI:
08. GRUZJA: Nightwish - Élan (57 pkt.)
09. ESTONIA: Idina Menzel ft. Tracie Thoms - Take me or leave me (56 pkt.)
10. DANIA: PNAU - Go Bang (45 pkt.)
11. CZECHY: The SLoT - Esli (37 pkt.)
12. IRLANDIA: Kensington - Do I Ever (33 pkt.) -50%
13. : LIECHTENSTEIN: nublu ft. reket - MINA KA (28 pkt.)
_______________________________________________________________________________________________________________
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
OTO FINALIŚCI:
FINLANDIA
SZWECJA
NORWEGIA
ISLANDIA
IZRAEL
AUSTRALIA
ARMENIA
PUNKTY FINALISTÓW
1. 71
2. 69
3. 67
4. 65
5. 63
6. 61
7. 60
DO FINAŁU NIE PRZESZLI:
08. NIEMCY: Karl-Erik Taukar - Salaja (58 pkt.)
09. FRANCJA: Vendredi sur Mer - Écoute chérie (56 pkt.)
10. UKRAINA: Vaz - Sunshine (55 pkt.)
11. LITWA: Radical Face - The Road to Nowhere (53 pkt.)
12. WŁOCHY: Chimène Badi - Les retardataires (49 pkt.)
13. HOLANDIA: Jay Chou - Fearless (27 pkt.)
OTO FINALIŚCI:
POLSKA
HISZPANIA
PORTUGALIA
: WIELKA BRYTANIA
GRECJA
BELGIA
ROSJA
PUNKTY FINALISTÓW
1. 79
2. 68
3. 67
4. 66
5. 64
6. 63
7. 61
DO FINAŁU NIE PRZESZLI:
08. GRUZJA: Nightwish - Élan (57 pkt.)
09. ESTONIA: Idina Menzel ft. Tracie Thoms - Take me or leave me (56 pkt.)
10. DANIA: PNAU - Go Bang (45 pkt.)
11. CZECHY: The SLoT - Esli (37 pkt.)
12. IRLANDIA: Kensington - Do I Ever (33 pkt.) -50%
13. : LIECHTENSTEIN: nublu ft. reket - MINA KA (28 pkt.)
_______________________________________________________________________________________________________________
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
OTO FINALIŚCI:
FINLANDIA
SZWECJA
NORWEGIA
ISLANDIA
IZRAEL
AUSTRALIA
ARMENIA
PUNKTY FINALISTÓW
1. 71
2. 69
3. 67
4. 65
5. 63
6. 61
7. 60
DO FINAŁU NIE PRZESZLI:
08. NIEMCY: Karl-Erik Taukar - Salaja (58 pkt.)
09. FRANCJA: Vendredi sur Mer - Écoute chérie (56 pkt.)
10. UKRAINA: Vaz - Sunshine (55 pkt.)
11. LITWA: Radical Face - The Road to Nowhere (53 pkt.)
12. WŁOCHY: Chimène Badi - Les retardataires (49 pkt.)
13. HOLANDIA: Jay Chou - Fearless (27 pkt.)
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
Re: WYNIKI
Sob 25 Maj - 22:17
Z pierwszego półfinału mogłaby wejść Gruzja i Czechy, jednak najważniejsze, że udało się to Hiszpanii. Nie smuci mnie, że w końcu zająłem magiczne ostatnie miejsce. Grunt to wprowadzić trochę kolorytu (którego swoją drogą spodziewałem się więcej po "Zamianie Stref", ale dobra :P) i że nie ma 0
W drugim półfinale mocno wsparłbym punktami zarówno Holandię, jak i Niemcy. Francja również zasłużyła przynajmniej na awans.
W drugim półfinale mocno wsparłbym punktami zarówno Holandię, jak i Niemcy. Francja również zasłużyła przynajmniej na awans.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 25 Maj - 22:26
Dzięki za prawie awans Coś tak czułem, że teraz trochę zabraknie no i stało się Cóż, dzięki za każdy punkcik, zabrakło niewiele naprawdę. Ogólne II półfinał był niesamowicie wyrównany, o czym świadczy ścisk w tabeli.
Co do reszty wyników to są one naprawdę niezłe. Przeszli wszyscy moi najwięksi faworyci, więc nie będę narzekać. Szkoda, że wśród awansujących zabrakło klimatycznej Litwy, która powinna wymienić się z jedną piosenkę, której nawet nie pamiętam.... A oprócz tego dziwi ostatnie miejsce Holandii, która mimo wszystko powinna być zdecydowanie wyżej.
Ze znanej mi stawki pierwszego semi to ostatnie miejsce Liechtensteinu (coś ten estoński nie ma wzięcia w tej edycji) i flop Danii to słaby żart.
Co do reszty wyników to są one naprawdę niezłe. Przeszli wszyscy moi najwięksi faworyci, więc nie będę narzekać. Szkoda, że wśród awansujących zabrakło klimatycznej Litwy, która powinna wymienić się z jedną piosenkę, której nawet nie pamiętam.... A oprócz tego dziwi ostatnie miejsce Holandii, która mimo wszystko powinna być zdecydowanie wyżej.
Ze znanej mi stawki pierwszego semi to ostatnie miejsce Liechtensteinu (coś ten estoński nie ma wzięcia w tej edycji) i flop Danii to słaby żart.
- GośćGość
Nie 26 Maj - 11:30
Bardzo ciasny był drugi półfinał patrząc na dorobki punktowe, cieszę się, że piosenka Lava przypadła do gustu na tyle, żeby dostała się do finału, dzięki wielkie!
Wyniki ogólnie dobre, główni faworyci dalej w grze, tym razem uważam, że jednak Włochy zasługiwały na finał, a Holandia zdecydowanie nie na ostatnie miejsce.
W pierwszym półfinale, na szybko słuchałem niektórych utworów i na pewno żałować będę braku awansu Gruzji :oops: a tak to w większości awansowało to, co powinno. :P
Wyniki ogólnie dobre, główni faworyci dalej w grze, tym razem uważam, że jednak Włochy zasługiwały na finał, a Holandia zdecydowanie nie na ostatnie miejsce.
W pierwszym półfinale, na szybko słuchałem niektórych utworów i na pewno żałować będę braku awansu Gruzji :oops: a tak to w większości awansowało to, co powinno. :P
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 26 Maj - 18:07
Wyniki półfinałów względnie mi się podobają, wymieniłbym chyba tylko 1 propozycja z I semi i dwie z II, ogólnie muszę też przyznać, że stawka jest bardzo mocna i każdy duży punkt za miejsce w top 10 finału będzie bardzo wartościowy, 2x bardziej niż w dwóch poprzednich edycjach
Przede wszystkim muszę zwrócić uwagę na dwie rzeczy - mega wyrównane wyniki punktowe, zwłaszcza II semi oraz skandalicznie mało pkt dla , obawiałem się, że Jet Li będzie na styku, jeśli chodzi o awans i że może zabraknąć paru punktów, bo nie każdy jest fanem takich klimatów, a okazało się, że propozycja została zjechana po całości, Fu na taką punktacje, ciekawe czy Fenistil oprócz ukąszeń owadów leczy również złamane serduszko XD
Na szczęście pozostali moi faworyci znaleźli się w finale, również powinna być wyżej, przepraszam pana Contratiempo, bo wydaje mi się, że wiem co narobiłem swoimi głosami :/
Przede wszystkim muszę zwrócić uwagę na dwie rzeczy - mega wyrównane wyniki punktowe, zwłaszcza II semi oraz skandalicznie mało pkt dla , obawiałem się, że Jet Li będzie na styku, jeśli chodzi o awans i że może zabraknąć paru punktów, bo nie każdy jest fanem takich klimatów, a okazało się, że propozycja została zjechana po całości, Fu na taką punktacje, ciekawe czy Fenistil oprócz ukąszeń owadów leczy również złamane serduszko XD
Na szczęście pozostali moi faworyci znaleźli się w finale, również powinna być wyżej, przepraszam pana Contratiempo, bo wydaje mi się, że wiem co narobiłem swoimi głosami :/
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Nie 26 Maj - 19:26
to pani xD i szkoda, że znowu pod kreską :/Morison napisał:przepraszam pana Contratiempo, bo wydaje mi się, że wiem co narobiłem swoimi głosami :/
Mnie wyniki się podobają, ale wiadomo szkoda, że tak mało mi brakowało, bo piosenka chyba moja ulubiona z tych co wystawilem. W każdym razie fajnie, że po 4 edycjach nadal nie wypadłem za top 20 ani razu.
Aaa to co się stało z piosenką Fena w drugim semi to jakieś nieporozumienie. Ciekawe czy każdy song z dalekiej Azji będzie tak umierał :c
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 26 Maj - 22:37
Oczywiście że tak, mam wiele zastosowań! No i cóż, nie udało się - trudno, czasem tak bywa. Już w momencie podziału na półfinały jęknąłem cicho widząc, że towarzystwo w drugim półfinale jest (w moim odczuciu) zdecydowanie mniej azjolubne niż towarzystwo w pierwszym i że o awans może nie być łatwo. Ostatnie miejsce ze znaczącą stratą to na pewno rozczarowanie, ale i tak jestem z tego wyboru bardzo dumny i mam nadzieję, że przyszłe próby wejścia w te rejony będą wypadały lepiej. Dzięki Wam za punkty i za mocne wsparcie w komentarzach.Morison napisał:ciekawe czy Fenistil oprócz ukąszeń owadów leczy również złamane serduszko XD
Poza moim rezultatem wyniki też nie są dobre - doskwiera mi bardzo mocno brak miejsca w finale dla i przede wszystkim najlepszej piosenki edycji . Mimo to ogólny poziom mieliśmy dość wysoki, a co za tym idzie - w finale tak czy inaczej mamy kilka naprawdę fajnych piosenek i postanowiłem nie rozpaczać za bardzo (choć pierwotnie bardzo miałem na to ochotę :P ). Powodzenia dla finalistów!
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pon 27 Maj - 11:54
Dastame napisał:to pani xDMorison napisał:przepraszam pana Contratiempo, bo wydaje mi się, że wiem co narobiłem swoimi głosami :/
To przepraszam ponownie
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 28 Maj - 18:17
Nie ma tragedii, ale rezultaty niesmaczne.
Dzia za awans.
Dzia za awans.
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Pią 31 Maj - 17:35
Szkoda bardzo, że Irlandia zepsuła sobie awans przez brak głosów (choć w zależności od tego, jak ułożyłaby głosy, mogłaby się też z niego wykopać). Zdecydowanie najlepszy utwór, jaki w tej edycji poznałem. Była szansa na drugą dwunastkę z rzędu ode mnie dla tego kraju. Poza tym szkoda, choć już w dużo mniejszym stopniu, że nie przesły Gruzja i Liechtenstein, na który już kiedyś gdzieś się natknąłem. W mniejszym stopniu szkoda Czech.
Wyniki II semi nieco rozczarowały mnie, bo liczyłem na przejście bardzo dobrzej Ukrainy. Z kolei Niemcy poradziły sobie lepiej, niż przypuszczałem, ale nadal zabrakło do awansu. I Holandia to utwór jak dla mnie daleki od zasługiwania na ostatnie miejsce. Miło byłoby też zobaczyć w finale Litwę :p, ale nie nastawiałem się na to i przynajmniej nadal pół setki punktów jest przekroczone, więc mogło być gorzej. No i szczerze mówiąc to uważam awans Armenii za bardzo niesłuszny, ale to już moje zdanie, jak widać przeważały inne opinie.
Miłego odsłuchu finału i dnia wszystkim!
Wyniki II semi nieco rozczarowały mnie, bo liczyłem na przejście bardzo dobrzej Ukrainy. Z kolei Niemcy poradziły sobie lepiej, niż przypuszczałem, ale nadal zabrakło do awansu. I Holandia to utwór jak dla mnie daleki od zasługiwania na ostatnie miejsce. Miło byłoby też zobaczyć w finale Litwę :p, ale nie nastawiałem się na to i przynajmniej nadal pół setki punktów jest przekroczone, więc mogło być gorzej. No i szczerze mówiąc to uważam awans Armenii za bardzo niesłuszny, ale to już moje zdanie, jak widać przeważały inne opinie.
Miłego odsłuchu finału i dnia wszystkim!
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Pią 31 Maj - 18:03
Bardzo dziękuję za drugi awans z rzędu , w ciągu czterech edycji 1. serii PdF osiągnąłem więcej awansów niż w ciągu całej ostatniej serii KP. Z wyjątkiem Estonii i Irlandii, dla których powinno się znaleźć miejsce w finale (choć akurat Irlandia sama sobie zasłużyła na pozostanie w semi), wyniki uważam za bardzo dobre.
Do zobaczenia na jutrzejszym wieczorku finałowym!
Do zobaczenia na jutrzejszym wieczorku finałowym!
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
Sob 1 Cze - 21:55
WYNIKI FINAŁU 4. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/265475/pdf-4---final/rXFUA5cS
1. ROSJA: Albin Lee Meldau - I Need Your Love - 120 pkt. (Łosoś)
2. POLSKA: Conan Gray - Greek God - 120 pkt. (Dawid)
3. ISLANDIA: Lucia - Yours - 119 pkt. (vestmann)
4. HISZPANIA: Slimane - Viens on s'aime - 118 pkt. (Morison)
5. AUSTRALIA: Levante - Andrà tutto bene - 114 pkt. (iguś)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/263347/pdf-4---i-semifinal/dNxQDQJe
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/263588/pdf-4---ii-semifinal/rxH8PBX8
Brawa dla Łososia za jego pierwsze zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 4. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @KarolStark.
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/265475/pdf-4---final/rXFUA5cS
1. ROSJA: Albin Lee Meldau - I Need Your Love - 120 pkt. (Łosoś)
2. POLSKA: Conan Gray - Greek God - 120 pkt. (Dawid)
3. ISLANDIA: Lucia - Yours - 119 pkt. (vestmann)
4. HISZPANIA: Slimane - Viens on s'aime - 118 pkt. (Morison)
5. AUSTRALIA: Levante - Andrà tutto bene - 114 pkt. (iguś)
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/263347/pdf-4---i-semifinal/dNxQDQJe
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/263588/pdf-4---ii-semifinal/rxH8PBX8
Brawa dla Łososia za jego pierwsze zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 4. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @KarolStark.
- GośćGość
Sob 1 Cze - 22:00
nieslychane uzytkownicy poraz kolejny udowadniaja ze nie maja gustu o my gosh
(łapka w duł = jestes zjebem)
(łapka w duł = jestes zjebem)
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 1 Cze - 22:12
Mało zabrakło, aby regulamin wypaczył wyniki. Dalej potrzymuję wersję, że powinniśmy trzymać się eurowizych przepisów i dawać wyżej piosenkę z mniejszą ilością zer.
Wyniki na żywo to była jakaś karuzela, ale zawsze jedyne co można z nich wywnioskować to gust poszczególnych użytkowników, bo tabela zmienia się co chwilę. Dobrze więc, że mamy już ostateczne rezultaty.
Ostateczne wyniki zaskakująco dobre. Podium wypełniły wyłącznie niezbyt znane piosenki i żadne nie było pójściem na łatwiznę. Brawo forumowicze, wracamy na dobre tory! Kilka rezultatów oczywiście wciąż niezrozumiałych i zawyżonych, ale możecie sobie wyczytać z moich punktów wszystko.
Dziękuję za wszyściutkie punkty dla Polski, miło że doceniliście. 12 od Cryo, Eyidy, igiego i Łososia największe buziaki. Właściwie sam sobie 'odebrałem' zwycięstwo, ale z drugiej strony dałem 12 zwycięzcy, zwycięzca dał 12 mi, czego chcieć więcej?
Wszystko udało się wyjątkowo spk, nie zepsujmy tego już za edycję. Powodzonka
Wyniki na żywo to była jakaś karuzela, ale zawsze jedyne co można z nich wywnioskować to gust poszczególnych użytkowników, bo tabela zmienia się co chwilę. Dobrze więc, że mamy już ostateczne rezultaty.
Ostateczne wyniki zaskakująco dobre. Podium wypełniły wyłącznie niezbyt znane piosenki i żadne nie było pójściem na łatwiznę. Brawo forumowicze, wracamy na dobre tory! Kilka rezultatów oczywiście wciąż niezrozumiałych i zawyżonych, ale możecie sobie wyczytać z moich punktów wszystko.
Dziękuję za wszyściutkie punkty dla Polski, miło że doceniliście. 12 od Cryo, Eyidy, igiego i Łososia największe buziaki. Właściwie sam sobie 'odebrałem' zwycięstwo, ale z drugiej strony dałem 12 zwycięzcy, zwycięzca dał 12 mi, czego chcieć więcej?
Wszystko udało się wyjątkowo spk, nie zepsujmy tego już za edycję. Powodzonka
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Sob 1 Cze - 22:23
Dzięki za zwycięstwo, w niesłychanych okolicznościach . Lekko dla mnie niespodziewane, choć miałem nadzieję, że będe wysoko. Ogółem wyniki wyszły bardzo dobre, chociaż początkowo wskazywało na leeki dramat. Cieszę się że moje top 2 tak wysoko, z jednym wręcz zaszła bosska wymiana. Dzięki za 12 od marjuza, Dawida, Wondera oraz Szymka, no i za 10 od Holandii oraz Belgii, oraz inne pomniejsze punkty :P
Trochę natomiast szkoda Finlandii, no i Szwecja za wysoko.
Ogółem to była najlepsza edycja i miejmy nadzieję, że poziom się utrzyma.
Widzimy się oczywiście nigdzie indziej niż na Krymie! Symferopol zaprasza max kisses
Trochę natomiast szkoda Finlandii, no i Szwecja za wysoko.
Ogółem to była najlepsza edycja i miejmy nadzieję, że poziom się utrzyma.
Widzimy się oczywiście nigdzie indziej niż na Krymie! Symferopol zaprasza max kisses
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: