WYNIKI
+17
Fenistil
Drover
hawk21cmb
vestmann
Dawid
Liver
Yngwie / admin
Aro
Jasiek
iguś
DanielW
Skrzeczek
marjuz
Aleks
KarolStark
Poland
Daniell
21 posters
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: WYNIKI
Pon 27 Kwi - 11:50
Wyniki finału przedstawione będą w tradycyjnej formie.Morison napisał:@Aleks, robimy finał z televotingiem złożonym z półfinalistów?
Pon 27 Kwi - 12:31
Wyniki I półfinału bardzo mi się podobają, choć trochę czuję niesmak. Był to jednak trudny semi z wieloma świetnymi piosenkami i oczywiste było że nie wszystkim się uda. Jestem MEGA zadowolony z awansu , cieszy również i . Byłem bardzo zdziwiony brakiem awansu - była to pierwsza od wielu edycji piosenka Dastame która naprawdę mi się spodobała. Zobaczyłbym również w finale no ale wiadomo, nie wszyscy się zmieszczą he he. Od siebie dziękuję za awans dla . Przyznam, że nie spodziewałem się, wydawało mi się że moja piosenka jest zbyt generic na tle innych.
II półfinał niezbyt znam, ale smuci brak awansu dla .
Powodzenia dla wszystkich finalistów!
II półfinał niezbyt znam, ale smuci brak awansu dla .
Powodzenia dla wszystkich finalistów!
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sob 2 Maj - 22:00
WYNIKI FINAŁU 22. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/320101/pdf-22---final
TOP 5 po głosowaniu półfinalistów (KLIK)
1. BIAŁORUŚ: Sofi Tukker - Swing - 149 pkt. (Liver)
2. IRLANDIA: Black Pumas - Colors - 148 pkt. (marjuz)
3. NORWEGIA: Alanis Morissette - Reasons I Drink - 146 pkt. (Drover)
4. CZECHY: Silvana Estrada - Sabré Olvidar - 139 pkt. (vestmann)
5. WŁOCHY: Alvvays - Dreams Tonite - 135 pkt. (Przemek)
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/317786/pdf-22---i-semifinal
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/317787/pdf-22---ii-semifinal
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serdeczne gratulacje dla Livera za historyczne, pierwsze zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 22. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @Liver.
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/320101/pdf-22---final
TOP 5 po głosowaniu półfinalistów (KLIK)
1. BIAŁORUŚ: Sofi Tukker - Swing - 149 pkt. (Liver)
2. IRLANDIA: Black Pumas - Colors - 148 pkt. (marjuz)
3. NORWEGIA: Alanis Morissette - Reasons I Drink - 146 pkt. (Drover)
4. CZECHY: Silvana Estrada - Sabré Olvidar - 139 pkt. (vestmann)
5. WŁOCHY: Alvvays - Dreams Tonite - 135 pkt. (Przemek)
WSZYSCY ODDALI SWOJE VOTA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/317786/pdf-22---i-semifinal
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/317787/pdf-22---ii-semifinal
Serdeczne gratulacje dla Livera za historyczne, pierwsze zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 22. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @Liver.
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Sob 2 Maj - 22:04
Podsumowując:
Dziękuje za liczne głosy dla mojej piosenki, jestem naprawdę zaskoczony że Pumasy zajęły tak wysoką pozycję Tak jak napisał Drover, warto było wystawic cos w swoim stylu. Wyniki całościowo ujdą, choć poszczególne głosowania nierzadko wołały o pomstę do nieba. Cieszą i : serbia: w TOP 7. Niestety reszta top 3 mnie mówiąc delikatnie nie porwała. Widzimy się w Mińsku. i tam mam nadzieję już bez manipulacji
Dziękuje za liczne głosy dla mojej piosenki, jestem naprawdę zaskoczony że Pumasy zajęły tak wysoką pozycję Tak jak napisał Drover, warto było wystawic cos w swoim stylu. Wyniki całościowo ujdą, choć poszczególne głosowania nierzadko wołały o pomstę do nieba. Cieszą i : serbia: w TOP 7. Niestety reszta top 3 mnie mówiąc delikatnie nie porwała. Widzimy się w Mińsku. i tam mam nadzieję już bez manipulacji
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Sob 2 Maj - 22:14
Gratulacje Liver! Dobry zwycięzca i na pewno taka wygrana po okresie gorszych wyników lepiej smakuje. Ogólnie w czołówce same bardzo dobre utwory. Co prawda Rosja zajęła dopiero 14. miejsce, ale nie przeczuwałem, że będzie gdzieś wysoko. Miło było poznać.
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Sob 2 Maj - 22:33
Bardzo ciekawe wyniki, emocje do samego końca Bardzo wysoki poziom finału (według mnie) sprawia, że właściwie jakiekolwiek, poza małymi wyjątkami, te wyniki by nie były, i tak byłbym zadowolony. Gratulacje, Liver, może ta propozycja nie należała do mojej ścisłej czołówki tej edycji, ale to bardzo porządna piosenka, więc nie jest źle Do samego końca miałem nadzieję, że to jednak Czechy wygrają, ale niestety, nie udało się, a szkoda, bo to genialny utwór. Co do reszty wyników, to oprócz wspomnianych Czech wyżej widziałbym Włochy, Islandię i Czarnogórę, a Szwecja, chociaż nie załapała się już niestety u mnie na punkty, nie zasłużyła na ostatnie miejsce Na koniec dziękuję bardzo za wszystkie punkty oddane na Finlandię w półfinale i do zobaczenia w następnej edycji! (mam nadzieję, że trochę bardziej dla mnie udanej xd)
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Sob 2 Maj - 22:35
Nie ukrywam - win Białorusi to dla mnie ogromny szok, już sam jej awans do finału mnie nieco zaskoczył, a w finale raczej obstawiałem dla niej lokatę w bottom3. xD Niemniej jednak Liverowi należą się olbrzymie gratulacje, wytrwałość w końcu się opłaciła. Najważniejsze, że największy xnt, czyli Kukumba - awansował do finału, a nawet wbił się do TOP10. <3Cieszą także pozycje Irlandii, Norwegii, Armenii, Serbii, czy Ukrainy. To był naprawdę przyjemny finał, w którym stawki dobrze się słuchało. Ze swojej strony dziękuję za 8. miejsce, całkowicie mnie ono satysfakcjonuje. Dzia za każdy punkt.
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Sob 2 Maj - 22:42
Fajne top8 nawet wyszło z tego wszystkiego. Moim zwycięzcą jest Irlandia, ale drugie miejsce to też super wynik, bo wydawało mi się, że nie zostanie aż tak doceniona. Wyżej bym umieścił jedynie Islandię, top10 powinno być tu co najmniej. Gratulacje dla zwycięzcy! I dla wszystkich za niezły poziom i możliwość poznania kilku super piosenek, do których z pewnością będę jeszcze powracać.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 2 Maj - 22:52
Wow, te wyniki są tak samo zaskakujące, jak i dobre. Przede wszystkim gratki Liver Przyznam bez bicia, że Swing było jedną z ostatnich piosenek, które bym obstawiał do wygranej. A tu proszę udało się, z czego jestem niezmiernie zadowolony, bo piosenka na playlistę wleciała. Mało tego, całe Top 8 jest jak najbardziej zasłużone (z tego miejsca chciałbym przeprosić Serbię, która do samego końca była u mnie na granicy przyznania punktów). Mimo wszystko mam pewne zastrzeżenia - brakuje mi nieco na podium genialnej Armenii, no i Czarnogórę też chętnie bym widział w Top 10.
Co do rezultatu - cudów nie oczekiwał, chociaż tak teraz patrząc na wyniki mały niedosyt jest, że nie udało się wskoczyć do czołowej dziesiątki. No ale cóż, najwidoczniej klątwa gospodarza działa xd Dzięki za wszelkie punkty, a w szczególności za te najwyższe od i
See ya, mam nadzieję, że następna edycja też będzie stała na tak wysokim poziomie.
Co do rezultatu - cudów nie oczekiwał, chociaż tak teraz patrząc na wyniki mały niedosyt jest, że nie udało się wskoczyć do czołowej dziesiątki. No ale cóż, najwidoczniej klątwa gospodarza działa xd Dzięki za wszelkie punkty, a w szczególności za te najwyższe od i
See ya, mam nadzieję, że następna edycja też będzie stała na tak wysokim poziomie.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 2 Maj - 22:59
O mamma mia. Nawet @Liver już wygrywa kolejny raz, a ja dalej czekam na win. Świat stoi na głowie. 0.0 Gratki! NO I KOLEJNY DOWÓD NA TO, ŻE TYLKO ORGANIZATORZY WYGRYWAJĄ W PDF.
Z innych manipulacji: no te głosy Aleksa mocno się wyróżniają tymi zerami dla czołówki i jedynie 6pkt dla Białorussi w semi 0.0 0.0 0.0 Mam nadzieję, że ustawki jednak nie było.
Wyniki strasznie randomowe. Dość równy poziom był. Każdy coś miał coś dla siebie miłego. Mój winner to Irlandia. Genialna music itd. Też spodziewałem się niższej pozycji.
DZIĘKUJĘ ZA TOP10 DLA KUKUMBAS. Przed edycją brałbym to miejsce w ciemno. Cieszę się, że tak jak pisałem w temacie - kilka osób dało się porwać temu klimatowi. Dzia za support!!!
Z innych manipulacji: no te głosy Aleksa mocno się wyróżniają tymi zerami dla czołówki i jedynie 6pkt dla Białorussi w semi 0.0 0.0 0.0 Mam nadzieję, że ustawki jednak nie było.
Wyniki strasznie randomowe. Dość równy poziom był. Każdy coś miał coś dla siebie miłego. Mój winner to Irlandia. Genialna music itd. Też spodziewałem się niższej pozycji.
DZIĘKUJĘ ZA TOP10 DLA KUKUMBAS. Przed edycją brałbym to miejsce w ciemno. Cieszę się, że tak jak pisałem w temacie - kilka osób dało się porwać temu klimatowi. Dzia za support!!!
Sob 2 Maj - 23:00
Gratulacje dla zwycięzcy, co prawda nie mów faworyt ale dobrze jest się czasem zaskoczyć. Jak dla mnie to za nisko w głosowaniu, natomiast wysoka pozycja jest dość ciekawa, nie spodziewałem się tego. Osobiście uplasowałbym oraz w top 3. Ogólnie, finał był dość wyrównany, bardzo ciasno w pierwszej trójce, a winner wygrał 1 punktem - 12 na 17 piosenek uzyskało więcej niż 100 pkt.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Sob 2 Maj - 23:35
Dziękuję Wam bardzo! Liczyłem, że uda mi się z tą piosenką awansować do finału i ugrać może Top 10, ale nie chciałem pompować balonika. Zwycięstwo smakuje o tyle lepiej, że w końcu wygrałem z piosenką nieanglojęzyczną! Jak już przy tym jesteśmy to aż tak mnie Czechy nie oczarowały, jednak jeszcze piękniejsze od mojego triumfu byłoby chyba Top 2 ja i vestmann (w dowolnej kolejności). Dużo przecież nie zabrakło.
Szkoda, że moi faworyci poradzili sobie gorzej. Dobre, rockowe numery z Danii oraz Grecji poza Top 10, nonkonformistyczna Ukraina ledwo załapała się na punkty za tę edycję, Rosja również nisko. Tylko Serbii z Norwegią się powiodło.
Zapraszam do Mińska. Wygrałem nieznacznie w wyrównanej edycji, ale mam nadzieję, że edycję (nomen omen) zorganizowaną przeze mnie zapamiętacie na długo
Szkoda, że moi faworyci poradzili sobie gorzej. Dobre, rockowe numery z Danii oraz Grecji poza Top 10, nonkonformistyczna Ukraina ledwo załapała się na punkty za tę edycję, Rosja również nisko. Tylko Serbii z Norwegią się powiodło.
Zapraszam do Mińska. Wygrałem nieznacznie w wyrównanej edycji, ale mam nadzieję, że edycję (nomen omen) zorganizowaną przeze mnie zapamiętacie na długo
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 2 Maj - 23:38
Zapomniałem dodać. 5 piosenek z Top6 finału to piosenki z pierwszego semi. To zaszczyt awansować z tak trudnego półfinału. Megaa.
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: