WYNIKI
+17
Fenistil
Drover
hawk21cmb
vestmann
Dawid
Liver
Yngwie / admin
Aro
Jasiek
iguś
DanielW
Skrzeczek
marjuz
Aleks
KarolStark
Poland
Daniell
21 posters
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Re: WYNIKI
Sob 2 Maj - 23:49
No nie powiem, jestem bardzo zaskoczony wynikiem. Było prowadzenie, było podium, skończyło się na Top 3, ale to i tak świetny wynik. Dziękuję bardzo za wszystkie głosy na Czechy Mam nadzieję, że moje następne wybory również znajdą jakichś zwolenników
Jeśli chodzi o resztę wyników, to mogłoby być lepiej. Przyznałem punkty każdej piosence, która znalazła się w najsłabszej 6 finału i podtrzymuję opinię, że zasługiwały na lepsze pozycje, zwłaszcza Estonia i Czarnogóra. I Szwecja, której nie doceniłem w półfinale.
Co do zwycięzcy - gratluacje Liver Za Twoją propozycją nie przepadam, ale bardzo się cieszę, że w końcu udało Ci się wygrać
Jeśli chodzi o resztę wyników, to mogłoby być lepiej. Przyznałem punkty każdej piosence, która znalazła się w najsłabszej 6 finału i podtrzymuję opinię, że zasługiwały na lepsze pozycje, zwłaszcza Estonia i Czarnogóra. I Szwecja, której nie doceniłem w półfinale.
Co do zwycięzcy - gratluacje Liver Za Twoją propozycją nie przepadam, ale bardzo się cieszę, że w końcu udało Ci się wygrać
- hawk21cmbUżytkownik
- Liczba postów : 92
Nie 3 Maj - 0:12
No siema!
Powiem tak, miły powrót, spodziewałem się gorszego
Co do zwycięzcy, gratki Liver, kawałek jednak, jak widać po moich punktach, niczego mi nie urwał, a z każdym przesłuchaniem, no trochę mnie zaczynał irytować. Gdyby głosowanie odbyło się tydzień później, to możliwe że z tej mojej trójki zrobiłoby się mniej i zwycięzca byłby inny. Jednak oczywiście szanuję wybór, demokracja zwyciężyła.
Z pozostałych wyników, jeśli chodzi o semi trochę zabawnie wygląda ta moja 12 dla Bośni przy 21 w sumie. Może nie było to wybitne dzieło literackie, ale było inne. Fenistil wystawiając to, mimo raczej przewidywalnego wyniku, chciał się podzielić tym kawałkiem i się nim podzielił, ode mnie wielkie dzięki za to . Serbia wpadła mi natomiast od razu przy pierwszym przesłuchaniu w ucho i ten efekt pozostał do końcowego głosowania. Miło, lajtowo, przyjemnie, prosto, melodyjnie i za to również ukłon.
Z dwóch żartów tej edycji zdecydowanie smaczniejszy był Ogórek, ukraińskiego żartu nie skumałem, może to dlatego że hormony już mi się uspokoiły. Spoko, Was to też czeka
Co do swojego wyniku , po finale uważałem go za ok. Jak na taki rodzaj piosenki był do zaakceptowania. Jednak gdy okazało, że w semi piosenka odskoczyła od drugiego miejsca aż na 12 punktów, wydaje się że to dziesiąte miejsce w finale było w zasięgu. Widać zajebiaszczo mi się semi wylosował. Ale cóż, życie trwa dalej, a ja jeszcze póki co nie mam Was dość i bawię się dalej .
Dzięki za punkty te małe i duże.
Powiem tak, miły powrót, spodziewałem się gorszego
Co do zwycięzcy, gratki Liver, kawałek jednak, jak widać po moich punktach, niczego mi nie urwał, a z każdym przesłuchaniem, no trochę mnie zaczynał irytować. Gdyby głosowanie odbyło się tydzień później, to możliwe że z tej mojej trójki zrobiłoby się mniej i zwycięzca byłby inny. Jednak oczywiście szanuję wybór, demokracja zwyciężyła.
Z pozostałych wyników, jeśli chodzi o semi trochę zabawnie wygląda ta moja 12 dla Bośni przy 21 w sumie. Może nie było to wybitne dzieło literackie, ale było inne. Fenistil wystawiając to, mimo raczej przewidywalnego wyniku, chciał się podzielić tym kawałkiem i się nim podzielił, ode mnie wielkie dzięki za to . Serbia wpadła mi natomiast od razu przy pierwszym przesłuchaniu w ucho i ten efekt pozostał do końcowego głosowania. Miło, lajtowo, przyjemnie, prosto, melodyjnie i za to również ukłon.
Z dwóch żartów tej edycji zdecydowanie smaczniejszy był Ogórek, ukraińskiego żartu nie skumałem, może to dlatego że hormony już mi się uspokoiły. Spoko, Was to też czeka
Co do swojego wyniku , po finale uważałem go za ok. Jak na taki rodzaj piosenki był do zaakceptowania. Jednak gdy okazało, że w semi piosenka odskoczyła od drugiego miejsca aż na 12 punktów, wydaje się że to dziesiąte miejsce w finale było w zasięgu. Widać zajebiaszczo mi się semi wylosował. Ale cóż, życie trwa dalej, a ja jeszcze póki co nie mam Was dość i bawię się dalej .
Dzięki za punkty te małe i duże.
- GośćGość
Nie 3 Maj - 0:15
Gratulację Liver tak przeczuwałem, że to własnie Twoja propozycja wygra, reszta wyników pomimo wysokiego poziomu jest dla mnie nieco zaskakująca, chociażby miejsce Szwecji jest dla mnie zdziwieniem, bardzo wyróżniała się ta piosenka na tle reszty i też spodziewałem się wyższego wyniku, tutaj akurat się nie sprawdziło .-. przy reszcie mniej więcej uważam za ok wyniki.
Dziękuje mocno za 12 od Skrzeczka oraz Fenistila cieszy mnie, że moja propozycja przypadła komuś do gustu
Dziękuje mocno za 12 od Skrzeczka oraz Fenistila cieszy mnie, że moja propozycja przypadła komuś do gustu
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie 3 Maj - 4:44
Dziękuję bardzo za miejsce na podium! Mało zabrakło do mojej wygranej, nie spodziewałem się tego i aż tak wysokiej pozycji, ale ta edycja chyba udowadnia, że wystawianie tego, co się lubi i czuje nie przejmując się wynikiem to dobra strategia - i tak oto powstało top4 ja, Marjuz, Liver i Vestmann, szok. Piosenka Livera akurat w ogóle mi się nie podobała i wolałbym wygraną Colors bądź przegenialnego, przecudownego Dreams Tonite (dzięki mega za tą piosenkę ), ale fajnie, że wygrałeś. Well, na pewno z top10 wyrzuciłbym Cum, to już Cucumber bardziej wpada w ucho, ale no hate. xd Ostatnie miejsca nie zaskakują, ale ja jednak widziałbym Estonię i Szwecję w top10, chociaż konkurencja spora, bo edycja rzeczywiście była mocna.
Aro - myślę, że ta klątwa gospodarza jest prawdziwa. Wystawiłeś genialną piosenkę typu love at first listen, a tutaj nawet nie ma top10. :O Byłem w szoku, gdy to zobaczyłem. Najlepszym dowodem na istnienie tej klątwy jest tragiczne (ostatnie chyba?) miejsce Cellophane FKA twigs, która jest jedną z moich ulubionych piosenek 2019 i tak jak przy "Save Room for Us" spodziewałem się wyższego miejsca, ale tamto już całkowicie flopnęło.
Najbardziej mi szkoda Albanii i Finlandii, że niw weszły do finału, dla mnie zdecydowanie top5 tej edycji. :( Do zobaczenia w edycji krajowej!
Aro - myślę, że ta klątwa gospodarza jest prawdziwa. Wystawiłeś genialną piosenkę typu love at first listen, a tutaj nawet nie ma top10. :O Byłem w szoku, gdy to zobaczyłem. Najlepszym dowodem na istnienie tej klątwy jest tragiczne (ostatnie chyba?) miejsce Cellophane FKA twigs, która jest jedną z moich ulubionych piosenek 2019 i tak jak przy "Save Room for Us" spodziewałem się wyższego miejsca, ale tamto już całkowicie flopnęło.
Najbardziej mi szkoda Albanii i Finlandii, że niw weszły do finału, dla mnie zdecydowanie top5 tej edycji. :( Do zobaczenia w edycji krajowej!
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 3 Maj - 10:49
Brawo, Liver! Białoruska piosenka od początku wzbudziła we mnie bardzo pozytywne odczucia i waliła po uszach swoją innością w edycji, gdzie tak łatwo można było pójść na łatwiznę. Dla mnie to szok, że akurat w tej edycji udało się wygrać kawałkowi nie po angielsku. No i przyznam, że spodziewałem się dobrego wyniku - awansu do finału i top 10 byłem raczej pewny, ze sporą szansą na top 5 - ale zwycięstwa bym nie przewidział.
Irlandia również byłaby świetnym zwycięzcą, w ogóle cała czołówka wypada bardzo porządnie. Trochę szkoda, że genialnej Rosji nie udało się zdobyć punktów za tę edycję, ale przynajmniej kolorowej Belgii się to udało.
Troszkę szkoda tej Szwecji na ostatnim miejscu z tak dużą stratą, bo choć sam punktów nie dałem, to jednak w ostatnich dniach ta piosenka cieszyła się u mnie tendencją zwyżkową.
Irlandia również byłaby świetnym zwycięzcą, w ogóle cała czołówka wypada bardzo porządnie. Trochę szkoda, że genialnej Rosji nie udało się zdobyć punktów za tę edycję, ale przynajmniej kolorowej Belgii się to udało.
Troszkę szkoda tej Szwecji na ostatnim miejscu z tak dużą stratą, bo choć sam punktów nie dałem, to jednak w ostatnich dniach ta piosenka cieszyła się u mnie tendencją zwyżkową.
Tak było. Jak najbardziej byłem przygotowany na jednocyfrowy wynik, wielkie dzięki za uchronienie mnie przed nim.hawk21cmb napisał: trochę zabawnie wygląda ta moja 12 dla Bośni przy 21 w sumie. Może nie było to wybitne dzieło literackie, ale było inne. Fenistil wystawiając to, mimo raczej przewidywalnego wyniku, chciał się podzielić tym kawałkiem i się nim podzielił, ode mnie wielkie dzięki za to
- GośćGość
Nie 3 Maj - 11:07
Mega dzia za 9msc obok suczitki CcuCUMby, czuje letki niedosyt nie powiem ze nie, ale top10 i tak jest w porzo zwlaszcza przy tak licznej edycji z calkiem przyzwoitym poziomem. CUM moze nie bylo jakims joke entry bo tbh mega podoba mi sie bit i nawijka a tekst to taki mily dodatek pikanterii do tego utworu, a ze i tak mam w strefie ameryke i mialem wolne miejsce na te edycje to postanowilam sb wystawic Dziekuje w kazdym razie za kazde punkciki, ogolem top3 mega spoko, Belarussia super zwyciezca, una krawata una kosztoza, tera czekam az ktos wystawi energia he he
cellophane bylo 12/15 takze nie bylo tragedii ale flop w sumie byl zaskoczeniem dla mua zwlaszcza po takiej Arce ktora byla trudniejsza w odbiorze xdDrover napisał: Najlepszym dowodem na istnienie tej klątwy jest tragiczne (ostatnie chyba?) miejsce Cellophane FKA twigs, która jest jedną z moich ulubionych piosenek 2019 i tak jak przy "Save Room for Us" spodziewałem się wyższego miejsca, ale tamto już całkowicie flopnęło.
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Nie 3 Maj - 12:20
Gratulacje dla zwycięzcy, bardzo dobry kawałek. Chociaż nie ukrywam, że o wiele bardziej byłbym zadowolony z wygranej , która niewątpliwie jest moim największym odkryciem tej edycji.
Poziom finału był całkiem przyzwoity, nie przyznałem punktów piosenkom z czy , ale są to dosyć w porządku propozycje. Generalnie cieszy skład czołówki oraz miejsce dla - dziękuję wszystkim za głosy te większe i mniejsze, celem było wbicie do top10, a jest o wiele lepiej.
do usług!
Poziom finału był całkiem przyzwoity, nie przyznałem punktów piosenkom z czy , ale są to dosyć w porządku propozycje. Generalnie cieszy skład czołówki oraz miejsce dla - dziękuję wszystkim za głosy te większe i mniejsze, celem było wbicie do top10, a jest o wiele lepiej.
Drover napisał:...bądź przegenialnego, przecudownego Dreams Tonite (dzięki mega za tą piosenkę )...
do usług!
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Nie 3 Maj - 14:05
Bardzo gratuluję Białorusi, piosenka była wspaniała i cieszę się, że udało jej się wygrać. Cieszę się też z bardzo dobrego wyniku Czech, dobrze że zostały docenione. To była edycja na wysokim poziomie
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 3 Maj - 14:29
Gratulacje Panie Liver, mimo mieszanych opinii moim zdaniem win zasłużony i bardzo wartościowy, bo edycja należała do najlepszych w historii PDF, Sofi dołącza do Darii Zawiałow (w sumie Clarę Luciani tez miałem na playliście swoich potencjalnych zgłoszeń) na liście songów, które mogłem wystawić a tego nie zrobiłem i wygrały
Szkoda, że pozostałe songi które darzę dużą sympatią - nie zawojowały finału, lubię bardzo, ale 3 powyższe piosenki zostaną ze mną na dłużej, więc więce pkt dać nie mogłem
Ogólnie wspaniała to była edycja, nie zapomne jej nigdy, począwszy od manipulacji Polanda w pre, przez rekord frekwencji, dwa songi z 2050 roku, których tytułu zaczynają się na "Cu...", chyba mój największy flop w całej historii konkursu, mega emocjonujący finał i rage marjuza na koniec. Oby więcej takich wieczórkuw
Szkoda, że pozostałe songi które darzę dużą sympatią - nie zawojowały finału, lubię bardzo, ale 3 powyższe piosenki zostaną ze mną na dłużej, więc więce pkt dać nie mogłem
Ogólnie wspaniała to była edycja, nie zapomne jej nigdy, począwszy od manipulacji Polanda w pre, przez rekord frekwencji, dwa songi z 2050 roku, których tytułu zaczynają się na "Cu...", chyba mój największy flop w całej historii konkursu, mega emocjonujący finał i rage marjuza na koniec. Oby więcej takich wieczórkuw
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Czw 7 Maj - 16:56
Wyniki są całkiem spoko. Ogromne graty dla lubiłem od początku i jest to zasłużony win (chociaż potem trochę mnie zaczynał nudzić, ale może przez to, że tyle słuchałem). Szkoda bardzo Norwegii, bo hejterki to się chyba znalazły tylko dlatego, że tyle osób chwaliło. Bardzo cieszy miejsce chociaż też liczyłem na więcej. i starkowa powinni być wyżej. JESZCZE KUKUMBA POWINNA BYC TOP 3
Top edycji zostało u mnie takie samo nadal ta ostatnia już drugi raz w tej edycji :o
Top edycji zostało u mnie takie samo nadal ta ostatnia już drugi raz w tej edycji :o
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: