WYNIKI
+15
Liver
Darka
Aleks
Fenistil
KarolStark
Jasiek
Wilk
Drover
marjuz
Dawid
Daniell
Aro
Łosoś
yourraxus
Wonder
19 posters
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: WYNIKI
Nie Sie 16, 2020 2:41 pm
Morison napisał:KarolStark napisał:
A co ja mam wspulnego z DAPBNH
Po pierwsze
- Spoiler:
to samo imię
Po drugie
- Spoiler:
brakujące ogniwo ewolucji
no spk podniecilas mnie
Daniell and KarolStark lubią ten post
- GośćGość
Nie Sie 16, 2020 2:47 pm
widze posty o wartosci remytorycznej sa usuwane przez angwiego a takie durnoctwa prostackie chamskie rzeczy jakie morszczuk wypisuje to stoja i maja sie dobrze.. rece opadaja..!
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Nie Sie 16, 2020 3:52 pm
Chyba jest dość spory błąd w głównym scorewizie.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gratulacje Morison, piosenka jest spoko, wiadomo że wolałbym na wina 100% wakacji w wakacjach czyli Portugalię ale ogólnie TOP 3 mi leży co widać po notach.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gratulacje Morison, piosenka jest spoko, wiadomo że wolałbym na wina 100% wakacji w wakacjach czyli Portugalię ale ogólnie TOP 3 mi leży co widać po notach.
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie Sie 16, 2020 9:20 pm
Nie ukrywam, że nie była to moja ulubiona edycja, zwłaszcza ze względu na tematykę. Mimo wszystko zwycięzca trafił się porządny. Brawo [You must be registered and logged in to see this link.] Pozostałe wyniki mogłyby być lepsze, zwłaszcza Belgia, Rosja i Holandia zasługiwały na lepsze miejsca. Strasznie szkoda mi też Wysp Owczych, kompletnie nie rozumiem czemu nie udało się awansować do finału. To były chyba jedyna piosenka w tej edycji, która praktycznie od razu przypadła mi do gustu. Szkoda że się nie udało :(
Co do rezultatu Czech - bardzo dziękuję za awans, i w szczególności [You must be registered and logged in to see this link.] za "12" punktów . Awans do finału był już powyżej oczekiwań na tą edycję, także końcowy rezultat jest ok
Co do rezultatu Czech - bardzo dziękuję za awans, i w szczególności [You must be registered and logged in to see this link.] za "12" punktów . Awans do finału był już powyżej oczekiwań na tą edycję, także końcowy rezultat jest ok
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie Sie 16, 2020 11:15 pm
Tak jak i w ostatniej wakacyjnej edycji KP, tutaj też wygrywa bardzo bezpieczny utwór. Gratki mega Morison! W końcu godny winner. Ja mega dziękuję za 6. miejsce dla girl in red. Nie miałem jakiś dużych oczekiwań przy tej piosence, ale zawsze miło widzieć swój utwór wysoko. Reszta wyników ujdzie, ale moje odczucia to raczej wynik niezbyt wysokiego poziomu. Fascynuje mnie Portugalia, ciekawe ile jeszcze wody w Wiśle upłynie zanim uczestnikom znudzi się to SanRemo... :P
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Czw Wrz 21, 2023 6:37 pm
Łezka mi sie w oku kręci cudowna to była edycja
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Morison lubi ten post
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619