CZARNOGÓRA: Era Istrefi ft. Mixey - E dehun
Nie 6 Wrz - 9:47
W kolejnej edycji PdF Czarnogórę będzie reprezentować sąsiadka z południa, albańska piosenkarka Era Istrefi w utworze E dehun (Drunk).
skrt od 0:10
- GośćGość
Re: CZARNOGÓRA: Era Istrefi ft. Mixey - E dehun
Nie 6 Wrz - 12:21
Tą piosenkę mogę podzielić na spokój i lekki zadzior, zdecydowanie podoba mi się ta druga strona, kiedy Era jest jakby na haju, jest w tym coś przyciągającego mimo, że piosenka całościowo nie wpasowuje się w mój gust, to nie miałem problemu z przesłuchaniem, podsumowując jest to dobry wybór.
Powodzenia :p
Nie 6 Wrz - 12:41
Xytros napisał:Tą piosenkę mogę podzielić na spokój i lekki zadzior, zdecydowanie podoba mi się ta druga strona, kiedy Era jest jakby na haju, jest w tym coś przyciągającego mimo, że piosenka całościowo nie wpasowuje się w mój gust, to nie miałem problemu z przesłuchaniem, podsumowując jest to dobry wybór.
zadzior jest, Era tym teledyskiem wywołała prawdziwy skandal (dlatego, tak dużo dislajków). Część scen nagrywana była w opuszczonym kościele prawosławnym w centrum Prisztiny (Kosowo) - co wywołało falę oburzenia w sąsiedniej Serbii. Serbski kościół prawosławny określił teledysk jako "bluźnierczy i demoniczny" haha obecna wersja teledysku jest już po liftingu (i podobno jest mniej "diabelska") chociaż wciąż wzbudza emocje
- GośćGość
Nie 6 Wrz - 12:53
Yngwie napisał:zadzior jest, Era tym teledyskiem wywołała prawdziwy skandal (dlatego, tak dużo dislajków). Część scen nagrywana była w opuszczonym kościele prawosławnym w centrum Prisztiny (Kosowo) - co wywołało falę oburzenia w sąsiedniej Serbii. Serbski kościół prawosławny określił teledysk jako "bluźnierczy i demoniczny" haha obecna wersja teledysku jest już po liftingu (i podobno jest mniej "diabelska") chociaż wciąż wzbudza emocje
To by teraz trochę wyjaśniało motyw, nie mniej jednak ode mnie poleciał lajk, kontrowersje są jak najbardziej mile widziane.. poza tym, są piosenki czy filmy, gdzie naprawdę wiele się dzieje scen w kościele, ale w każdym przypadku oburzenie występuje wśród niektórych widzów
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Czw 10 Wrz - 21:13
Erę kojarzę z jednego czy dwóch kawałków, ten nie odbiega jakoś bardzo stylistycznie od nich, więc wielkiego zaskoczenia nie ma. Ja w porównaniu do Xytrosa wolę chyba te "delikatniejsze" fragmenty, całość natomiast niewątpliwie tworzy dość ciekawą całość. Nie jestem zachwycony od pierwszego przesłuchania, ale będę się osłuchiwał Powodzenia!
Pozwolenia na tym forum: