- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Nie 1 Lis - 11:44
W 31 odsłonie PDF w edycji "strefowej" w barwach wystąpi szwedzka popowa wokalistka LÉON w utworze "And it Breaks My Heart", który był trzecim singlem zapowiadającym jej drugi studyjny album pt. "Apart", który trafił do sprzedaży 30 października.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Wilk lubi ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Re: DANIA: LÉON - And it Breaks My Heart
Nie 1 Lis - 13:41
Na początku - super, że jesteś jednak, bo to zawsze oznacza jakość Samą wokalistkę kojarzę z jej poprzednich startów. I może piosenka nie jest tak przebojowa jak You and I od [You must be registered and logged in to see this link.] to i tak brzmi. Takie bardziej liryczne klimaty super sprawdzają się na jesień :3
- GośćGość
Nie 1 Lis - 17:56
Bardzo sobie cenię tą artystkę ponieważ jej twórczość bardzo mi się podoba, nie ma chyba praktycznie żadnej piosenki, za którą bym nie przepadał, Twój wybór oczywiście klasyfikuje do tych pozytywnych, jest tutaj taki klimat, jaki po prostu uwielbiam, co tu dużo mówić, kolejna supcio piosenka.
Powodzenia :P
Powodzenia :P
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pon 2 Lis - 18:42
Nareszcie Szymonie wystawiasz coś lżejszego i łatwiejszego do odbioru bo już na starcie ten kawałek przebija u mnie wszystkie Twoje wybory razem wzięte z poprzedniej serii, na dodatek mam swoją obszerną priv plejkę na youtubie z potencjalnymi songami do PdF i wrzucam tam od czasu do czasu jak coś mi wpadnie w ucho i muszę zdradzić że ten utwór się tam znajduje Zaskoczyłeś mnie w sumie już jak napisałeś w końcowej edycji poprzedniej serii że też myślałeś o wystawieniu KAZKI o co kompletnie bym Cię nie podejrzewał i w sumie o ten kawałek LÉON też nie także miłe zaskoczenie dla mnie. Powodzonka.
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Pon 2 Lis - 18:55
Parę razy w ostatnim czasie ta artystka przewinęła mi się przed oczami w kontekście właśnie jej ostatniego albumu, ale nie miałem jeszcze okazji go przesłuchać. Być może ta piosenka zadziała na mnie motywująco, by to zrobić, bo moje odczucia są jak najbardziej na plus. Przede wszystkim w uszy rzuca się głęboki wokal, który na pozór może niezbyt pasować do dość popowej propozycji, ale efekt jest bardzo dobry. Utwór trafia w mój gust i słucham go z przyjemnością. Powodzenia!
Pozwolenia na tym forum: