Propozycje dotyczące forum (sprawy organizacyjne)
+19
marjuz
Darka
Sebek
Wonder
Skrzeczek
monkeyy
Poland
Kuba
Justi
mercator
Sier
KarolStark
Łosoś
Fenistil
iguś
Aro
Naar
Liver
Yngwie / admin
23 posters
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: Propozycje dotyczące forum (sprawy organizacyjne)
Pią 30 Lip - 21:49
Proponuję usunięcie wymogu bycia zalogowanym do oglądania działu Piosenka dla Forum. Zalety:
+ Może przypadkiem ktoś nowy zajrzy tutaj. Bez tego działu forum wydaje się trochę martwe z zewnątrz.
+ Co jakiś czas wylogowuje człowieka z forum lub wchodzi się na różnych urządzeniach, więc będzie mniej zachodu jak potrzeba tylko na chwilę tam zajrzeć. Szczególnie jak np. otwiera się link w appce Messenger i strona się ładuje w tej wbudowanej przeglądarce, mega wkurzające.
Komu podoba się idea - lajk.
+ Może przypadkiem ktoś nowy zajrzy tutaj. Bez tego działu forum wydaje się trochę martwe z zewnątrz.
+ Co jakiś czas wylogowuje człowieka z forum lub wchodzi się na różnych urządzeniach, więc będzie mniej zachodu jak potrzeba tylko na chwilę tam zajrzeć. Szczególnie jak np. otwiera się link w appce Messenger i strona się ładuje w tej wbudowanej przeglądarce, mega wkurzające.
Dawid, Daniell, Skrzeczek, KarolStark, marjuz, Przemek, Liver and lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Sob 21 Sie - 17:00
@Yngwie
Dawid napisał:Proponuję usunięcie wymogu bycia zalogowanym do oglądania działu Piosenka dla Forum. Zalety:
Dawid, Daniell, KarolStark, marjuz, Przemek, Liver, iguś and lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Nie 19 Wrz - 18:13
Możemy już się pozbyć ostatniego ficzera chatboxowego? Poza wyskakującymi powiadomieniami w złych momentach nie wniósł nic.
Dawid, KarolStark, Darka, Łosoś and Sebek lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Wto 14 Gru - 16:23
Tematy w dziale Eurowizja 2022 może lepiej jednak tytułować selekcjami, bo dużo tego "TBA". Po wyborze ofc zmiana na wykonawcę i tytuł, ale póki co żeby nie było tak biednie można dać nazwy preselekcji do tytułu tematu.
Tematy Andory i Turcji to chyba w ogóle do kosza.
Tematy Andory i Turcji to chyba w ogóle do kosza.
Darka, iguś and Łosoś lubią ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob 12 Lut - 20:21
Mam wrażenie, że od czasu przeniesienia chatboxa na górę strony cierpi na tym informacja o urodzinach - teraz nie ma żadnego celu, by zapuszczać się na sam dół strony głównej i przez to łatwo ją przegapić. Może dobrym pomysłem byłoby przeniesienie jej gdzieś w okolice chatu? No chyba, że jest nieodłączną częścią całej sekcji "kto jest na forum" - wtedy chyba lepiej zostawić jak jest.
Liver lubi ten post
Dawid nie lubi tego postu
- DawidAdministrator
- Klan :
Wto 19 Kwi - 17:23
Mam 3 propozycje:
1) Odblokowanie działu PdF dla niezalogowanych
2) Usunięcie forum w czerwcu, po ESC
3) Wydaje mi się, że był kiedyś na forum przycisk do zgłaszania postów moderatorom. Na pewno ułatwiłby on zarządzanie spamem itp., wnoszę o jego dodanie.
3) Wydaje mi się, że był kiedyś na forum przycisk do zgłaszania postów moderatorom. Na pewno ułatwiłby on zarządzanie spamem itp., wnoszę o jego dodanie.
Dawid, KarolStark, marjuz, Darka, Łosoś, Sebek, Dastame and CB93 lubią ten post
Wto 19 Kwi - 17:34
Dawid napisał:Mam 3 propozycje:
jestem za tymi wszystkimi propozycjami
Dawid lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Nie 24 Kwi - 9:49
Daniell, Darka and CB93 lubią ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Pon 25 Kwi - 22:37
Wersja mobilna forum się popsuła, nie można cytować/edytować postów (od tego są chyba 3 kropki, ale naciśnięcie ich nic nie daje).
Darka lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Nie 15 Maj - 22:35
Korzystając z okazji proponuję usunięcie wymogu bycia zalogowanym, aby przeglądać PdF.
KarolStark, Darka, Sebek and Aleks lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: