Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Straciatelad
Straciatelad
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 6

LITWA: Eurovizijos Atranka 2019 - Page 2 Empty Re: LITWA: Eurovizijos Atranka 2019

Sob 23 Lut - 14:01
Criminal jest o wiele lepsze,szkoda.. 😢 😢
Kuba
Kuba
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 155

LITWA: Eurovizijos Atranka 2019 - Page 2 Empty Re: LITWA: Eurovizijos Atranka 2019

Sob 23 Lut - 14:26
A moim zdaniem Light On przebija Criminal - ładny wybór Moniko Uśmiech
Też nie miałbym nic przeciwko, jakby Run with the Lions wygrało - oba kawałki jak dla mnie podobnie dobre.
Iker
Iker
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 154

Nie 24 Lut - 20:30
Straciatelad napisał:Criminal jest o wiele lepsze,szkoda.. 😢 😢

Criminal też bardziej mi się podobało, choć obie dobre. 😢  Szkoda, że wybrała ''Light On''.  Ale wątpię, czy pokonałaby Jurijusa tak czy inaczej.

A co do piosenki Jurijusa ... trochę zaczynam zmieniać moje zdanie co do tego na plus. Chyba byłem uprzedzony, bo kibicowałem Monice nawet i z ''Light On''.
Łosoś
Łosoś
Moderator
Moderator
Klan : Manjola

Liczba postów : 1591

Nie 24 Lut - 20:45
Iker napisał: Criminal też bardziej mi się podobało, choć obie dobre. 😢  Szkoda, że wybrała ''Light On''.  Ale wątpię, czy pokonałaby Jurijusa tak czy inaczej.

Nie pokonałaby. W każdym z ćwierćfinałów i półfinałów Jurijus miał ogromną przewagę nad Criminal, czy to od widzów, czy to od jury. Poza tym decyzja Moniki była słuszna, wybrała utwór który najlepiej się sprzedawał. Criminal nie miałoby żadnej szansy, pewnie nawet AKD byloby wyżej. Nioo i też max wolałem ten utwór od "Light On"..
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: