WYNIKI
+13
Drover
Wonder
Łosoś
Morison
Szymek79
Aleks
Fenistil
Sebek
Dawid
Liver
Aro
Skrzeczek
KarolStark
17 posters
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: WYNIKI
Pon 13 Maj - 21:34
Serdecznie gratuluję @marjuz - "Kao" to naprawdę dobra piosenka, której słuchałem podczas konkursu ze sporą przyjemnością. Wyniki są stosunkowo dobre, chociaż Estonia i Niemcy powinny być zdecydowanie wyżej. Ze swojej strony, bardzo dziękuję za wysokie, 10. miejsce - nie spodziewałem się tak dobrego rezultatu. Dziękuję przy tym za awans z 3. pozycji. Szczególne podziękowania za 10 punktów dla @Poland, @Fenistil i @Skrzeczek (tu dziękuję bardzo za 8 w półfinale ), równie ogromne podziękowania za 7 punktów dla @vestmann, @syguu, @Liver, @Wilk i @Yngwie (tu niesamowicie dziękuję za 12 punktów w półfinale ). Przyjemnej zamiany strefami wszystkim!
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Re: WYNIKI
Wto 14 Maj - 19:07
Wielkie gratulacje dla wszystkich, ale dla mnie winem tej edycji jest zdecydowanie Nie wiem czy jakiś song mnie tak wciągnął z tych forumowych konkursów. Win dla mnie niby na plsu, ale wolałem ten drugi song z preselekcji. Graty dla Wondera za kolejne podium ^^
Z reszty songów to powinny znaleźć się wyżej.
Dzia wszystkim za 7 miejsce dla boskiej Elinki
@Fenistil @iguś @Liver @Łosoś @Drover @Aleks @Skrzeczek i @Poland dzia za pokazanie gustu innym <3 lofki dla Was
Dzia też reszcie którzy wystawili ocenę od 5 w dół <3
Z reszty songów to powinny znaleźć się wyżej.
Dzia wszystkim za 7 miejsce dla boskiej Elinki
@Fenistil @iguś @Liver @Łosoś @Drover @Aleks @Skrzeczek i @Poland dzia za pokazanie gustu innym <3 lofki dla Was
Dzia też reszcie którzy wystawili ocenę od 5 w dół <3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: