Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

EUROWIZYJNIE FORUM LIVE: 64. Konkurs Piosenki Eurowizji (FINAŁ)

+22
tomek992
Marzyciel12
Sebek
KarolStark
Luna
Yngwie / admin
Drover
marjuz
iguś
Morison
Dawid
Fenistil
Maniuszka
mercator
Dastame
Kuba
malmex
Wilk
Szymek79
magou
Triss
Łosoś
26 posters
Go down
Kuba
Kuba
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 155

EUROWIZYJNIE FORUM LIVE: 64. Konkurs Piosenki Eurowizji (FINAŁ) - Page 4 Empty Re: EUROWIZYJNIE FORUM LIVE: 64. Konkurs Piosenki Eurowizji (FINAŁ)

Nie 19 Maj - 1:39
Niesamowite emocje podczas wyczytywania wyników, to po pierwsze.
Brawo Duncan Serce
Triss
Triss
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 38

EUROWIZYJNIE FORUM LIVE: 64. Konkurs Piosenki Eurowizji (FINAŁ) - Page 4 Empty Re: EUROWIZYJNIE FORUM LIVE: 64. Konkurs Piosenki Eurowizji (FINAŁ)

Nie 19 Maj - 1:43
Mój zjarany brat wysłał... hmmm... łącznie 40 głosów na Islandię Szeroki uśmiech "jak dobrze, że babcia już śpi"
Brawo Duncan! Miałam nosa co do Norwegii, to był świetny występ, moja mama oddała 5 głosów Uśmiech. Ja dołożyłam swoje na Holandię i Norwegię. Nie spodziewałam się takiego flopa Szwecji, a i też Rosja wypadła całkiem nieźle jak na taki ciężki utwór. Moje TOP3:
1. Holandia
2. Norwegia
3. Islandia (uszanowanko za Palestynę)

PS Bilal, oddawaj moje trzy dychy, hahahah... : śmiech przez łzy :
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

Nie 19 Maj - 1:48
Finał już się skończył, poznaliśmy nowego zwycięzce, więc zgodnie z tradycją, zapraszam do odpowiedniego tematu - https://eurowizyjnie.forumpolish.com/t435-zwyciezca-duncan-laurence-arcade#6412 Uśmiech
Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

Nie 19 Maj - 10:08
Yngwie napisał:

Na pewno nie chciałbym widzieć zwycięstwa: :australia: Australii oraz :iceland: Islandii.

Polskie głosowanie w finale

jury - 12 pkt - :australia: Australia
televoting - 12 pkt - :iceland: Islandia

to chyba koszmar. Lol

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: