WYNIKI
+13
Przemek
Dastame
Yngwie / admin
Aro
Jasiek
Aleks
Sebek
Fenistil
marjuz
alekso33
Łosoś
Drover
DanielW
17 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: WYNIKI
Pon 21 Wrz - 22:54
Jeśli chodzi o mój wynik, to jest bardzo w porządku. Wystawiając piosenkę w tych klimatach zawsze trzeba się liczyć z tym, że zostanie potraktowana przez niektórych jak losowa muza z dożynek, natomiast w tym przypadku przyjęcie okazało się nadzwyczaj ciepłe. Bazując na komentarzach z wieczorka sądzę, że będąc w innym półfinale może nawet byłaby szansa na sprawienie niespodzianki.
A ogólnie wyniki bardzo w porządku. Będzie mi co prawda brakować w finale Kosowa i Estonii, ale ich awans byłby w pewnym sensie niespodziewany, a jednak pozostałym moim faworytom się udało. Na pewno sporą niespodzianką jest brak awansu Wysp Owczych, też trochę szkoda.
A ogólnie wyniki bardzo w porządku. Będzie mi co prawda brakować w finale Kosowa i Estonii, ale ich awans byłby w pewnym sensie niespodziewany, a jednak pozostałym moim faworytom się udało. Na pewno sporą niespodzianką jest brak awansu Wysp Owczych, też trochę szkoda.
Liver and Sebek lubią ten post
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Nie 27 Wrz - 16:30
dla wszystkich, którzy nie oddali swoich votów na Wyspy Owcze. No masakra jakaś, taki mega song i się zesrało. ŻENADA. No a poza tym Szwecja i Australia poza finałem to też niesmaczny joke. O drugim semi się nie wypowiadam bo się nie znam. O dziwo, finał stoi na naprawdę dobrym poziomie więc gratki dla Was.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Nie 27 Wrz - 22:25
WYNIKI FINAŁU 29. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/347508/pdf-29---final
TOP 5 po głosowaniu półfinalistów (KLIK)
1. WIELKA BRYTANIA: Celeste - Stop This Flame - 178 pkt. (Wilk)
2. DANIA: Agnes - Fingers Crossed - 169 pkt. (Wonder)
3. BIAŁORUŚ: Cream Soda - Nikakih Bol'she Vecherinok - 144 pkt. (Liver)
4. WŁOCHY: Foals - The Runner - 143 pkt. (Przemek)
5. BELGIA: Charlotte Adigéry - Paténipat - 130 pkt. (Dawid)
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/346521/pdf-29---i-semifinal
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/346522/pdf-29---ii-semifinal
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serdeczne gratulacje dla Wilka za trzecie zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 29. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @Liver.
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/347508/pdf-29---final
TOP 5 po głosowaniu półfinalistów (KLIK)
1. WIELKA BRYTANIA: Celeste - Stop This Flame - 178 pkt. (Wilk)
2. DANIA: Agnes - Fingers Crossed - 169 pkt. (Wonder)
3. BIAŁORUŚ: Cream Soda - Nikakih Bol'she Vecherinok - 144 pkt. (Liver)
4. WŁOCHY: Foals - The Runner - 143 pkt. (Przemek)
5. BELGIA: Charlotte Adigéry - Paténipat - 130 pkt. (Dawid)
Zarówno w finale jak i w półfinale votów nie oddał @denis.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/346521/pdf-29---i-semifinal
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/346522/pdf-29---ii-semifinal
Serdeczne gratulacje dla Wilka za trzecie zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 29. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @Liver.
Daniell, Liver, yourraxus and Wilk lubią ten post
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Nie 27 Wrz - 22:58
Lol, chyba pierwszy raz odkąd biorę udział w KP/PdF wyniki są tak bardzo po mojej myśli. Wszystkie piosenki, które zapunktowałem w top10, a moje top5 skończyło w top5 ogólnym. Gratulacje dla Wilka - piosenka była silnym faworytem i zwycięstwo jest w 100% zasłużone. Jedynie mały niedosyt mam, że Belgii nie udało się wskoczyć na podium, bo piosenka także genialna. Bardzo dobre znałem już przed konkursem, ale i tak cieszę się z ich pozycji.
Ze swojej strony dziękuję za wysokie noty w półfinale dla
Ze swojej strony dziękuję za wysokie noty w półfinale dla
Dawid and Wilk lubią ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Nie 27 Wrz - 23:24
Gratki Wilk Piosenka petarda i w 100% zasłużyła na wygraną bez jakichkolwiek wątpliwości. Ogólnie całe Top 10 trzyma poziom, praktycznie jedyny minus tych wyników to niezasłużone, ostatnie miejsce Rosji :( A tak to serio jest szokująco dobrze.
A ze swojej strony dziękówka za punkty od - gdyby nie wy to była taka rzeźnia że ja nawet nie
A ze swojej strony dziękówka za punkty od - gdyby nie wy to była taka rzeźnia że ja nawet nie
Liver and Wilk lubią ten post
Nie 27 Wrz - 23:45
Ja lubię jak wygrywa Wilk bo on mi zawsze podsyła obrazki do pocztówki a tak na poważnie to gratuluje Wielkiej Brytanii, nie da się ukryć nie był to mój faworyt, ale przewaga nad drugim miejscem jest znacząca. Cieszę się z drugiego miejsca Danii oraz trzeciego Białorusi w pełni zasłużone podium.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Liver, Fenistil and Wilk lubią ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pon 28 Wrz - 0:31
Prawie każdej edycji podoba mi się piosenka @łosoś bardzo chciałem dać w końcu 12 ale nie mogłem (*) Wyniki spodziewane, ale wolałbym żeby Wilk wygrał z bosqa Alice kilka edycji temu. GRATY WSZYSTKIM
Łosoś and Wilk lubią ten post
- GośćGość
Pon 28 Wrz - 10:07
xdddd ja [niecenzuralne słowo] i jak mam brac ten kąkurs na powaz..??? nie
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Pon 28 Wrz - 11:55
Trzeba przyznać, że był to naprawdę mocny finał. Jakościowo najlepszy, odkąd wróciłem do zabawy. Każda piosenka z mojego top5 zasłużyła na zwycięstwo. Gratulacje @Wilk!
Tym bardziej cieszę się, że udało mi się zająć dobre miejsce. Dziękuję za wszystkie punkty, w tym za dwunastki z .
Nie rozumiem hejtu na propozycję rosyjską, kompletnie niezasłużone ostatnie miejsce.
Do piosenki białoruskiej będę często wracać. To jedna z największych perełek tej serii.
Tym bardziej cieszę się, że udało mi się zająć dobre miejsce. Dziękuję za wszystkie punkty, w tym za dwunastki z .
Nie rozumiem hejtu na propozycję rosyjską, kompletnie niezasłużone ostatnie miejsce.
Do piosenki białoruskiej będę często wracać. To jedna z największych perełek tej serii.
Liver and Wilk lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pon 28 Wrz - 16:32
Bardzo mi miło że mój utwór został tak ciepło odebrany przez większość z was już drugi raz w tej serii, dziękuję za pozytywne komentarze podczas trwania tej edycji i za każdą notę z osobna Ogólnie to wszyscy się spisali bo poziom finału naprawdę porządny, przyjemnie mi się słuchało większości piosenek! Więc z uwagi że na edycję 24 wybrałem miasto z którym jestem totalnie powiązany to stwierdziłem że teraz pójdę tą samą drogą i wybiorę miasto z którym też jestem powiązany, trochę mniej ale jednak to właśnie w stolicy stawiałem swoje pierwsze kroki w UK, zawsze gdy mam okazje je odwiedzić pojawia się mega sentyment - zapraszam więc na PdF 30 do Londynu, tym bardziej że PdF o dziwo jeszcze tam nie gościło :P
Zdradziłeś mój fetysz to prawda, lubię podziwiać mega zdjęcia w pocztówkach. Jedynym wyjątkiem gdzie sam wybierałeś to była 24 ^ ^ bo tam wtedy wysłałem do Aleksa i myślałem że sb weźmiesz z jego tematuYngwie napisał:Ja lubię jak wygrywa Wilk bo on mi zawsze podsyła obrazki do pocztówki
Yngwie / admin, Aro and Aleks lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pon 28 Wrz - 19:15
Mega dziękuje za 5. platz dla "Patenipat"!!! Był trochę love-hate, sypały się zarówno 12-stki, 10-tki, ale i niemało zer. Miło mi, że znowu mój utwór się spodobał Wam. To mój ostatni wysoki wynik w tej serii, bo wstawię zaraz takiego bopa, że spadniecie z krzeseł.
Gratki dla Wilque. "Stop This Flame" było przystępne dla każdego, ciężko było cokolwiek zarzucić temu utworowi, więc wykręcił świetny wynik. Chyba tylko Ty masz licencję na wygrywanie murzytami. Gratulacja również dla reszty podium.
Gdyby wyniki zależały tylko od moich głosów to Serbia i Polska byłyby w czołówce, ale ogólnie nie ma tragedii. Był bardzo dobry poziom, chyba najlepszy w serii! Następna edycja lepsza na pewno nie będzie, więc jeszcze raz mega thx za db muze.
PS: Jeżeli ktoś chce mieć w Belgii diasporę tak jak Dania z Holandią to pw.
Gratki dla Wilque. "Stop This Flame" było przystępne dla każdego, ciężko było cokolwiek zarzucić temu utworowi, więc wykręcił świetny wynik. Chyba tylko Ty masz licencję na wygrywanie murzytami. Gratulacja również dla reszty podium.
Gdyby wyniki zależały tylko od moich głosów to Serbia i Polska byłyby w czołówce, ale ogólnie nie ma tragedii. Był bardzo dobry poziom, chyba najlepszy w serii! Następna edycja lepsza na pewno nie będzie, więc jeszcze raz mega thx za db muze.
PS: Jeżeli ktoś chce mieć w Belgii diasporę tak jak Dania z Holandią to pw.
Liver, Łosoś, Aleks and Wilk lubią ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Pon 28 Wrz - 22:31
Bardzo dziękuję za 6 miejsce, w żadnym z typów w temacie nie byłem na takiej pozycji
Zwycięzca przyzwoity, choć trochę zbyt przewidywalny. Ogólnie nie ma się jakoś bardzo do czego przyczepić. Koszmarenko wepchany na chama nisko ;d
Zwycięzca przyzwoity, choć trochę zbyt przewidywalny. Ogólnie nie ma się jakoś bardzo do czego przyczepić. Koszmarenko wepchany na chama nisko ;d
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Sro 30 Wrz - 0:46
Gratulacje Wilk! Nie wiem jeszcze, czy/kiedy kupię nową Fifkę, ale nawet jeżeli nie i nie będę w nią nałogowo grał to i tak będę pamiętał Twój utwór, mimo że nic mi nie urwał Fajnie, że Dania pod koniec głosowania nadrobiła sporo punktów i wspięła się na 2. miejsce a Niemcy i Włochy (mniej lub bardziej) spokojnie znalazły się w Top 10. Dziękuję oczywiście za punkty dla Białorusi, 2 podia w ciągu jednej serii to mocny wynik i w tym wcieleniu już go chyba nie pobije
Wilk lubi ten post
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: