WYNIKI
+5
Aleks
Liver
Aro
Dastame
KarolStark
9 posters
WYNIKI
Sob 15 Cze 2019, 22:35
WYNIKI FINAŁU 5. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/268270/5-edycja-pdf---nieanglojzyczna-fina
1. FRANCJA: Alice et Moi - Filme Moi - 96 pkt. (KarolStark)
2. POLSKA: TRESOR, Msaki - Sondela - 93 pkt. (Dawid)
3. IZRAEL: Christine and the Queens - La marcheuse - 82 pkt. (Szymek79)
Blisko podium byli:
4. BELGIA: FAUN - Federkleid - 79 pkt. (Batiooo)
5. NORWEGIA: Anette Olzon - Vintersjal - 75 pkt. (Drover)
Dziękuję bardzo wszystkim za udział w 5. edycji PdF. Do zobaczenia w szóstej, którą poprowadzi dla was @Wonder .
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/268270/5-edycja-pdf---nieanglojzyczna-fina
1. FRANCJA: Alice et Moi - Filme Moi - 96 pkt. (KarolStark)
2. POLSKA: TRESOR, Msaki - Sondela - 93 pkt. (Dawid)
3. IZRAEL: Christine and the Queens - La marcheuse - 82 pkt. (Szymek79)
Blisko podium byli:
4. BELGIA: FAUN - Federkleid - 79 pkt. (Batiooo)
5. NORWEGIA: Anette Olzon - Vintersjal - 75 pkt. (Drover)
Dziękuję bardzo wszystkim za udział w 5. edycji PdF. Do zobaczenia w szóstej, którą poprowadzi dla was @Wonder .
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Re: WYNIKI
Sob 15 Cze 2019, 22:50
Gratki Karol! Chociaż przyznam, że po raz kolejny zwycięska piosenka średnio mnie satysfakcjonuje. Po kilku przesłuchaniach nadal nie mogę jej zapamiętać, do tego w edycji, gdzie była taka różnorodność językowa wygrywa utwór po francusku, który w konkursie regularnie się przewija... Do tego prawie wszystkie moje noty wylądowały gdzieś poza Top 10 #najgorzej. Dobrze, że chociaż i ratują honor mojego gustu xd
A propo dziękuję wszystkim za szóste, ultrawysokie w tej edycji miejsce. Po mieszanych komentarzach nastawiałem się na miejsce gdzieś w środku/na końcu stawki, a tu udało się do Top 10 wskoczyć o.O Szczególnie kisski dla i oraz dla tych, którym spodobały się Niemcy w wydaniu hebrajskojęzycznym
A propo dziękuję wszystkim za szóste, ultrawysokie w tej edycji miejsce. Po mieszanych komentarzach nastawiałem się na miejsce gdzieś w środku/na końcu stawki, a tu udało się do Top 10 wskoczyć o.O Szczególnie kisski dla i oraz dla tych, którym spodobały się Niemcy w wydaniu hebrajskojęzycznym
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Sob 15 Cze 2019, 23:00
Brawo Karol, chociaż piosenka słaba, nawet jak na tę edycję :P Ogółem Top 5 jest jednak w porządku, nie dość, że Izrael i Belgia to jeszcze Polska. Estonia, tak jak myślałem, bardzo nisko, ale za to z niezłą przewagą nad bottom 2.
Dużo do Top 10 nie zabrakło, ale trzeba cieszyć się tym, co jest. Przy półfinałach mogłoby być różnie. A i po fakcie nie jestem w pełni zadowolony z tego wyboru. Można było wystawić coś charakterystyczniejszego.
Dużo do Top 10 nie zabrakło, ale trzeba cieszyć się tym, co jest. Przy półfinałach mogłoby być różnie. A i po fakcie nie jestem w pełni zadowolony z tego wyboru. Można było wystawić coś charakterystyczniejszego.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sob 15 Cze 2019, 23:09
Czy tylko dla mnie "Sondela" była pewniakiem do zwycięstwa? Serdecznie gratuluję Karolku, ale jak dla mnie to jedna z Twoich słabszych piosenek. Nie mogę ukryć swojego rozczarowania tym, że to "Sondela" nie znalazła się na najwyższym stopniu podium. Ze swojej strony bardzo dziękuję za wszystkie punkty (w szczególności za 12 pkt od Aro - super, że piosenka Ci się spodobała... ).
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 15 Cze 2019, 23:09
Ayy carrumba. Można powiedzieć, że drugi raz z rzędu zabieram sobie zwycięstwo własnymi głosami :' ))) No cóż, mogę jedynie max podziękować za głosy na Polskę, które dały ponownie podium! Wyraźnie widzę, że blok osób, które mnie punktują się stagnuje. Miło, że jest jakaś konsekwencja w trafaniu w gust osób, z którymi nadaję na podobnych falach. Odbieram to zatem na plus i oby za edycję udało mi się ponownie zaciekawić.
Winner nieco typowy, ale gratulacja, piosenka mogła się spodobać dużej grupie. 3. miejsce Izraela cieszy, bo to fantastyczny utwór. Najbardziej dumny jestem z tego, że obroniłem się obok francuskiego zalewu. :P
O reszcie wyników wolę nie mówić, bo to i tak wielka loteria była.
Statystyka podpowiada, że za edycję Polska mogłaby w końcu spaść niżej, ale postaram się ponownie przyłożyć do poszukiwań i wybrać szczerą perełeczkę jak przy dwóch ostatnich razach.
Winner nieco typowy, ale gratulacja, piosenka mogła się spodobać dużej grupie. 3. miejsce Izraela cieszy, bo to fantastyczny utwór. Najbardziej dumny jestem z tego, że obroniłem się obok francuskiego zalewu. :P
O reszcie wyników wolę nie mówić, bo to i tak wielka loteria była.
Statystyka podpowiada, że za edycję Polska mogłaby w końcu spaść niżej, ale postaram się ponownie przyłożyć do poszukiwań i wybrać szczerą perełeczkę jak przy dwóch ostatnich razach.
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Sob 15 Cze 2019, 23:24
Dziękuję za miejsce w top5 i wszystkie punkty, nie spodziewałem się <3
Gratulacje dla Karola, zasłużone zwycięstwo. Brawo dla Dawida za odwagę, jak widać opłaciło się
Reszta wyników też spoko, ale trochę bym pozmieniał. Wyżej & !
Do zobaczenia w następnej edycji!
Gratulacje dla Karola, zasłużone zwycięstwo. Brawo dla Dawida za odwagę, jak widać opłaciło się
Reszta wyników też spoko, ale trochę bym pozmieniał. Wyżej & !
Do zobaczenia w następnej edycji!
Nie 16 Cze 2019, 11:32
Dziękuję bardzo za wszystkie punkty, te małe i te duże. To była bardzo dziwna edycja, a i głosy dla niektórych na pewno nie układało się łatwo.
Brawa dla całego top5. Jest naprawdę w porządku. Szkoda jedynie, że wyżej nie znalazły się Szwecja wraz z Ukrainą.
Jeszcze raz dzięki, a następnej edycji widzimy się w Nicei!
Brawa dla całego top5. Jest naprawdę w porządku. Szkoda jedynie, że wyżej nie znalazły się Szwecja wraz z Ukrainą.
Jeszcze raz dzięki, a następnej edycji widzimy się w Nicei!
- GośćGość
Nie 16 Cze 2019, 12:08
Yngwie napisał:TO była bardzo dobra edycja, zwycięzca również akceptowalny, gratuluję Francji Cieszy wysokie miejsce i jedynie Mahmood trochę za nisko, ale tak to jest z po-eurowizyjnymi artystami w tym konkursie
Dziękuję za wszystkie punkty oddane na Danię a w szczególności za:
12 @Batiooo
10 @Contratiempo
8 @Cryo
pomylilas mnie z Aro misia
Nie 16 Cze 2019, 12:12
Cryo napisał:
pomylilas mnie z Aro misia
nie tylko Ciebie, źle spojrzałem
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie 16 Cze 2019, 12:47
Jak chyba wszyscy się spodziewali wyniki okazały się wielką loterią. No i skończyło się na tym że w Top 3 nie znalazła się ani jedna piosenka której przyznałem punkty. No cóż...tak czasem bywa... Szkoda, że :belgium Belgia czy Norwegia nie zmieściły się na podium, zwłaszcza że niewiele im brakło. Czechy, Szwecja, Włochy i Finlandia również zasługiwały na zdecydowanie wyższe lokaty.
Ze swojej strony dziękuje za wszystkie głosy na Islandię spodziewałem się że skończę w bottom 5, a tutaj jednak udało się zająć całkiem przyzwoitą pozycję
Ze swojej strony dziękuje za wszystkie głosy na Islandię spodziewałem się że skończę w bottom 5, a tutaj jednak udało się zająć całkiem przyzwoitą pozycję
Pozwolenia na tym forum: