CZARNOGÓRA: Slavko Kalezić - Space
+17
Drover
yourraxus
Jasiek
Łosoś
DanielW
IgorBielak
Skrzeczek
monkeyy
Naar
mercator
Szymek79
iguś
Qweir
Aro
Liver
Yngwie / admin
KarolStark
21 posters
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ile punktów przyznał(a)byś czarnogórskiej propozycji?
CZARNOGÓRA: Slavko Kalezić - Space
Sob 4 Mar - 14:46
Reprezentantem Czarnogóry podczas 62. Konkursu Piosenki Eurowizji został Slavko Kalezić z utworem Space.
WERSJA STUDYJNA
WERSJA STUDYJNA
Re: CZARNOGÓRA: Slavko Kalezić - Space
Sob 4 Mar - 16:42
zapoznałem się z twórczością tego gościa i mam przeczucie, że Space to będzie coś mega gejowskiego :zlewak:
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie 5 Mar - 13:31
Napisałbym "raczej na pewno nie będzie ballady", jednak z Bałkanami nigdy nic nie wiadomo. Równie dobrze Slavko może dostać patetyczny utwór i jak Conchita i próbować zachwywić Europę swoją wrażliwością
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Pią 10 Mar - 18:07
Space
Ten teledysk, oczu kąpiel instant :< Oczywiście jest źle, bardzo źle, ale ten dicho refren strasznie się wkręca :( Cóż, przynajmniej Czarnogórze nie można zarzucić, że jest bezpłciowa. 4 punkty, z zadatkami na guilty pleasure.
Ten teledysk, oczu kąpiel instant :< Oczywiście jest źle, bardzo źle, ale ten dicho refren strasznie się wkręca :( Cóż, przynajmniej Czarnogórze nie można zarzucić, że jest bezpłciowa. 4 punkty, z zadatkami na guilty pleasure.
Pią 10 Mar - 18:16
obrzydliwa piosenka
obrzydliwy piosenkarz
obrzydliwy teledysk
rzygać mi się chce jak na to patrzę i tego słucham
1/10
obrzydliwy piosenkarz
obrzydliwy teledysk
rzygać mi się chce jak na to patrzę i tego słucham
1/10
- QweirUżytkownik
- Liczba postów : 26
Pią 10 Mar - 18:18
Jedno słowo... TRAGEDIA. 0 pkt
Pią 10 Mar - 18:20
Yngwie napisał:zapoznałem się z twórczością tego gościa i mam przeczucie, że Space to będzie coś mega gejowskiego :zlewak:
moje przeczucie okazało się w 100% prawdą.
masakra cr
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Pią 10 Mar - 18:28
Przez ostatnie 2 miesiące czytałem kilka wypowiedzi Slavka i im bardziej on się zachwycał nad swoją piosenką, jakie to będzie niesamowite, jakie fantastyczne, jak ludzie się będą zachwycać słuchając tego, tym bardziej byłem pewien, że szykuje się niezły szit. Ale czegoś tak złego się nie spodziewałem. :oops: Tak jak napisał Karol - piosenka, wokalista, teledysk obrzydliwe. Mam nadzieję, że Slavko zaprezentuje się pod koniec pierwszej połowy pierwszego półfinału - będzie to idealny moment na pójście do toalety. A Czarnogóra jeszcze nigdy nie zajęła ostatniego miejsca w półfinale - chyba więc nadszedł czas. :silent:
0/12
0/12
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Pią 10 Mar - 18:28
Nie porywa mnie, ale w pojedynku rąbanek Izrael vs. Czarnogóra, zdecydowanie wygrywa Montenegro. Przynajmniej refren wpada w ucho. Reszta, jest jaka jest. Trafnie Łukasz przewidział, że będzie sporo męskich gołych klat
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pią 10 Mar - 18:35
Disco pełną gębą A lata 70-te w modzie ostatnio ponownie wcale się nie zdziwię jak to awansuje.
Robi się naprawdę ciasno w pierwszym półfinale :affraid:
Robi się naprawdę ciasno w pierwszym półfinale :affraid:
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Pią 10 Mar - 18:36
Jednym słowem koszmar i nie piszę o teledysku, tylko o piosence. Wprawdzie piosenka nie jest najgorsza, za to wokal tego kolesia to porażka. Już nie mogę się doczekać jak wiwibloggs oceni tą piosenkę .
- NaarUżytkownik
- Liczba postów : 68
Pią 10 Mar - 18:52
Myślałem, że po nudnej Irlandii nic mnie dziś już eurowizyjnie nie zdziwi... a jednak Czarnogóra to przebiła! Disco polo śpiewane po angielsku z teledyskiem w stylizacji ubogiego Azisa i Kazaky'ów... to jest to, przepis na shitsong!
Ale eurofani pewnie to kupią choć nie wydaje mi się by wybronili utwór na tyle by dostał sie do finału.
Ale eurofani pewnie to kupią choć nie wydaje mi się by wybronili utwór na tyle by dostał sie do finału.
- monkeyyUżytkownik
- Liczba postów : 85
Pią 10 Mar - 19:02
W tym zalewie hejtu na czarnogórską propozycją warto zauważyć jeden, ale znaczący plus tej kompozycji - nie usłyszymy jej w sobotnim finale.
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Pią 10 Mar - 19:11
monkeyy napisał:W tym zalewie hejtu na czarnogórską propozycją warto zauważyć jeden, ale znaczący plus tej kompozycji - nie usłyszymy jej w sobotnim finale.
Nie postawiłbym nawet złotówki, że Czarnogóra awansuje do finału. Ale widzowie się nieobliczalni, a jury jeszcze bardziej nieobliczalne .
Ale tak na poważnie, to Czarnogóra z dużo lepszymi piosenkami odpadała po półfinale. Półfinał pierwszy w tym roku jest bardzo mocno obsadzony, więc nie zdziwię się jak Czarnogóra wyląduje na samym końcu, gdzieś poniżej 15 miejsca...
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Pią 10 Mar - 20:28
Nie lubię, po prostu to jest bardzo słabe. Widzę tylko dwa pozytywy uczestnictwa tej piosenki: to, że kiedyś następuje jej koniec i to, że w końcu mogę dać komuś miejsce ostatnie z czystym sumieniem w tegorocznym rankingu. Bardzo niski poziom muzyczny. Poziom tragiczności jednak nie jest wystarczająco wysoki na 1, niech ma 2/12 i nie awansuje.
Edycja: Odrobinę moja opinia o tej piosence się poprawiła. Jest nawet chwytliwa (głównie refreny) i na swój sposób ciekawa i śmieszna . Nadal nie zaliczam tego utworu do lubianych i wolałbym nie widzieć go w finale :p.
Edycja: Odrobinę moja opinia o tej piosence się poprawiła. Jest nawet chwytliwa (głównie refreny) i na swój sposób ciekawa i śmieszna . Nadal nie zaliczam tego utworu do lubianych i wolałbym nie widzieć go w finale :p.
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: