Nowy Konkurs Piosenki - ankieta, propozycje
+9
Wilk
Aro
Wonder
Dastame
KarolStark
Batiooo
Łosoś
Fenistil
Liver
13 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: Nowy Konkurs Piosenki - ankieta, propozycje
Pią 1 Mar - 22:43
W mojej opinii użytkowników którzy byli "weteranami" z ponad 2000 postów (jeśli dobrze pamiętam) czy nawet 1500 na starym forum nie powinien obejmować punkt regulaminu dotyczący ilości postów na forum zastępczym, chociaż zdaję sobie sprawę że 25 postów to dla niektórych z was którzy tu siedzicie od początku to jest nic no ale jakieś przywileje z oficjalnego forum powinny moim zdaniem obowiązywać.
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
Pią 1 Mar - 23:33
Moim zdaniem powinniśmy zerwać z nazywaniem tego miejsca per "forum zastępcze". Poprzednie forum nie rokuje wcale, jest w fazie śmierci klinicznej. Terminacja nastąpi niebawem, więc to jest "oficjalne" forum. PdF, czyli Piosenka dla Forum dotyczy tego forum, nie żadnego innego, to nie jest KP, więc o żadnych przywilejach nie ma mowy. Jakby rozumiem, że ktoś się zarejestrował dzisiaj, bo sobie przypomniał o forum. Nie wnikam, czy wynika to tylko z tego, że jutro rusza wyścig po państwa. Jednak data rejestracji nie będzie miała żadnego wpływu na regulamin konkursu w kwestii liczby napisanych postów. Sezon eurowizyjny zaczął się już dawno, forum działa od dawna, a konkurs jest integralną częścią całego procesu. PdF nie istnieje bez tego forum, więc żeby brać udział w konkursie trzeba spełnić kryterium aktywności na tym forum. Dziękuję.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sob 2 Mar - 12:14
Ja mam pytanie do @Wonder - kiedy będzie wiadomo, w którym mieście odbędzie się pierwsza edycja PdF?
- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
Sob 2 Mar - 12:25
Aleks napisał:Ja mam pytanie do @Wonder - kiedy będzie wiadomo, w którym mieście odbędzie się pierwsza edycja PdF?
Ta informacja pojawi się w późniejszym czasie
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Sob 2 Mar - 14:14
Lista edycji prezentuje się bardzo spoko. Nie wiem, czy ktoś poprze moją sugestię, ale osobiście ustawiłbym drugą edycję krajową jako ostatnią. Taki miły akcent na pożegnanie państwa, natomiast pierwsza edycja krajowa może być 3, ale lepiej byłoby jako 5. edycja moim zdaniem, by było trochę czasu na szukanie. Uważam też, że lepiej, aby pierwsza krajówka była z języczkiem, a druga bez. Podczas poszukiwań piosenki z językiem może trafić się jakiś utwór w języku nienarodowym, który można zostawić na potem, a gdyby edycja krajowa bez języka urzędowego odbyła się wcześniej, możliwości wystawienia takiego utworu by nie było potem i by się np. okazało, że ktoś wystawi 2 razy krajową z językiem, ale będzie mu bardzo szkoda niewystawienia jakiegoś dobrego utworu np. po angielsku, który znalazł dopiero, gdy szukał piosenki na tę drugą edycję. Podsumowując: Krajowa z językiem urzędowym powinna być jako pierwsza, krajowa z dowolnym jako druga.
Zaznaczam też pewne moje obawy, ale może to po prostu moje martwienie się na zapas xD
- Dwie edycje krajowe: mi się podoba, ale ostatnio niektórzy ludzie olali tego typu edycję i nie wiem, czy dwie to nie będzie dla niektórych za dużo. Dla mnie spoko, na pewno będę brać udział, bo to mój ulubiony rodzaj edycji.
Edycja z polskimi artystami. Dla mnie okej, ale mam duże obawy, bo gdy ostatnio uczestniczyłem z większością osób tutaj w polskojęzycznej, to wielu bardzo mocno narzekało na poziom i mam obawy, czy ta edycja po tak krótkim czasie wypaliła, ale może pozytywnie się zaskoczymy.
Zaznaczam też pewne moje obawy, ale może to po prostu moje martwienie się na zapas xD
- Dwie edycje krajowe: mi się podoba, ale ostatnio niektórzy ludzie olali tego typu edycję i nie wiem, czy dwie to nie będzie dla niektórych za dużo. Dla mnie spoko, na pewno będę brać udział, bo to mój ulubiony rodzaj edycji.
Edycja z polskimi artystami. Dla mnie okej, ale mam duże obawy, bo gdy ostatnio uczestniczyłem z większością osób tutaj w polskojęzycznej, to wielu bardzo mocno narzekało na poziom i mam obawy, czy ta edycja po tak krótkim czasie wypaliła, ale może pozytywnie się zaskoczymy.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 2 Mar - 15:15
Nw, ja mam przede wszystkim zastrzeżenia do "Polskich artystów" jako drugiej edycji. Przecież to zabiera ewentualnemu posiadaczowi Polski (oby ja) połowę rozwiązań na serię. Dałbym najlepiej jako 10 lub ostatecznie 9. Proszę przemyślcie jeszcze!
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 783
Sob 2 Mar - 15:23
Dawid napisał:Nw, ja mam przede wszystkim zastrzeżenia do "Polskich artystów" jako drugiej edycji. Przecież to zabiera ewentualnemu posiadaczowi Polski (oby ja) połowę rozwiązań na serię. Dałbym najlepiej jako 10 lub ostatecznie 9. Proszę przemyślcie jeszcze!
Połowę? To Polska jest takim małym krajem, że potem już niczego nie znajdziesz? Edycje są spoko i powinny już zostać w takiej kolejności jak zaplanowano.
Najbardziej mnie cieszy, że nie będzie można wystawiać piosenek preselekcyjnych, bo jak na innych tego typu zabawach widzę jak ktoś zgłasza jakieś "Kaos" to coś mnie trafia...
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 2 Mar - 15:25
Oczywiście wyolbrzymiam, ale 20-kilka artystów się pojawi, a powtarzanie ich jest słabe
Strona 2 z 2 • 1, 2
- EUROWIZYJNIE FORUM LIVE: 64. Konkurs Piosenki Eurowizji (FINAŁ)
- Konkurs Piosenki Eurowizji 2021 (I PÓŁFINAŁ): temat ogólny
- Konkurs Piosenki Eurowizji 2021 (II PÓŁFINAŁ): temat ogólny
- EUROWIZYJNIE FORUM LIVE: 65. Konkurs Piosenki Eurowizji (I PÓŁFINAŁ)
- EUROWIZYJNIE FORUM LIVE: 64. Konkurs Piosenki Eurowizji (II PÓŁFINAŁ)
Pozwolenia na tym forum: